Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
απο πανω τα πεταω σαν ελληναρας κ σκανε σε ενα καπο αυτοκινητου
Μη μου λες τέτοια και σε συμπαθώ. Με τον απέναντι δε μιλιόμαστε για αυτό το λόγο. Τον έκανα ένα με τα σκουπίδια ένα βράδυ που τον είδα να το κάνει  :tickedoff: :tickedoff:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδη κατεβηκες και τον εδειρες?
Να σου αναφέρω και τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Τα σκουπίδια επεσαν στο καπό του δικού μου αυτοκινητου. Να το δείρω όχι, γιατί είμαι θηλυκού γένους. Απλά τον σκυλόβρισα μέσα στη νύχτα (όχι με μεγάλη θηλυκότητα η αλήθεια είναι  :grin: :grin:). Και αυτόν και την κότα τη γυναίκα του που πήγε να τον υποστηρίξει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια, να αρχίσει το κατιναριό και ακόμα λυπάμαι που δεν το τράβηξα σε βίντεο  :grin: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Να σου αναφέρω και τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Τα σκουπίδια επεσαν στο καπό του δικού μου αυτοκινητου. Να το δείρω όχι, γιατί είμαι θηλυκού γένους. Απλά τον σκυλόβρισα μέσα στη νύχτα (όχι με μεγάλη θηλυκότητα η αλήθεια είναι  :grin: :grin:). Και αυτόν και την κότα τη γυναίκα του που πήγε να τον υποστηρίξει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια, να αρχίσει το κατιναριό και ακόμα λυπάμαι που δεν το τράβηξα σε βίντεο  :grin: :grin:
Ερασιτεχνισμοι,επρεπε να παρεις τηλ στο σπιτι του,να το σηκωσει η γυναικα του και με την πιο ναζιαρικη καυλιαρικη φωνη που εχεις να ζητησεις τον (ας πουμε) Γιωργακη σου..

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ερασιτεχνισμοι,επρεπε να παρεις τηλ στο σπιτι του,να το σηκωσει η γυναικα του και με την πιο ναζιαρικη καυλιαρικη φωνη που εχεις να ζητησεις τον (ας πουμε) Γιωργακη σου..
Κοίτα όταν είδα μακαρόνια με σάλτσα πάνω στο καπό σε συνδυασμό με σερβιέτες δεν είχα τόση διαύγεια για να καταστρώσω καταχθόνια σχέδια εκδίκησης.  :grin: :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα όταν είδα μακαρόνια με σάλτσα πάνω στο καπό σε συνδυασμό με σερβιέτες δεν είχα τόση διαύγεια για να καταστρώσω καταχθόνια σχέδια εκδίκησης.  :grin: :grin:

η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρωγεται (καλύτερα) κρύο...
ποτέ δεν είναι αργά, ιδιαίτερα όταν θα δεις την φορολογική σου δήλωση και θα σε πιάσουν τα νεύρα! :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρωγεται (καλύτερα) κρύο...
ποτέ δεν είναι αργά, ιδιαίτερα όταν θα δεις την φορολογική σου δήλωση και θα σε πιάσουν τα νεύρα! :grin:
Την έχω δει κι έχω αρχίσει ήδη υπογλώσσια. Νομίζω ότι είναι ένας τρόπος εκτόνωσης που αξίζει να εξετάσω  :grin: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
Κοίτα όταν είδα μακαρόνια με σάλτσα πάνω στο καπό σε συνδυασμό με σερβιέτες δεν είχα τόση διαύγεια για να καταστρώσω καταχθόνια σχέδια εκδίκησης.  :grin: :grin:
Υπερβολες,καταχθονιο θα ηταν να του κοψεις τα φρενα ας πουμε  :rolleyes:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories