erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
βασικα δεν θελω να δω καμια εισαι αδιαφοροςειναι καλυτερα να βλεπεις αυτην μου την πλευρα γιατι η αλλη θα σε τρομαξει
βασικα δεν θελω να δω καμια εισαι αδιαφοροςειναι καλυτερα να βλεπεις αυτην μου την πλευρα γιατι η αλλη θα σε τρομαξει
βασικα δεν θελω να δω καμια εισαι αδιαφορος
βασικα θελω να ειμαι ο τελευταιος στην λιστα των μελων του μπου που θα βγεις προσπαθωντας να καταφερεις κανεναν να σε γαμησει και θα μαι εκει για να καγχασω και να κλεισω την στερνη πορτα στην ελπιδα σου να βγεις απ την μιζερη ζωη σουβασικα δεν θελω να δω καμια εισαι αδιαφορος
Πσσσσσσσσσσσσσσσσς
βασικα θελω να ειμαι ο τελευταιος στην λιστα των μελων του μπου που θα βγεις προσπαθωντας να καταφερεις κανεναν να σε γαμησει και θα μαι εκει για να καγχασω και να κλεισω την στερνη πορτα στην ελπιδα σου να βγεις απ την μιζερη ζωη σου
εχε χαρη που την λυπαμαι και δεν θελω να την προσγειωσω αποτομα στην πραγματικοτητααρχίσανε πάλι.
αν δεν πάει τίποτα στραβά με το σάιτ, τις 9000 σελ τις έχουμε από σήμερα!
και εγω σε αγαπώβασικα θελω να ειμαι ο τελευταιος στην λιστα των μελων του μπου που θα βγεις προσπαθωντας να καταφερεις κανεναν να σε γαμησει και θα μαι εκει για να καγχασω και να κλεισω την στερνη πορτα στην ελπιδα σου να βγεις απ την μιζερη ζωη σου
ας απαντησει η ιδιαεχει βγει με πολλους αυτη η θεα ?
η βαλκυρια
με λυπαται ο κακομοιρηςεχε χαρη που την λυπαμαι και δεν θελω να την προσγειωσω αποτομα στην πραγματικοτητα
ειμαι συμπονετικοςμε λυπαται ο κακομοιρης
εγω παλι οχι ..ειμαι συμπονετικος
πουστης δεν ηταν αυτος;Και τότε πώς εξηγείτε, αγαπητέ, με ψυχολογικά κριτήρια την συντακτικά ασύμβατη, μικτή, υπερβατική, ποιητική αυτοαναφορά του Ρεμπώ: "Je est un autre" (Εγώ είναι ένας άλλος); Εδώ θέλω να σας δώ, τι ιχθύες πιάνετε...
μηπως εισαι στους νο μπορντερ και παιρνεις ναρκωτικα;πουστης δεν ηταν αυτος;
Την φραση την διατυπωνει η συνειδηση του.
Ως "εγω" οριζει τα υποσυνειδητα κομματια του εγκεφαλου του, δηλαδη εγω=ενστικα, παιδικα τραυματα, καθε ειδους υποσυνειδητες ροπες.
Λεει λοιπον η συνειδηση του οτι το εγω ειναι εντελως διαφορετικο, ξενο, αγνωστο ισως και αντικρουομενο με αυτη.
Αν παραβλεψουμε το πως ειχε ορισει η ψυχολογια το εγω τη συνειδηση κτλ την εποχη που διατυπωθηκε η φραση, μπορουμε να συμπερανουμε οτι ο ρεμπω( η συνειδηση του συγκεκριμενα) θεωρει τον εαυτο του( το εγω) ισχυροτερο της συνειδησης του, απο την συνταξη της φρασης. Δηλαδη εμμεσως δηλωνει οτι ο ρεμπω δρα ορμωμενος απο το εγω του και η συνειδηση του απλα παρακολουθει, επεξεργαζεται και αναλυει τη συμπεριφορα του.
ο ρεμπω βλεπω τωρα οτι εζησε πριν λαν αναπτυχθει η ψυχολογια, οποτε οι εννοιες του εγω, του συνειδητου και ασυνειδητου του ηταν αγνωστες. Παντως παρολαυτα αυτο καταλαβαινω να εννοει με την φρασηπουστης δεν ηταν αυτος;
Την φραση την διατυπωνει η συνειδηση του.
Ως "εγω" οριζει τα υποσυνειδητα κομματια του εγκεφαλου του, δηλαδη εγω=ενστικα, παιδικα τραυματα, καθε ειδους υποσυνειδητες ροπες.
Λεει λοιπον η συνειδηση του οτι το εγω ειναι εντελως διαφορετικο, ξενο, αγνωστο ισως και αντικρουομενο με αυτη.
Αν παραβλεψουμε το πως ειχε ορισει η ψυχολογια το εγω τη συνειδηση κτλ την εποχη που διατυπωθηκε η φραση, μπορουμε να συμπερανουμε οτι ο ρεμπω( η συνειδηση του συγκεκριμενα) θεωρει τον εαυτο του( το εγω) ισχυροτερο της συνειδησης του, απο την συνταξη της φρασης. Δηλαδη εμμεσως δηλωνει οτι ο ρεμπω δρα ορμωμενος απο το εγω του και η συνειδηση του απλα παρακολουθει, επεξεργαζεται και αναλυει τη συμπεριφορα του.
γιατι μεγαλη μερα;Καλησπερα στην παρεα Μεγαλη μερα σημερα...ελπιζουμε να κλεισει ευχαριστα. ;)