Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Τιποτα δεν κρατά γιατί οι άνθρωποι είμαστε καλοπερασάκηδες και τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. [size=20pt]Όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά[/size]. Και στην καλύτερη περίπτωση, πάντα την κάνει ο ένας. Και συχνότερα κανένας. Για αυτό τίποτα δεν κρατάει.

:hi: :hi: :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Οσο και να δουλεψουν σε μια σχεση, δεν μενει τιποτε στο τελος. Ενδεχομενως ο αλληλοσεβασμος και η συνηθεια και η συμπονια. Στην καλυτερη περιπτωση. Τιποτε αλλο...
Αλλα μπορειτε να διαφωνησετε. Καποτε θα με θυμηθειτε...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Οσο και να δουλεψουν σε μια σχεση, δεν μενει τιποτε στο τελος. Ενδεχομενως ο αλληλοσεβασμος και η συνηθεια και η συμπονια. Στην καλυτερη περιπτωση. Τιποτε αλλο...
Αλλα μπορειτε να διαφωνησετε. Καποτε θα με θυμηθειτε...
Έχω ζωντανό παράδειγμα. Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που διαφωνώ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Καταλαβα ποιους εννοειτε.
Λυπαμαι ... αλλα και αυτο δεν ειναι αληθινο. Αυτο οφειλουν να δειχνουν στους συνεχιστες του DNA.
Μακαρι να σφαλλω... Μακαρι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506

Εαν έχεις κοντά σου παράδειγμα από τις ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις που έγραψα πιο πάνω, είσαι τυχερή. Εστίασε σε αυτό και κράτα το ως οδηγό. Μπορεί να σταθείς και συ τυχερή, γιατί πάντα παίζει ρόλο και η τύχη.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καταλαβα ποιους εννοειτε.
Λυπαμαι ... αλλα και αυτο δεν ειναι αληθινο. Αυτο οφειλουν να δειχνουν στους συνεχιστες του DNA.
Μακαρι να σφαλλω... Μακαρι.
 Όχι. Προκείται για ένα ζευγάρι από το περιβάλλον μου, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι καν εν ζωή. Αν έβλεπες αυτό το ζευγάρι πως ήταν μετά από 45 χρόνια συμβίωσης, θα καταλάβαινες τι εννοώ...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εαν έχεις κοντά σου παράδειγμα από τις ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις που έγραψα πιο πάνω, είσαι τυχερή. Εστίασε σε αυτό και κράτα το ως οδηγό. Μπορεί να σταθείς και συ τυχερή, γιατί πάντα παίζει ρόλο και η τύχη.
Εγώ φίλε μου είμαι γεννημένη άτυχη. Οπότε έχω πάψει να πιστεύω σε ιδανικα και ιδεατά. Προσανατολίζομαι σε πιο μαθηματική θεωρία γιατί η χημεία δε με πήγε και πολύ μπροστά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
 Όχι. Προκείται για ένα ζευγάρι από το περιβάλλον μου, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι καν εν ζωή. Αν έβλεπες αυτό το ζευγάρι πως ήταν μετά από 45 χρόνια συμβίωσης, θα καταλάβαινες τι εννοώ...

Το δεχομαι. Ειναι μια περιπτωση απο αυτες που λεει ο κ. barock.
Θα ειστε τοσο τυχερη;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Εγώ φίλε μου είμαι γεννημένη άτυχη. Οπότε έχω πάψει να πιστεύω σε ιδανικα και ιδεατά. Προσανατολίζομαι σε πιο μαθηματική θεωρία γιατί η χημεία δε με πήγε και πολύ μπροστά.

Πολύ πεσιμιστικό. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Τα πάντα είναι δοκιμασίες, μα τα ΠΑΝΤΑ. Και οι δοκιμασίες μας εξελίσσουν.  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν ειστε ατυχη. Στην δουλεια μου βρισκω συνεχεια ατυχους που κατηγορουν τους αλλους.
Την τυχη μας την διαμορφωνουμε μονοι μας εν πολλοις.
Ποτε δεν φταιει μονο ο ενας. Ποτε ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Δεν ειστε ατυχη. Στην δουλεια μου βρισκω συνεχεια ατυχους που κατηγορουν τους αλλους.

