NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
καλησπέρα
Επειδή αναφέρεσαι (και) σε εμένα, δύο λέξεις Άγιε:
Ανάσες Δημοκρατίας.
Τόσο απλά.
Στο ερώτημα που έθεσα εγώ ως προς το Τρόλλδεμορτ, το ποσοστό υπέρ εξοστρακισμού έφτασε το 57%.
Πώς λειτούργησε αυτό; Μήπως εξοστρακίστηκε;
Όχι βέβαια.
Το Τρολλ όμως απέκτησε αυτεπίγνωση, και βελτίωσε την ζωή του, αποκτώντας και μια αλλήθωρη γκόμενα,
αλλά στον πραγματικό κόσμο... ;)
Βγήκε από την εικονική του πραγματικότητα.
Στην θητεία του αν θυμάσαι ήταν με το G3 στο ένα χέρι, και με το πληκτρολόγιο στο άλλο,
και όταν τα άφηνε και τα δύο έπαιζε το πουλί του, αφού σιχαίνονταν τις πουτάνες... :S
Αυτά από εδώ Θειότατέ μου Άγιε.
Βεβαίως. Εγώ το θυσίασα με τις ατεκμηρίωτες επιθέσεις μου. Ελάσσονος σημασίας το ότι εμμέσως πλην σαφώς ο νηματοθέτης υπονόησε καποιου είδους "συνεργασία" όταν το καλωσόρισε, όπως επίσης ελάσσονος σημασίας ότι ξανάβαλε άβαταρ το γνωστό χταποδάκι, και ακόμα πιο ελλάσονος σημασίας το γεγονός, ότι χθές το απόγευμα στα καλά καθούμενα μπήκε στο νήμα "Μόναχο τρομοκράτες" και έριξε τρείς απανωτές χριστοπαναγίες στον κ. Ξίδια.
Σαφώς. Κάθε μέρα ξυπνάω με μοναδικό μέλλημα μου να μπω στο Bou και να πλήξω το κύρος του νηματοθέτη. Ούτως ώστε όταν αυτός κυκλοφορεί έξω, να βλέπει ολους τους περαστικούς να τον κοιτούν με ύφος πλήρους απαξίωσης και να ψυθιρίζουν μεταξύ τους: "Να! Να! Αυτός είναι που του έπληξε το κυρος ο Τhe Saint! στο Bou" και να μην έχει "κούτελο" να κυκλοφορήσει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.
Δεν μας χέζεις ρε Νικοτρίβη Κυριακάτικα!!!!
Το να πιστεύει κανείς ότι Βοδιμόρτης απέκτησε αυτοεπίγνωση, είναι σαν να πιστεύει ότι κάποιος εγκεφαλικά νεκρός θα τετραγωνίσει τον κύκλο.
νιτσιβο ποποφΣιβόντνια ι ζντιές γιέστ ότσιν μνόχα ζαρά... :-
και έπινα Χοσέ κουερβο με τον χιμενεθΣτη Copa Cabana;
Επειδή αναφέρεσαι (και) σε εμένα, δύο λέξεις Άγιε:
Ανάσες Δημοκρατίας.
Τόσο απλά.
Στο ερώτημα που έθεσα εγώ ως προς το Τρόλλδεμορτ, το ποσοστό υπέρ εξοστρακισμού έφτασε το 57%.
Πώς λειτούργησε αυτό; Μήπως εξοστρακίστηκε;
Όχι βέβαια.
Το Τρολλ όμως απέκτησε αυτεπίγνωση, και βελτίωσε την ζωή του, αποκτώντας και μια αλλήθωρη γκόμενα,
αλλά στον πραγματικό κόσμο... ;)
Βγήκε από την εικονική του πραγματικότητα.
Στην θητεία του αν θυμάσαι ήταν με το G3 στο ένα χέρι, και με το πληκτρολόγιο στο άλλο,
και όταν τα άφηνε και τα δύο έπαιζε το πουλί του, αφού σιχαίνονταν τις πουτάνες... :S
Αυτά από εδώ Θειότατέ μου Άγιε.
Σημαντικό ότι μερικοί από εμάς αγωνιζομαστε για να προστατεύτουν τα προσωπικά στοιχεία των μελωνανε
γεια σου καλέ μας φίλε Δεύκα.Από πότε;
έχω μπουρδελο στη Γερμανία αν θες πες μου να σε φτιάξω φιλαράκιΜαντάμ ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω.....Ειλικρινά τώρα, μήπως δουλεύεις σε μασάζ;
Γιατί μου φένεται ότι κάπου πήρε το μάτι μου μια φώτο σου εδω μέσα σε κάποιες διαφημίσεις μαγαζιού....!!!!