Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλημερα σας, καλησπερα σας!!!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
[size=20pt]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![/size]

Στις συλλήψεις 70 ατόμων, από τους περίπου 100 προσαχθέντες, προχώρησε νωρίς το πρωί η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια επιχείρησης για την εκκένωση τριών κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη από άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πρόκειται για το πρώην Ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος», επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, κτίριο που ανήκει στο υπουργείο Εργασίας και η χρήση του έχει παραχωρηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, για το «Μανδαλίδειο» στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης ιδιοκτησίας ΑΠΘ, καθώς και για οκταώροφη πολυκατοικία επί της Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας ιδιώτη.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Και η δικια μου κατι θεατρα και τετοια θελει και τις λεω δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες εμεις να τρεχουμε σ'αυτα. :grin:

Και αν βρει κάποιο κουλτουριάρη γκόμενο, μετά θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε...  :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τι θα κάνετε δηλαδή στην περίπτωση που βρει κάποιον που του αρέσουν τα θέατρα κλπ;  :think:
Αρε μπλιζ πως φαινεται οτι εισα απειρος απο ζευγαρια,με την λογικη σου αμα εγω που γουσταρω γηπεδα και αυτη οχι αν βρω μια που τρεχει στους αγωνες να την παρατησω την δικια μου  :grin: δεν παει ετσι σε τετοιες περιπτωσης αν αγαπας κανεις λιγο πισω η εσυ η ο αλλος δεν τιθεται θεμα. ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Αρε μπλιζ πως φαινεται οτι εισα απειρος απο ζευγαρια,με την λογικη σου αμα εγω που γουσταρω γηπεδα και αυτη οχι αν βρω μια που τρεχει στους αγωνες να την παρατησω την δικια μου  :grin: δεν παει ετσι σε τετοιες περιπτωσης αν αγαπας κανεις λιγο πισω η εσυ η ο αλλος δεν τιθεται θεμα. ;)

Σωστά!
Δεν το είχα σκεφθεί αυτό...
Που να σταυρώσουμε γκόμενα για να τα ξαναθυμηθούμε αυτά ...  :headbang:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
Tυπε εσυ καλου κακου,μια φορα το μηνα το πολυ,να την πηγαινεις κανα θεατρο η καμια εκθεση ζωγραφικης οτι θελει τελως παντων,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Σε 15 σελίδες ...

9000.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Tυπε εσυ καλου κακου,μια φορα το μηνα το πολυ,να την πηγαινεις κανα θεατρο η καμια εκθεση ζωγραφικης οτι θελει τελως παντων,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Πολυ ειναι ...αλλα δυο φορες το χρονο νταξει,μια το καλοκαιρι μια το χειμωνα δλδ  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Πολυ ειναι ...αλλα δυο φορες το χρονο νταξει,μια το καλοκαιρι μια το χειμωνα δλδ  :grin:
τυπε βλεπε την γεροντοκορη που τρεχει στα αρχαια θεατρα μια φορα την ειχε δει ο κουρκουλος να περναει διπλα του και θαμπωθηκε απο την εμορφαδα της αλλα δεν τον ηθελε και τελικα καταντησε να συμβιβαστει  με την λατσαινα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom