NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
και σεις συνάδελφος;![]()
ε καλά, 40 ωρο δούλεψα (όχι την εβδομάδα, σε όλη την καριέρα μου)
και σεις συνάδελφος;![]()
40 να ´ναι οι εργαζόμενες στη ζωή σου όλη! Δεν είχες κάτι άλλο να κάνεις, να πας για καφέ, για ψώνια, μια δουλειά σου βρε αδερφέ! Το δημόσιο είναι ο μόνος χώρος εργασίας που πληρωνόμαστε για να κάνουμε τις δουλειές μας, πάμε να το καταστρέψουμε και αυτό ...ε καλά, 40 ωρο δούλεψα (όχι την εβδομάδα, σε όλη την καριέρα μου)![]()
Για πρότεινε ρε Νικ για τον Μπλιζ αυτή την εβδομάδακάτσε να πάρω μάτι
Για πρότεινε ρε Νικ για τον Μπλιζ αυτή την εβδομάδα
Πάλι δεν τον πρόλαβα τον καφέ![]()
40 να ´ναι οι εργαζόμενες στη ζωή σου όλη! Δεν είχες κάτι άλλο να κάνεις, να πας για καφέ, για ψώνια, μια δουλειά σου βρε αδερφέ! Το δημόσιο είναι ο μόνος χώρος εργασίας που πληρωνόμαστε για να κάνουμε τις δουλειές μας, πάμε να το καταστρέψουμε και αυτό ...
Για πρότεινε ρε Νικ για τον Μπλιζ αυτή την εβδομάδα
Επί του παρόντος δεν έχω άποψηΤα αναλύσαμε τηλεφωνικά... Τι λέτε για laura;
Έχω την άποψη, αν και ορισμένοι από εδώ θα πέσουν να με φάνε, ότι η Πρωτομαγιά ονομάστηκε "Εργατική" για να μπορούν μια μέρα και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να "εργασθούν" όπως στο Δημόσιο.Ευτυχώς που ο προϊστάμενός μου ήταν άνθρωπος με κατανόηση.
Αν π.χ. η Πρωτομαγιά έπεφτε Τρίτη, έπαιρνα αναρρωτική την Δευτέρα και μου έδινε άγραφη άδεια από Τετάρτη έως Παρασκευή για να ξεκουρασθώ από την συμμετοχή μου στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ.
Ήταν λαμπρός άνθρωπος ο προϊστάμενος. Κοσμούσε το Δημόσιο!