eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλα θα κανονισω με τον μουνιβαγόνη να μου πληρωσει μια βιζιτα
και μετα θα εισαι ολη δικη του
αλλα αν του βγεις μουστακαλής δεν θα φταιω εγώ
η βιζιτα σ λειπε!!καλα θα κανονισω με τον μουνιβαγόνη να μου πληρωσει μια βιζιτα
Λεω να φτιαξω ενα κωλαζ με ολες τις φωτο που εχω τραβηξει.Γνωμη σας
βγαλε βιβλιο τυπεΛεω να φτιαξω ενα κωλαζ με ολες τις φωτο που εχω τραβηξει.Γνωμη σας
καλα μωρη καλα καλα δεν μπηκες στο θρεντ ζητας κινητα απο τα παιδια; ασχημα ξεκινησες..Μόνο εσένα εχω θειο πια αυτος δε μαγαπαει
Μονο εσυ με αγαπας καλε μου θειουλι.
Το iPhone 6 plus θα μ τ παρεις τλκ?
Λεω να φτιαξω ενα κωλαζ με ολες τις φωτο που εχω τραβηξει.Γνωμη σας
καληνυχτα χαχαχαχαχχαΚαλημεροκαλησπερα
καλα μωρη καλα καλα δεν μπηκες στο θρεντ ζητας κινητα [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]απο τα παιδια;[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] ασχημα ξεκινησες..
καλα μωρη καλα καλα δεν μπηκες στο θρεντ ζητας κινητα απο τα παιδια; ασχημα ξεκινησες..
το επιασε το νοημα η τραλαλα σου λεει θα την κανουμε την μπαζα μας εχει αγαπουληδες εδω αλλα επεσε στο νικολακι που δεν μασσαειδλδ με ένα κωλο-iphone-άκι θα την βγάλεις?
δε ζητάς και ένα Mac. ευκαιρία είναι!
δεν κληρώνει κάθε μέρα...
Γι αυτο ρε παλιοπαιδο μου ζηταγες το κινητο;ειδες? ενώ εσυ μωρο μου και με το κινητο του παππου μου μου καθεσαι
εγω παντρευτηκα και διδω κωλο μονο στον βασιλοφρωνα. επρεπε να το παιξω τραλαλα να ζηταω απο τον θειο αντισθενη αι φονια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ( και να παιρνα τα @@ σας χαχαχαχαχαχαχαχααχ)ειδες? ενώ εσυ μωρο μου και με το κινητο του παππου μου μου καθεσαι
Οι λογιστες ας αφησουν τις αγάπες κ λουλουδια
Ο πελατης περιμέενειιιι