Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
θα κανει τον κομπαρσο που καθετε στο βαθος και βγαζει κραυγες..κ η κομμωτρια ?
θα κανει τον κομπαρσο που καθετε στο βαθος και βγαζει κραυγες..κ η κομμωτρια ?
θα σας κάνει κ τα μαλλιά πριν τα ραντεβούθα κανει τον κομπαρσο που καθετε στο βαθος και βγαζει κραυγες..
τι ειμαστε ντιντιδες να κανουμε τα μαλια μας πριν το ραντεβου??θα σας κάνει κ τα μαλλιά πριν τα ραντεβού
το πρωί ήμουν με βασιλοφρων Κατερίνη φωναζα Βίκινγκ πουθενά..Οπως λεει και ο κ. Vikings χρειαζεται βοηθεια απο γιατρο. Οχι γκομενα. Αν μαθει η μαμα της για το μελατο, ξερετε τι εχει να γινει;
τι ειμαστε ντιντιδες να κανουμε τα μαλια μας πριν το ραντεβου??
δηλαδή ?
εγώ κάνω μπάνιο γυμνήερι μικρος εκοβα το φιλε μεσα απο το μαγιο γτ κωλαγε στον κωλο μου κ στο πουλακι μου
ερι μικρος εκοβα το φιλε μεσα απο το μαγιο γτ κωλαγε στον κωλο μου κ στο πουλακι μου
κοιτα, μεχρι σημερα εχεις κανει αλματα προοδουερι μικρος εκοβα το φιλε μεσα απο το μαγιο γτ κωλαγε στον κωλο μου κ στο πουλακι μου
Τα θηλεα ειναι πλασματα του Εωσφορου.ήταν καταπληκτικό αυτό που εξελισσόταν.
πάμε παραλία με τον φίλο μου και καθόμαστε δίπλα σε ένα γνωστό του ζευγάρι, που είχε το κοριτσάκι.
από την αρχή η μικρή άρχισε να είναι δίπλα στον μικρό του φίλου μου, να τον κοιτάει στα μάτια, να χαμογελάει ... όπως χαζογελάτε οι γυναίκες και γενικά έκανε οτιδήποτε να του αποσπάσει την προσοχή.
ο μικρός ... στον κόσμο του... κουβαδάκια και ο κακός χαμός γενικά!
το ίδιο και λίγο αργότερα, εκεί που πήγαμε και καθίσαμε όπου τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμη περισσότερο!
η μικρή σχεδόν είχε κολλήσει το πρόσωπό της στον μικρό, ο οποίος δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα και ήταν στον κόσμο του!!
ήταν καταπληκτικό να το βλέπεις σε τόσο μικρές ηλικίες!!
εγω φοραγα μπρατσακια μεχρι τα 12...
τωρα εξηγούνται πολλα?
Τα θηλεα ειναι πλασματα του Εωσφορου.
Πάω νανι καληνύχτα σας
Υπαγω να καπνισω εν εξ Αβανας κομμουνιστικον πουρον κ επιστρεφω.