lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ως γνήσιος πούτανος, Μπρουκ![]()
![]()
Με μεγάλη μου έκπληξη να σου πω επίσης, ότι το χειμώνα διαπίστωσα ότι παίζεται ακόμα η Τόλμη και Γοητεία. Και η Μπρουκ ακόμα εκτελεί ότι κινείται![]()
Ετσι! γαμω το μουνι της σαπιας της καριολάιν.
Απο τις πρωιμες μεγαλες εμπνευστριες το Μπρουκακι![]()
![]()
:o :o :o το ειχα πετυχει πριν το 10 καποια φαση.Μιλφαρος η Μπρουκ τοτε,τωρα θα ειναι Gilf με τα ολα τηςΜε μεγάλη μου έκπληξη να σου πω επίσης, ότι το χειμώνα διαπίστωσα ότι παίζεται ακόμα η Τόλμη και Γοητεία. Και η Μπρουκ ακόμα εκτελεί ότι κινείται![]()
![]()
Στη φάση που το είχα πετύχει το χειμώνα, εμφανιζόταν με πρόστυχα εσώρουχα και χαμουρευόταν σε κρεβάτι με τον άντρα της αδελφής της:o :o :o το ειχα πετυχει πριν το 10 καποια φαση.Μιλφαρος η Μπρουκ τοτε,τωρα θα ειναι Gilf με τα ολα της![]()
Στη φάση που το είχα πετύχει το χειμώνα, εμφανιζόταν με πρόστυχα εσώρουχα και χαμουρευόταν σε κρεβάτι με τον άντρα της αδελφής της![]()
Θα ρθει καμια να πιάσει το Πόκεμον η να φύγω ;![]()
Αν είσαι από αυτά τα τριχωτα, που τα χουν ταΘα ρθει καμια να πιάσει το Πόκεμον η να φύγω ;![]()
Γεια σου ρε Πενταγιωτισσα, long time no see...μιας κ εχω μπει σε κλιμα Ελλαδος, Αφιερωμενο
Γεια σου ρε Πενταγιωτισσα, long time no see...![]()
Ψόφια. Επέστρεψες στα πάτρια εδάφη ?Ηallo hun, το ξερω...αλλαξα πολη σπιτι δουλεια γκομενο ημουνα πολυ μπιζι!!
πως παν τα κεφια?