Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παιδια κουραστηκα.
Πολυ ιντριγκα και παρασκηνιο για το τιποτα.

Για να μην το παω μακρια και να λυθουν αμεσα οι αποριες ολων σας να σας πω κατ αρχας οτι ειμαι ο ζιγκ η βλαχαντερ η μπαρμπαροσα η κθουλου.
Αυτος ο λογαριασμος οπως και οι προηγουμενοι εγιναν με σκοπο να κανουμε πλακιτσα και να χαβαλεδιασουμε για οσο κρατησει αλλα στην πορεια το εχασα..
Βλεπετε τα κεφια του φορουμ γερνουν πιο πολυ στο κουτσομπολιο και στην συνομωσια παρα στην πλακα που εγω τουλαχιστον επιδιωκω.
Για να πω την αληθεια οταν εφτιαξα το λογαριασμο πιστευα οτι ηταν θεμα χρονου να καταλαβετε οτι ενα νικ με 8 ποστ που μπαστακωνεται στα παππουδια ειμαι εγω και να παμε παρακατω αλλα στην αρχη ειχα τον μπλιζ να με περναει για την ροζυ και ολους τους αλλους να ψαχνετε ποιος κλωνος ειμαι...

Λεω ασε μην το καψεις πλακα θα εχει και αυτο ηταν και το μεγαλο λαθος... Μπηκα στο τριπ του τρολ και εκει αρχισαν να δουλευουν ολοι οι υπόγειοι μηχανισμοι του σαιτ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολοι κουβεντιαζαν για το ποιος κλωνος ειμαι αλλα μονο η ερη εστειλε ενα πμ να ρωτησει... Οι αλλοι φοβήθηκαν μην τους βγει το ονομα πιρφορος και διαλεξαν την κοντρα.
Οταν αρχισε να μαθαινεται το θεμα ειχε τελειωσει...
Δεν ξερω τι να πω.
Ενα μεγαλο συγνωμη στους φιλους στα πμ και στον αγιο που δεχθηκαν το μεγαλυτερο τρολαρισμα αλλα να ξερετε δεν ηταν αυτος ο στοχος μου εξ αρχης.
Φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω οτι τα πμ δεν υπαρχουν πια και δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθει ΚΑΝΕΝΑΣ

Επισης οφειλω να παραδεχτω και την ηττα μου απο τον αντισθενη. Αδερφε κερδισες. Βαριεμαι να ξαναμπω αν και ξερεις καλα οτι μπορω.
3 σερι λογαριασμοι εγκριθηκαν απο τα χερακια σου. Μεχρι και μπαρμπαροσα περασα οι μονες άμυνες σου ειναι ηλεκτρονικες και χαζες αλλα ας ειναι. Δικο σου ειναι το μαγαζι δεν θελεις και οκ. Βεβαια το μονο που ζητησα ηταν να το πεις και τίποτα αλλο..

Αυτα απο μενα και καλα να περνατε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
bliza ειδες που στο ειπα οτι ειναι αντρας ο βιζιον

το καταλαβα σε αυτο που μου ειχε πει να κανω τυχαια πεσιματα στο δρομο χωρις παιχνιδι με ματια κλπ

η γυναικεια απαντηση ειναι αλλη κ την εχουν δωσει ερι ρεγκινα που σου ειπα οτι ειναι γυναικες στανταρ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
bliza ειδες που στο ειπα οτι ειναι αντρας ο βιζιον

το καταλαβα σε αυτο που μου ειχε πει να κανω τυχαια πεσιματα στο δρομο χωρις παιχνιδι με ματια κλπ

η γυναικεια απαντηση ειναι αλλη κ την εχουν δωσει ερι ρεγκινα που σου ειπα οτι ειναι γυναικες στανταρ

Δικιο εχετε.
Ομως ο νηματοθετης γνωριζε ποιος ειναι πραγματικα. Συμμετειχα ομως στο παιχνιδι. Απο την στιγμη που το εμαθα ..

Αλλωστε δυο φορες ειχα γραψει οτι ξερω ποιος ειναι αλλα ουδεις το ελαβε υποψη...
Ο κ. Ζιγκ μπορει να το επιβεβαιωσει οτι γνωριζα...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
Παιδια κουραστηκα.

Για να μην το παω μακρια και να λυθουν αμεσα οι αποριες ολων σας να σας πω κατ αρχας οτι ειμαι ο ζιγκ η βλαχαντερ η μπαρμπαροσα η κθουλου.
Αυτος ο λογαριασμος οπως και οι προηγουμενοι εγιναν με σκοπο να κανουμε πλακιτσα και να χαβαλεδιασουμε για οσο κρατησει αλλα στην πορεια το εχασα..
Βλεπετε τα κεφια του φορουμ γερνουν πιο πολυ στο κουτσομπολιο και στην συνομωσια παρα στην πλακα που εγω τουλαχιστον επιδιωκω.
Για να πω την αληθεια οταν εφτιαξα το λογαριασμο πιστευα οτι ηταν θεμα χρονου να καταλαβετε οτι ενα νικ με 8 ποστ που μπαστακωνεται στα παππουδια ειμαι εγω και να παμε παρακατω αλλα στην αρχη ειχα τον μπλιζ να με περναει για την ροζυ και ολους τους αλλους να ψαχνετε ποιος κλωνος ειμαι...

Λεω ασε μην το καψεις πλακα θα εχει και αυτο ηταν και το μεγαλο λαθος... Μπηκα στο τριπ του τρολ και εκει αρχισαν να δουλευουν ολοι οι υπόγειοι μηχανισμοι του σαιτ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολοι κουβεντιαζαν για το ποιος κλωνος ειμαι αλλα μονο η ερη εστειλε ενα πμ να ρωτησει... Οι αλλοι φοβήθηκαν μην τους βγει το ονομα πιρφορος και διαλεξαν την κοντρα.
Δεν ξερω τι να πω.
Ενα μεγαλο συγνωμη στους φιλους στα πμ και στον αγιο που δεχθηκαν το μεγαλυτερο τρολαρισμα αλλα να ξερετε δεν ηταν αυτος ο στοχος μου εξ αρχης.
Φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω οτι τα πμ δεν υπαρχουν πια και δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθει ΚΑΝΕΝΑΣ

Επισης οφειλω να παραδεχτω και την ηττα μου απο τον αντισθενη. Αδερφε κερδισες. Βαριεμαι να ξαναμπω αν και ξερεις καλα οτι μπορω.
3 σερι λογαριασμοι εγκριθηκαν απο τα χερακια σου. Μεχρι και μπαρμπαροσα περασα οι μονες άμυνες σου ειναι ηλεκτρονικες και χαζες αλλα ας ειναι. Δικο σου ειναι το μαγαζι δεν θελεις και οκ. Βεβαια το μονο που ζητησα ηταν να το πεις και τίποτα αλλο..

εγω σε καταλαβα πρωτος αν θυμασαι και απο πολυ νωρις μην ψαχνω να βρω το ποστ που σου εγραψα κθου :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
γατακια....
Παράθεση από: DOUBLE VISION στις 06/07/16, 08:08
καλημέρα αγαπητικέ μου Kiss
καλημερα κθου  ;)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια κουραστηκα.

Δεν ξερω τι να πω.

εγώ πάλι δεν είχα καταλάβει και από ένα σημείο και μετά με κούρασε αρκετά όλη αυτή η αντιπαράθεση.
ούτε ρώτησα ποτέ, αν και μπήκα στον πειρασμό...

ας ελπίσουμε να μείνει(ς). :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εγώ πάλι δεν είχα καταλάβει και από ένα σημείο και μετά με κούρασε αρκετά όλη αυτή η αντιπαράθεση.
ούτε ρώτησα ποτέ, αν και μπήκα στον πειρασμό...

ας ελπίσουμε να μείνει(ς). :hi:

έλαβες κι εσύ μέρος στα κουτσομπολιά και τις συνομωσίες?

δούλεψες με τους υπόγειους μηχανισμούς?

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να πω κ εγω τη γνώμη μου.
όταν μια συνάντηση γίνεται με σκοπό να πεισθεί το φόρουμ, δεν γίνεται να κανονιστεί πριβέ :hi:
Καλησπερα κοπελα μου… μια συναντηση δεν γινεται για να πεισεις εσυ ολους εμας ότι εισαι κοπελα και εγω αντρας αλλα γιατι γουσταρεις να συναντησεις καποιον η καποιους που σου εκανα κλικ… δηλαδη αν σου ελεγα ότι θα ηθελα να τα πουμε από κοντα θα κλειναμε ραντεβου μαζι με αναρτηση εδώ μεσα??
Αυριο στις 6 εγω και η double bision θα ειμαστε για καφε στις 7 στο kitchen-bar θα φοραει αυτά οποιος θελει ερχεται για να την δει???  Ε ρε θα βουλιαζε το μαγαζι…

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άλλα ντ άλλα, της παρασκευής το γάλα

από δω παν κι άλλοι

ότι του φανεί του λωλοστεφανή

και πολλά άλλα.................

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
έλαβες κι εσύ μέρος στα κουτσομπολιά και τις συνομωσίες?

δούλεψες με τους υπόγειους μηχανισμούς?

όχι, περίεργος είμαι, κουτσομπόλης καθόλου.
επίσης βαριόμουν απίστευτα να μπω σε αυτό το τριπάκι...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.787
Πόντοι
606

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Παιδια κουραστηκα.

Δεν ξερω τι να πω.

Ωραία κατάθεση ψυχής.

Είχε πολύ "αθωότητα" και "αγνότητα" όσον αφορούσε τις προθέσεις σας (άλλωστε είναι γνωστό ότι όλοι όσοι φτιάχνουν κλώνο τον κάμνουν κινούμενοι από τα αγαθά και άδολα αισθήματά τους),  παράπονο για τις υφέρπουσες παρασκηνιακές ενέργειες των μελών (λες και το να φτιάχνεις κλώνο δεν είναι κάτι το παρασκηνιακό), μεταμέλεια για την απάτη που σκαρώσατε (αλλά αφού πρώτα κάνατε γνωστό το περιεχόμενο των π.μ. που λαμβάνατε σε κάποιες ψυχές), διαβεβαίωση ότι δεν θα πληγεί η υπόληψη κανενός νικ (όψιμη βέβαια, αφού πρώτα κάπου "στράβωσε" η δουλειά, και αφού καποια ψυχή  άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι το να βγουν φόρα παρτίδα κάποια π.μ., θα επέφερε περισσότερη ζημιά στο "ίματζ" του νικ του, παρά κύρος)  και τέλος καταγγελία, με την γνωστή εποδό του αδίκως κατατρεγμένου από την διοίκηση του παρόντος.

Αν και μερικοί δείχνουν βαθύτατα συγκινημένοι από το άλγος της κρυστάλλινης ψυχής σας, μιας και σπεύδουν να αναπαράξουν το σεμεδάκι που εικοτολογώ ότι γράψατε εκ "βάθους καρδίας",  εμένα θα μου επιτρέψετε να μην βάλω τα κλάματα. Και αυτό διότι όλα έγιναν εσκεμμένα, μεθοδικά και  προγραμματισμένα, και με σκοπό να πλήξουν συγκεκριμένους στόχους (οι οποίοι βέβαια και κατονομάστηκαν κάποια στιγμή).  Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε που θεωρώ το σεμεδάκι σας κουραφέξαλα, καθώς και να μου επιτρέψετε να δηλώσω δημοσία, ότι από εδώ και στο εξής δεν θέλω να έχω παρτίδες μαζί σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom