blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
δεν ειναι καμια να παιζει το ματακι της?
Και να παιζει .. εμεις μπορουμε;
δεν ειναι καμια να παιζει το ματακι της?
ααα στη καλυτερη φαση εισαι τοτε,πας σε οποια θες και δε σε νοιαζει τιποτακαι που να δω, τυφλά είμαι![]()
φιλε είμαι δοσμένοςααα στη καλυτερη φαση εισαι τοτε,πας σε οποια θες και δε σε νοιαζει τιποτα![]()
τυπε τοσα χρονια στο μπου με τοσα αντιστοιχα θρεντς στα θεωρητικα τουλαχιστον του καμακιου σκιζουμεΚαι να παιζει .. εμεις μπορουμε;
Σε νιωθω φιλε,ετσι ειμαι και εγω με την Ερη τωρα.Γι'αυτο και εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση και απλα μεταλαμπαδευω τη σοφια μουφιλε είμαι δοσμένος
κλεινω σύνδεσηΣε νιωθω φιλε,ετσι ειμαι και εγω με την Ερη τωρα.Γι'αυτο και εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση και απλα μεταλαμπαδευω τη σοφια μου![]()
ααα στη καλυτερη φαση εισαι τοτε,πας σε οποια θες και δε σε νοιαζει τιποτα![]()
Σε νιωθω φιλε,ετσι ειμαι και εγω με την Ερη τωρα.Γι'αυτο και εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση και απλα μεταλαμπαδευω τη σοφια μου![]()
προλαβες να ριξεις εναν ή ξεραθηκες αμεσως?συνεχεια οταν λες,το κανατε αφου ξυπνησες?αν ειναι ετσι παιδι διαμαντι η εργαζομενη.Σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου φωναξα εργαζομενη για τρεις ωρες. Ηρθε. Την πληρωσα 600 και οταν ξαπλωσαμε κοιμηθκα απο το πολυ ποτο. Αυτη εμεινε για πολλες ωρες μαζι μου... και υπηρξε συνεχεια.. Λ. Συγγρου.. Αθηνα ...
προλαβες να ριξεις εναν ή ξεραθηκες αμεσως?συνεχεια οταν λες,το κανατε αφου ξυπνησες?αν ειναι ετσι παιδι διαμαντι η εργαζομενη.
Σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου φωναξα εργαζομενη για τρεις ωρες. Ηρθε. Την πληρωσα 600 και οταν ξαπλωσαμε κοιμηθκα απο το πολυ ποτο. Αυτη εμεινε για πολλες ωρες μαζι μου... και υπηρξε συνεχεια.. Λ. Συγγρου.. Αθηνα ...
Mηνες :o :o :o Πολυ μυστηριο εδω περα,μας εξιταρες τωρα μη μας αφησεις ετσιΠρολαβα να ριξω ενα ποτο πριν κοιμηθω.. η συνεχεια ηταν τους επομενους μηνες..
Κάποια μένουν τελικά.
Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ εκτός από ένα σκάρτο μισάωρο, εκείνη, το πρωί. Εγώ δεν μπόρεσα, κουβαλάω ακόμα την αίσθηση του σώματος της παραδομένο και τυλιγμένο πάνω μου.
Mηνες :o :o :o Πολυ μυστηριο εδω περα,μας εξιταρες τωρα μη μας αφησεις ετσι![]()
Ξυπνησε το μητρικο ενστικτο της και ανελαβε να περιποιειθει τον ταλαιπωρο τουτο αντρα. Ενιοτε μετ αμοιβης.. Εν Αθηναις και εν Θεσσαλονικη... Οταν ομως μου επροτεινε να νυμφευθωμεν απηντησα αρνητικως.
Εκτοτε δεν την ξαναειδα.
Την εκαλεσα μετα απο 3 χρονια στο δωματιο ξενοδοχειιυ εν Αθηναις απο αλλο κινητο. Ηρθε. Με ειδε. Μιλησαμε για λιγο. Εφυγε πετωντας το κατοσταρικο που της ειχα δωσει για το γραφειο της στο πατωμα.
Ο κ. NICK TRIVE τα γνωριζει ολα αυτα.