Έτσι.  :hi:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ πεσιμιστικό. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Τα πάντα είναι δοκιμασίες, μα τα ΠΑΝΤΑ. Και οι δοκιμασίες μας εξελίσσουν.  ;)
Μπαρόκ μου εγώ δε θέλω να εξελιχθώ. Θέλω να ξεκουραστώ. Ημουν οπαδός του η γυναίκα είναι ο άνθρωπος ορχήστρα που φροντίζει για όλους και για όλα. Τώρα πια τείνω να γίνω ελλεηνίδα.  :grin: :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ατυχείς επιλογές αγαπητέ μου. Όχι συμπαντική ατυχία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ατυχείς επιλογές αγαπητέ μου. Όχι συμπαντική ατυχία.

Καλα. Ενταξει...
Φιλοι ετσι και αλλιως..
Δεν ειναι προσωπικο αλλα ξερετε αυτο το ειμαι ατυχη το λετε ολες σας... φευγετε και ισοπεδωνετε...
Ατυχοι αντρες δεν υπαρχουν;
Γνωριζω πολυ καλα ποσο σκληρα μια γυναικα μπορει να φερθει αν νιωσει οτι δεν της βγαινουν τα σχεδια.
Αυτα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μεγαλη κουβεντα πιασατε,

Κατι ταιριαστοι για παντα δεν ειναι που καταληγουν ο αντρας να παρακουλουθει ανελειπως το θρεντ με τις ενημερωσεις για το μεταξουργειο και η γυναικα να βγαινει με 20ριδες απο το ιντερνετ?

Αυτοι καποτε ηταν ''ταιρια'' για παντα και τα ρεστα....

τα παντα τα σκοτωνει η συνηθεια και η βαρεμαρα εκτως απο το να αγαπας το γκομενακι

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καλα. Ενταξει...
Φιλοι ετσι και αλλιως..
Δεν ειναι προσωπικο αλλα ξερετε αυτο το ειμαι ατυχη το λετε ολες σας... φευγετε και ισοπεδωνετε...
Ατυχοι αντρες δεν υπαρχουν;
Γνωριζω πολυ καλα ποσο σκληρα μια γυναικα μπορει να φερθει αν νιωσει οτι δεν της βγαινουν τα σχεδια.
Αυτα.
Δεν το διαχωρίζω σε φύλο αγαπητέ μου. Ατυχή θεωρώ μια επιλογή που γίνεται αν δύο άνθρωποι δε θέλουν τα ίδια πράγματα. Αυτό. Φυσικά και οι γυναίκες μπορούν να γίνουν σκληρές, ίσως σκληρότερες και από τους άντρες. Αλλά δεν είπα ποτέ εγώ ότι οι άντρες είναι οι κακοί και οι γυναίκες καλές. Και αυτό με τα σχέδια, να σας είμαι ειλικρινής, το βρίσκω άκρως φαλλοκρατικό. Αν ο οποιοσδήποτε κάνει στρατηγικές σε μια σχέση, είναι εξ΄ αρχής χαμένος. Η ειλικρίνεια είναι κλειδί σε μια σχέση.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μεγαλη κουβεντα πιασατε,

Κατι ταιριαστοι για παντα δεν ειναι που καταληγουν ο αντρας να παρακουλουθει ανελειπως το θρεντ με τις ενημερωσεις για το μεταξουργειο και η γυναικα να βγαινει με 20ριδες απο το ιντερνετ?

Αυτοι καποτε ηταν ''ταιρια'' για παντα και τα ρεστα....

τα παντα τα σκοτωνει η συνηθεια και η βαρεμαρα εκτως απο το να αγαπας το γκομενακι

Μια διορθωση μονο.
Δεν αγαπας την γκομενα η τον γκομενο.
Απλα την η τον ερωτευεσαι. Και αυτο κρατα λιγο. Μετα αρχιζει η ζηλεια  κλπ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μια διορθωση μονο.
Δεν αγαπας την γκομενα η τον γκομενο.
Απλα την η τον ερωτευεσαι. Και αυτο κρατα λιγο. Μετα αρχιζει η ζηλεια  κλπ
Ναι ακριβως αυτο εννοω,

Το μονο που μενει παντα ειναι αν αγαπας τον/την αλλη. Και αν συμβαινει αυτο δε σημανει οτι απαραιτητα θα ειστε και μαζι.

Οποτε για μενα δεν υπαρχουν τα παντοτινα ταιρια. Γιατι και τα ιδια πραγματα να θελουν 2 ανθρωποι αυριο μαλλον θα θελουν διαφορετικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom