Μετά από πολύμηνη αποχή από πουτάνες και έπειτα από άπειρες χυλόπιτες που δέχθηκα
από κορασίδες μη εκδιδόμενες,υπέκυψα και πήγα σε ιεροδουλοπωλείον.Ευχάριστη έκπληξη
όταν συνάντησα μια κοπέλα,μιλφ στα 45,για την οποία αυνανιζόμουν καθώς την συναντούσα
επί σειρά ετών στο γυμναστήριο όπου σμιλεύαμε τα κορμιά μας,να εργάζεται σε κωλόμπαρο
της πόλης μου.Είχαμε πιεί και οι δύο,χαρήκαμε και οι δύο αν και μια κάποια αμηχανία
στην αρχή υπήρξε,μετά όμως η χαρά το ποτό και οι καύλες υπερίσχυσαν.
Λόγω του ότι πλησιάζω τα δεύτερα άντα,είμαι ορκισμένος μη μιλφάκιας.Με την κοπέλα όμως με
συνέδεε κάτι άλλο,οπότε και την πλήρωσα για να μου κάνει παρέα.Πρίν δύο χρόνια όπου ήταν
η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε μου είχε πει ότι είχε παντρευτεί,το επάγγελμα το ασκούσε όμως.
Εχθές μου είπε ότι είναι ελεύθερη καθώς χώρισε,πήγαμε στα κουπέ,ενώ μου είπε δεν πάει πλέον
μόνο καθ επιλογήν της.
Μέσα στο κουπέ,έδειξε να υπάρχει κάτι από χημεία μεταξύ δύο γνωστών αγνώστων,μιας που
γνωριζόμασταν αλλά μόνο φυσιογνωμικά.Θέλησε να με κάνει να χύσω γιατί χάρηκε που με είδε
καθώς και εγώ την βοήθησα να χύσει όπως και έκανε,έχοντας το ένα μου δαχτυκλάκι στην
κωλοσφυρίδα της και το άλλο μου χέρι έτριβε τα μουνοχειλάκια της.
Στο τέλος μου είπε γιατί δεν έχυσες;Της λέω θέλω λίγο από ποιότητα και όχι να χύνω όπως
έκανα πιτσιρικάς στα κωλόμπαρα.Μου λέει και γιατί δεν μου το είπες να αλλάξουμε τηλέφωνα
να βρεθούμε;Της λέω γιατί δεν έχω αυταπάτες,καθώς αυτή είναι η δουλειά σου,δεν γίνεται να
βγαίνεις με τους πελάτες.
Μου είπε,αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη,παλιά στο γυμναστήριο σε θυμάμαι μια περίοδο που ήσουν
με μπόλικους μύες και τριβόμουνα σπίτι μου για πάρτυ σου.Αφού λοιπόν είμαστε ελεύθεροι και οι
δύο,εσύ εδώ δεν μπορείς να χύσεις,ε δεν έχουμε δικαίωμα να βρεθούμε να περάσουμε καλά οι δύο
μας χάρη των παλιών χρόνων;
Που θέλω να καταλήξω;Αναζητάω την ποιότητα πλέον,όχι την ποσότητα.Ετσι θα είναι τώρα στα γεράματα
να φανταστώ έ;