Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

παιδιά, εδώ έμενε η Έρη. δίπλα στον Αμαζόνιο. :orchestra:

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Επειδή αναφέρεσαι (και) σε εμένα, δύο λέξεις Άγιε:

Ανάσες Δημοκρατίας.

Τόσο απλά.  :)

Στο ερώτημα που έθεσα εγώ ως προς το Τρόλλδεμορτ, το ποσοστό υπέρ εξοστρακισμού έφτασε το 57%.

Πώς λειτούργησε αυτό; Μήπως εξοστρακίστηκε;

Όχι βέβαια.

Το Τρολλ όμως απέκτησε αυτεπίγνωση, και βελτίωσε την ζωή του, αποκτώντας και μια αλλήθωρη γκόμενα,

αλλά στον πραγματικό κόσμο...    ;)

Βγήκε από την εικονική του πραγματικότητα.

Στην θητεία του αν θυμάσαι ήταν με το G3 στο ένα χέρι, και με το πληκτρολόγιο στο άλλο,

και όταν τα άφηνε και τα δύο έπαιζε το πουλί του, αφού σιχαίνονταν τις πουτάνες...  :S

:rolleyes:

Αυτά από εδώ Θειότατέ μου Άγιε.  :hi:

Το να πιστεύει κανείς ότι Βοδιμόρτης απέκτησε αυτοεπίγνωση, είναι σαν να πιστεύει ότι κάποιος εγκεφαλικά νεκρός θα τετραγωνίσει τον κύκλο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Βεβαίως. Εγώ το θυσίασα με τις ατεκμηρίωτες επιθέσεις μου. Ελάσσονος σημασίας το ότι εμμέσως πλην σαφώς ο νηματοθέτης υπονόησε καποιου είδους "συνεργασία" όταν το καλωσόρισε, όπως επίσης ελάσσονος σημασίας ότι ξανάβαλε άβαταρ το γνωστό χταποδάκι, και ακόμα πιο ελλάσονος σημασίας το γεγονός, ότι χθές το απόγευμα στα καλά καθούμενα μπήκε στο νήμα "Μόναχο τρομοκράτες" και έριξε τρείς απανωτές χριστοπαναγίες στον κ. Ξίδια.

Σαφώς. Κάθε μέρα ξυπνάω με μοναδικό μέλλημα μου να μπω στο Bou και να πλήξω το κύρος του νηματοθέτη. Ούτως ώστε όταν αυτός κυκλοφορεί έξω, να βλέπει ολους τους περαστικούς να τον κοιτούν με ύφος πλήρους απαξίωσης και να ψυθιρίζουν μεταξύ τους: "Να! Να! Αυτός είναι που του έπληξε το κυρος ο Τhe Saint! στο Bou" και να μην έχει "κούτελο" να κυκλοφορήσει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Δεν μας χέζεις ρε Νικοτρίβη Κυριακάτικα!!!!

Axaxaxaxaxaxaxa klaiw

Όλα γίνονται με σχέδιο πάντως εδώ μέσα, σαν το πραξικόπημα στην Τουρκία ένα πράμα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
δεν ψηφίζω

που είναι η επιλογή.............

"γιατί εδώ ποστάρει τα πσάργια του ο Νικοτρίβης"

ή έστω

"γιατί εδώ βλέπουμε αυθεντικούς κώλους από τον καλόγερο"

:tickedoff:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το να πιστεύει κανείς ότι Βοδιμόρτης απέκτησε αυτοεπίγνωση, είναι σαν να πιστεύει ότι κάποιος εγκεφαλικά νεκρός θα τετραγωνίσει τον κύκλο.

Επειδή έχω χάσει επεισόδια, γάμησε αυτός τελικά;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Επειδή αναφέρεσαι (και) σε εμένα, δύο λέξεις Άγιε:

Ανάσες Δημοκρατίας.

Τόσο απλά.  :)

Στο ερώτημα που έθεσα εγώ ως προς το Τρόλλδεμορτ, το ποσοστό υπέρ εξοστρακισμού έφτασε το 57%.

Πώς λειτούργησε αυτό; Μήπως εξοστρακίστηκε;

Όχι βέβαια.

Το Τρολλ όμως απέκτησε αυτεπίγνωση, και βελτίωσε την ζωή του, αποκτώντας και μια αλλήθωρη γκόμενα,

αλλά στον πραγματικό κόσμο...    ;)

Βγήκε από την εικονική του πραγματικότητα.

Στην θητεία του αν θυμάσαι ήταν με το G3 στο ένα χέρι, και με το πληκτρολόγιο στο άλλο,

και όταν τα άφηνε και τα δύο έπαιζε το πουλί του, αφού σιχαίνονταν τις πουτάνες...  :S

:rolleyes:

Αυτά από εδώ Θειότατέ μου Άγιε.  :hi:

Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάτε αλλά σημαντική συμβολή στην αλλαγή του τρολ μπόλντη έπαιξε το γεγονός ότι βρήκε δουλειά και μάλιστα τη συγκεκριμένη που τον ανάγκασε τόσο το να περιορίσει το χρόνο του εδώ μέσα όσο και το ότι δεν πρέπει να εκτίθεται.Το γεγονός ότι βρήκε γκόμενα δεν τον κάνει πιο άξιο και ικανό αφού προφανώς η αλλίθωρη όπως λέτε λιμπίστηκε το γεγονός ότι πλέον το τρόλλ έχει κάποια προοπτική στη ζωή του όντας εργαζόμενος.
Η βλακεία στον εγκέφαλό του προφανώς και παραμένει γι' αυτό και οι συνάδερφοί του τον είχαν στην καρπαζιά.Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν...!!!! :hi: :hi: :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σημαντικό ότι μερικοί από εμάς αγωνιζομαστε για να προστατεύτουν τα προσωπικά στοιχεία των μελωνανε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Σημαντικό ότι μερικοί από εμάς αγωνιζομαστε για να προστατεύτουν τα προσωπικά στοιχεία των μελωνανε

Μαντάμ ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω.....Ειλικρινά τώρα, μήπως δουλεύεις σε μασάζ;

Γιατί μου φένεται ότι κάπου πήρε το μάτι μου μια φώτο σου εδω μέσα σε κάποιες διαφημίσεις μαγαζιού....!!!!

:think: :think: :think: :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαντάμ ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω.....Ειλικρινά τώρα, μήπως δουλεύεις σε μασάζ;

Γιατί μου φένεται ότι κάπου πήρε το μάτι μου μια φώτο σου εδω μέσα σε κάποιες διαφημίσεις μαγαζιού....!!!!

:think: :think: :think: :think: :think:
έχω μπουρδελο στη Γερμανία αν θες πες μου να σε φτιάξω φιλαράκι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356