blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.471
- Πόντοι
- 26.096
δε νομίζω, ξέχασα πως είναι να πηγαίνεις με γυναίκα.........
ήρθε η ώρα να..........
Ελπίζω να μην το δει αυτό ο Κοσμακωστάκης ...
δε νομίζω, ξέχασα πως είναι να πηγαίνεις με γυναίκα.........
ήρθε η ώρα να..........
Ελπίζω να μην το δει αυτό ο Κοσμακωστάκης ...
Για μένα ακόμη σοβαρότερο παραμένει η αποδόμηση του κύρους του ΑΠΘ. Που συνδέεται με το δόγμα επιθυμούμε μέτριους, οπαδούς. Το "Αίεν Αριστεύειν" είναι μια μα....ία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης.Το θέμα του ΑΠΘ είναι εξοργιστικό όπως εξοργιστικό είναι και το πόσο ήπια περνάει στην τηλεόραση.. 85η είδηση και όταν η ιστορία αυτή τελειώσει εκτός από την πλήρη καταστροφή του περιβάλλοντος χώρου από την ρύπανση, θα πληρώσουμε και κάποια εκατομμύρια για τις ζημιές και τις λεηλασίες, που θα γίνουν. Και δυστυχώς αν καταστρέψουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της Νομικής ή άλλων Σχολών, πολλά δεδομένα δεν θα ανακτώνται.
Αλλά δεν τρέχει τίποτε. Οι πρόσφυγες πρέπει να έχουν συμπαράσταση και τα δημοκρατικά δικαιώματα μίας μειονότητας, όπως αυτοί τα εννοούν, σε βάρος μίας ολόκληρης κοινωνίας, που δεν αντιδρά πια σε τίποτε.
Μυθριδατισμός ...
Για μένα ακόμη σοβαρότερο παραμένει η αποδόμηση του κύρους του ΑΠΘ. Που συνδέεται με το δόγμα επιθυμούμε μέτριους, οπαδούς. Το "Αίεν Αριστεύειν" είναι μια μα....ία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης.
Επόμενη στάση, Άγνωστος Στρατιώτης.
αυτοί θα κάνουν όλους τους αριστερούς...δεξιούς
μίλησα πολιτικά......είμαι βαριά γιατρέ μου?
Αυτή η εικόνα ξυπνάει κάτι πάνω σας;
Ότι χρειάζεται για να πάρουμε "επάνω" μας. Μέχρι εδώ όμως, έτσι;!Αυτή η εικόνα ξυπνάει κάτι πάνω σας;
θα πω ναι, γιατί αν πω αλήθεια ........... θα με σκίσετε
Έχω την υποψία ότι μας το φέρνετε σιγά-σιγά ...
Πάλι τ ιδια?Η κα. Εριναλ διακοπες.
Η κα. Κασιωπη στο εξωτερο διαστημα.
Η κα. Πενταγιωτισα σε doungeon.
Η κα Ρεγγινα σε καποιο εργοστασιο ρευματος.
Το τραλαλα απεκληρωθη.
Παλι μπακουρια μειναμε ...
Καλημέρα. Από το θρόνο να υποθέσω;Καλημερα
Καλημέρα. Από το θρόνο να υποθέσω;