erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Βρε κάνε την και κουμπάρα να βρείς χορηγό για το γάμο, άλλο αυτό.
Αυτές τις πίπες να μην έλεγε μια χαράγεροντοκόρηκοπελάρα (σε " " ) θα ήταν.
Βρε κάνε την και κουμπάρα να βρείς χορηγό για το γάμο, άλλο αυτό.
Αυτές τις πίπες να μην έλεγε μια χαράγεροντοκόρηκοπελάρα (σε " " ) θα ήταν.
Καλη ειναι αλλα παντρεμενη με παιδια.Ωραία;;
Καλη ειναι αλλα παντρεμενη με παιδια.
παπαρια. τα βλεπω σκουρα αυτος θα φυγει απο εδω και εσυ θα μεινεις με το πουλιν στο χερινΒίκινγκ. Όπου να παντρευτείς θα την έχω φάει εγώ την ξαδέλφη ή παπαριες μου έταζες;
για να ρωτας εσυ αλλιως πως θα ρωτουσεςΤο αλλά το έβαλες για να μεγαλώσει η πρόταση; Δεν πιστεύω να το έγραψες για κακό.
Τότε θα βοηθήσεις αναγκαστικά.παπαρια. τα βλεπω σκουρα αυτος θα φυγει απο εδω και εσυ θα μεινεις με το πουλιν στο χεριν
εχω ταχθει στον οσιο παταπιοΤότε θα βοηθήσεις αναγκαστικά.
Έτσι θα μ αφήσεις;
εχω ταχθει στον οσιο παταπιο
ελα θα τελέσουμε μνημοσυνη λειτουργία για το νικ του βικινγκ χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχΣτο Λουτρακι; Θα έρθω ΣΚ να σε βρω
Erinouliniiiiikvlogerakoooooooo
τι λεει;Erinoulini
και εγω ετσι νομιζω. να την φερει εμεις θα την καλοδεχτουμεπάντως νομίζω πως είναι λάθος να φύγει ο βικινγκ.
ας μπει και η γυναίκα του εδώ, θα γίνουν φίλες με την Έρη και την Ρεγκίνα θα τα λένε και όλα καλά!
Μόνο μη μπει στη μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης και δει ότι ξέρει όλες τις πουτάνες με το πατρικό τους όνομαπάντως νομίζω πως είναι λάθος να φύγει ο βικινγκ.
ας μπει και η γυναίκα του εδώ, θα γίνουν φίλες με την Έρη και την Ρεγκίνα θα τα λένε και όλα καλά!
θα της πουμε οτι ηταν νονος σε βαπτισηΜόνο μη μπει στη μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης και δει ότι ξέρει όλες τις πουτάνες με το πατρικό τους όνομα
Μόνο μη μπει στη μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης και δει ότι ξέρει όλες τις πουτάνες με το πατρικό τους όνομα