Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
να πείτε στην Έρη να με νεκρό φιλήσει και στην ανεψια ότι δεν έχω μια

Έχω πιάσει απάγκιο φίλε
Φαγητό δεν έχω χαχα

Τα της τελετής θα τα αναθέσουμε στον κ. The Saint. Για τα υπόλοιπα μη στεναχωρείσθε. Θα τα διαβιβάσουμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόλις μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο.
Έχει όντως θέμα. Και ο καιρός επιδεινώνεται.
Πρέπει να καλύψει 5 ναυτικά μίλια για να επιστρέψει.
Τον συμβούλεψα να καλέσει άμεσα το λιμενικό και να μην διανοηθεί να επιστρέψει μόνος του.
Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.
Του είπα επίσης να κάνει οικονομία στο κινητό του και να μας ενημερώσει όταν με το καλό επιστρέψει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θειε..θα παθει τιποτα κακο ο αλλος θειος???θα παω να τον βοηθησω εγω :helpplea:

Σεις να πάτε να τον περιποιηθείτε όταν με το καλό επιστρέψει στην βάση του.
Θα χρειασθεί ντουζ, μασάζ, φαγητό και σεξ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχει σωσίβιο και όλο τον σωστικό εξοπλισμό μαζί του!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
να υποθέσω ότι δεν είναι μέσα στα ανοιχτά αλλά κάπου παρκαρισμένος και περιμένει.

Ναι. Σε ένα κολπίσκο. Υπάρχει και μία ακόμη βάρκα εκεί, που έχει αποκλειστεί. Στο νησί αυτό, μου είπε, υπάρχουν ιχθυοτροφεία και άρα μπορεί να αναζητήσει βοήθεια και από εκεί. Αυτοί πιθανώς να έχουν κάποιο μεγαλύτερο σκάφος και να τον επιστρέψουν και να πάει άλλη μέρα να πάρει το δικό του. Αρκεί να μην κάνει μαγκιές. Η θάλασσα είναι επικίνδυνη και άγρια και φαντάζομαι ότι το ξέρει.
Επειδή κολυμπώ αρκετά στα ανοιχτά τα καλοκαίρια, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μόνο αν νιώσει κάποιος την υπόγεια δύναμη ενός ρεύματος, θα μπορέσει να καταλάβει πως είναι στην πραγματικότητα. Αν προσθέσεις και τα κύματα, τότε όλα είναι επικίνδυνα.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ναι. Σε ένα κολπίσκο. Υπάρχει και μία ακόμη βάρκα εκεί, που έχει αποκλειστεί. Στο νησί αυτό, μου είπε, υπάρχουν ιχθυοτροφεία και άρα μπορεί να αναζητήσει βοήθεια και από εκεί. Αυτοί πιθανώς να έχουν κάποιο μεγαλύτερο σκάφος και να τον επιστρέψουν και να πάει άλλη μέρα να πάρει το δικό του. Αρκεί να μην κάνει μαγκιές. Η θάλασσα είναι επικίνδυνη και άγρια και φαντάζομαι ότι το ξέρει.
Επειδή κολυμπώ αρκετά στα ανοιχτά τα καλοκαίρια, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μόνο αν νιώσει κάποιος την υπόγεια δύναμη ενός ρεύματος, θα μπορέσει να καταλάβει πως είναι στην πραγματικότητα. Αν προσθέσεις και τα κύματα, τότε όλα είναι επικίνδυνα.
Καλά νέα, ας μείνει εκεί που βρίσκεται προστατευμένος τότε.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

κατάλαβα, την ξέρω την περιοχή και περίπου θυμάμαι τα ιχθυοτροφεία που βρίσκονται.
τα οποία συνήθως απέχουν τουλάχιστον 200μ από την ακτή, αν δεν κάνω λάθος...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Στα ιχθυοτροφεία πάει και ψαρεύει λοιπόν  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Στα ιχθυοτροφεία πάει και ψαρεύει λοιπόν  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ήθελα να τον αποκαλύψω και παρουσίαζα φωτογραφίες από ιχθυοπωλεία αλλά σεις, έξυπνος άνθρωπος, το καταλάβατε...
Γι΄ αυτό χειμώνα - καλοκαίρι το ψυγείο του και η κατάψυξή του είναι γεμάτη από ψάρια. Ο κ. kostasm έχει φάει μάλιστα αρκετές φορές.
Και γι΄ αυτό τα εκεί ιχθυοτροφεία παραπονούνται για μειωμένη παραγωγή ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Επιστρέφω στην συγγραφή νομικού τινος πονήματος.
Όταν μάθω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω. Μου είπε ότι και ο ίδιος θα ποστάρει όταν όλα τελειώσουν!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
13697173_10207213091902520_6850084095169898224_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories