pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ταξιδι στην ακρη της νυχτας, θανατος επι πιστωσει, απο ενα πυργο ο αλλος, μακελειο, συνομιλιες με τον καθηγητη υ
με ποιο να ξεκινησω λες ?
ταξιδι στην ακρη της νυχτας, θανατος επι πιστωσει, απο ενα πυργο ο αλλος, μακελειο, συνομιλιες με τον καθηγητη υ
με το πρωτομε ποιο να ξεκινησω λες ?
Tραβα πεθανε ρε μαλακα που θα πεις εσυ για τον Κθουλουγια να καταλαβω η ντουμπλ ειναι ο φασιστακος ο κθουλου?
στο καλο και να μας γραφει ο γερμανοτσολιας
λερωνει και το ορμα του χφ λαβκραφτ
Tραβα πεθανε ρε μαλακα που θα πεις εσυ για τον Κθουλου
ψοφα λεμεσιγα τα αιματα τυπε
ψοφα λεμε
Να σαπισεις ρε πουστησπασε κανα παγκακι
Να σαπισεις ρε πουστη
εγω θα ποτιστω,εσενα να σε φαει το μαυρο χωμα μωρη πελοταβλακα βασιλικε τραβα να ποτιστεις
εγω θα ποτιστω,εσενα να σε φαει το μαυρο χωμα μωρη πελοτα
μαυρος με μια πουτσα ναμαυρος εισαι εσυ
Φιλε πουσι, και εμενα με το Ζιγκ, με χωριζει ενα τεραστιο ιδεολογικο χασμα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να βρουμε κοινα σημεια και να συνεννοουμαστε, και ειδικα με τον συγκεκριμενο που σαν Βλαχαντερος μου ηταν συμπαθεστατος. Στο φιναλε, καλυτερα να τον εχω απο κοντα, προσπαθωντας να του πω καποια πραγματα, που ισως τον φερουν πιο κοντα μου, παρα να τον εχω σαν εχθρο, απεναντι μου. Περα του οτι, χαρακτηρισμοι οπως φασιστας, κουμμουνι, κλπ. δεν εξυπηρετουν εμενα, αλλα αυτους που επωφελουνται απο το να ειμαστε χωρισμενοι και να τσακωνομαστε για συμφεροντα αλλων.για να καταλαβω η ντουμπλ ειναι ο φασιστακος ο κθουλου?
στο καλο και να μας γραφει ο γερμανοτσολιας
λερωνει και το ορμα του χφ λαβκραφτ
Φιλε πουσι, και εμενα με το Ζιγκ, με χωριζει ενα τεραστιο ιδεολογικο χασμα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να βρουμε κοινα σημεια και να συνεννοουμαστε, και ειδικα με τον συγκεκριμενο που σαν Βλαχαντερος μου ηταν συμπαθεστατος. Στο φιναλε, καλυτερα να τον εχω απο κοντα, προσπαθωντας να του πω καποια πραγματα, που ισως τον φερουν πιο κοντα μου, παρα να τον εχω σαν εχθρο, απεναντι μου. Περα του οτι, χαρακτηρισμοι οπως φασιστας, κουμμουνι, κλπ. δεν εξυπηρετουν εμενα, αλλα αυτους που επωφελουνται απο το να ειμαστε χωρισμενοι και να τσακωνομαστε για συμφεροντα αλλων.
Δοκιμασες το στανταρακι του Κοσμακωστακη; Εχει καλες κριτικες, ερχεται κατοικον, και σε καθε συνεδρια προσφερει δωρεαν και μια φορολογικη δηλωση[move]καλημερα νιατα!![]()
[/move]
τελικα παλι δεν θα γαμησουμε τζαμπα !!η διπλα βυζα μας βγηκε αντρας !!! δε γαμιεται! ετσι και αλλιως παλι σε μποτανες θα τα φαω τα φραγκα που θα κληρονομουσω οταν
αυτος ο σκατογεροςο θειουλης μου αποφασισει να την κανει για τον οξωαποδω!!
![]()
Δοκιμασες το στανταρακι του Κοσμακωστακη; Εχει καλες κριτικες, ερχεται κατοικον, και σε καθε συνεδρια προσφερει δωρεαν και μια φορολογικη δηλωση![]()
Δοκιμασες το στανταρακι του Κοσμακωστακη; Εχει καλες κριτικες, ερχεται κατοικον, και σε καθε συνεδρια προσφερει δωρεαν και μια φορολογικη δηλωση![]()