Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αθροιστικά λειτουργουν όλα
Κάποτε τα εξαρχεια ήταν χώρος θολοκουλτουριαρηδων
Η ανομια που επεβαλαν οδηγησε στο να μετατραπει η περιοχη σε κέντρο διανομης πρέζας
τα πολλά φράγκα σε ναρκωτικά είναι σόου μπιζ πορνεια κότερα πλουσιοπαιδα. Ο μπαφος υπάρχει πλέον στα σχολεία όχι στα άπλυτα μόνο. Πραγματικά σαν να ζείτε σε γυαλα ώρες ώρες μερικοί

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
Δεν εχω διαβασει τι λεγοταν το απογευμα. Δεν μιλαω για κανεναν ακτιβιστη - αναρχικο. Εγω μιλαω για τους μεταναστες, και νομιζω και ο βικινγκ για τους μεταναστες μιλαει.

Αν θες τη γνωμη μου για τους ακτιβιστες τετοιου ειδους δεν ειμαι υπερ του να καταπαταμε την δημοσια περιουσια για το οτιδηποτε - εκτως αν κυνδινευει η Δημοκρατια για παραδειγμα.

Οι προσφυγες δεν θα επρεπε να αντιμετοπιζονται σαν αδεσποτα που ψαχνουμε χωρο να τους βαλουμε.
Τσου,για τους ακτιβιστες γινεται ολο το νταβαντουρι σημερα τυπε,θα σε σφυριξω οφσαϊντ  :referee: :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εννοειται οτι και αυτοι ειναι για σκοτωμα,αλλα οι και καλα αναρχικοι που υπαρασπιζεσαι την πουλανε ελευθερα στα καμπινγκ που διοργανωνουν και ετσι το καθε παιδακι που δεν ξερει ακομα τι του γινεται βρισκει την κοκα για να μαστουριαζει και να μην ειναι ικανο να κανει τιποτε μετα στην ζωη του.Και ξερεις ετσι μας θελουν να ειμαστε πρεζακια και να μην μπορουμε να αντιδρασουμε στα πραγματικα προβληματα που αντιμετοπιζουμε στην ζωη μας. ;)

Δεν ξέρω τι καπνίζεις και τα γράφεις, ότι και να φουμάρεις πάντως, σταμάτησέ το, σε χαλάει.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οχι νομίζω ότι κοιμάστε όρθιοι ενώ εχετε χασει την πατρίδα και κάθε δικαίωμα. Αλλά για κάποιο λόγο νομίζετε ότι σας φταίει το τίποτα. Έχει καταστραφεί το σπίτι έχει πέσει κ εμείς συζητάμε αν λερωθηκε ο τοίχος..
Με το να υπερασπιζεσαι αυτα τα καθικια που μαθανε στην ζωη τους να μην σεβονται τιποτα,εσυ χανεις το δασος και μιλας για το πρωτο δεντρο που βλεπεις μπροστα σου και αυτο ειναι ξερο.Τι ειπα παλι εγραψα  :dancing:  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
Μια χαρα βλεπει η Ερη παιδια,ψευτικα γυαλια φοραει καμια φορα,την βαζω εγω γιατι με καυλωνουν  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τα πολλά φράγκα σε ναρκωτικά είναι σόου μπιζ πορνεια κότερα πλουσιοπαιδα. Ο μπαφος υπάρχει πλέον στα σχολεία όχι στα άπλυτα μόνο. Πραγματικά σαν να ζείτε σε γυαλα ώρες ώρες μερικοί

Θυμαμαι κάτι αλανια συμμαθητες μου που επιναν μπάφους
Οσοι το παρακαναν ειναι στην πρέζα τώρα :priest: :priest:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με το να υπερασπιζεσαι αυτα τα καθικια που μαθανε στην ζωη τους να μην σεβονται τιποτα,εσυ χανεις το δασος και μιλας για το πρωτο δεντρο που βλεπεις μπροστα σου και αυτο ειναι ξερο.Τι ειπα παλι εγραψα  :dancing:  :grin:
δεν υπερασπιζομαι κανέναν είπα την άποψή μου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Στις χώρες τους μια χαρά σέβονται
Αν εκαναν κατάληψη σε γερμανικο πανεπιστημιο τώρα θα ήταν στην ψειρού
Αλλά μάθανε ότι γαμιομαστε και πλακώσανε και οι γύφτοι :S
Φανταζεσαι να πηγαιναν ελληνες άπλυτοι να κάνουν καταληψη σε γερμανικο πανεπιστημιο :priest: :priest:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Φανταζεσαι να πηγαιναν ελληνες άπλυτοι να κάνουν καταληψη σε γερμανικο πανεπιστημιο :priest: :priest:

έτσι ακριβώς...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στο τέλος θα μας πεις ότι δεν υπάρχει κ εγκληματικοτητα εκτός Ελλάδας αχαχαχαχ αχαχαχαχ ρε αλήθεια τα πιστεύετε αύτα ??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά μπαφους πίνουν έξω ?κλέβουν ?αμάξια καίνε ? Ληστείες για δόση πρέζας ? Αναρχικοί ακτιβιστές που συλλαμβανονται υπάρχουν ? Όχι ε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom