Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Ο Κάιζερ ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του π.μ. του Μεγαλειοτάτου, και κατόπιν μετά έτρεξε να συμπληρώσει ότι με κάποιον τρόπο τα "βρήκε" μαζί σας, ανακηρύσσοντάς σας ισότιμό μέλος. Δεν τα ισχυρίστικά εγώ.  :)

Οπότε αλλού οι τζάμπα μαγκιές σας.  ;)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ειπαμε.. Ειναι η κα. Wilde Rose.
Δεν επιδεχεται αμφισβητηση.
Δεν περασε τα crash tests.

DOUBLE VISION κ Αλεκος σταματησαν τις αναρτησεις σχεδον ταυτοχρονα.
Τυχσιο;

Αυτο αφορα την κα. Ροζυ και εχω καταληξει οτι δεν εισθε αυτη.
Θα σας προτεινω μια συμφωνια.
Δωστε μας τα π.μ. που σας εστειλε ο Αλεκος και παραμενετε στο νημα.

Ο νηματοθετης εδω και μερες εχει δηλωσει οτι γνωριζει το μητρικο νικ της κας.  DOUBLE VISION.
Εν τουτοις ουδεις το επροσεξε.
Κατοπιν τουτου και μετα το υπερτατο παιχνιδι της κας.  DOUBLE VISION δηλωνω οτι παραμενει στο νημα μας και την καλωσοριζω. Ειναι πλεον ισοτιμο μελος με εμας και γνωριζω οτι ειναι γραια κ αγαμητη και αρα μας μοιαζει αφου και εμεις ειμεθα γεροι και αγαμητοι.

Επιπλεον το νημα δηλωνει οτι κατεχει σωρεια απο π.μ. που ο Αλεκος στελνει σε θηλυκα νικς....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Χαιβανι, κα. Wilde Rose...
χαχαχαχαχαχαχαχα....

Αυτή την φορά, δεν υπάρχει "δεύτερη" όψη, κύριε.

Τα πράγματα έχουν ως φαίνονται εκ της πρώτης όψεως. Και εξηγούμαι:

Υφίσταται κλώνος που φέρεται ως θηλυκού γένους, και στα π.μ. του οποίου (τουλάχιστον σε αυτά που λαμβάνει), έχει πρόσβαση και δεύτερος "δεσπότης". Αυτό δύναται να συμβαίνει είτε επειδή ο δεύτερος "δεσπότης" διαθέτει τους κωδικούς, είτε μέσω του e-mail με το οποίο δημιουργήθηκε ο λογαριασμός και στο οποίο ανακατευθύνονται αυτόματα τα π.μ. (στην περίπτωση που ο άλλος δεσπότης έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης).  ;)

Φαίνεται όμως πως η "εντιμη" συμφωνία που της πρότεινε, επετεύχθει.

Αρρωστημένες καταστάσεις...

Καμία σχέση.

Κλώνος που δημιούργησε ο σκιώδης εξ΄ απορρήτων του Κάιζερ, και τον πάσαρε σε κάποιον άλλον-ην.

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
Στην αρχή ο φλεγματικός μας είπε ότι η Βυζον είναι η Wild Rose. Το αφήνουμε στην άκρη.

Γνωρίζουμε ότι η Βυζον παρέδωσε τα πμ στον φλεγματικό.

Υπήρξε ο υπαινιγμός ότι στον λογαριασμό της Βυζον είχε πρόσβαση και ο Μεγαλειότατος

Συνεπώς κύριε Saint επιβεβαιώθηκε η αμφιβολία μου ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως μας τα παρουσίασε τεχνηέντως ο φλεγματικός για να θολώσει τα νερά. Ο κλώνος είναι του φλεγματικού διαμέσου της αυλής του. Συνεπώς σε ποια "έντιμη" συναλλαγή αναφέρεστε; Δεν υπήρχε συναλλαγή (ή μάλλον υπήρξε άλλου είδους). Οι δεσπότες είχαν απευθείας πρόσβαση στον κλωνοποιημένο λογαριασμό. Επίσης έχω την υποψία ότι η wild Rose συμμετείχε σε αυτό για να τσεκάρει τον Μεγαλειότατο. Ο φλεγματικός έπαιξε με την γυναικεία ανασφάλειά της. Ο κλωνοποιημένος λογαριασμός δημιουργήθηκε από την αυλή του φλεγματικού και δόθηκε στην Ρόζυ. Αυτή ήταν η συμφωνία. Ο φλεγματικός θα είχε πρόσβαση στον λογαριαμό και η Ροζυ θα τσεκάριζε την αφοσίωση του Μεγαλειότατου. Κύριε Saint σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες σας

ηθικόν δίδαγμα. μην εμπιστεύεστε τα γραφόμενα του φλεγματικού. Αναμένουμε την διδαχή λοιπον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
Στην αρχή ο φλεγματικός μας είπε ότι η Βυζον είναι η Wild Rose. Το αφήνουμε στην άκρη.

Υπήρξε ο υπαινιγμός ότι στον λογαριασμό της Βυζον είχε πρόσβαση και ο Μεγαλειότατος

Συνεπώς κύριε Saint επιβεβαιώθηκε η αμφιβολία μου ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως μας τα παρουσίασε τεχνηέντως ο φλεγματικός για να θολώσει τα νερά. Ο κλώνος είναι του φλεγματικού διαμέσου της αυλής του. Συνεπώς σε ποια "έντιμη" συναλλαγή αναφέρεστε; Δεν υπήρχε συναλλαγή (ή μάλλον υπήρξε άλλου είδους). Οι δεσπότες είχαν απευθείας πρόσβαση στον κλωνοποιημένο λογαριασμό. Επίσης έχω την υποψία ότι η wild Rose συμμετείχε σε αυτό για να τσεκάρει τον Μεγαλειότατο. Ο φλεγματικός έπαιξε με την γυναικεία ανασφάλειά της. Ο κλωνοποιημένος λογαριασμός δημιουργήθηκε από την αυλή του φλεγματικού και δόθηκε στην Ρόζυ. Αυτή ήταν η συμφωνία. Ο φλεγματικός θα είχε πρόσβαση στον λογαριαμό και η Ροζυ θα τσεκάριζε την αφοσίωση του Μεγαλειότατου. Κύριε Saint σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες σας

ηθικόν δίδαγμα. μην εμπιστεύεστε τα γραφόμενα του φλεγματικού. Αναμένουμε την διδαχή λοιπον.

Προβλήματα που έχει ο κόσμος!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Πολύ ευφάνταστο και αρκούντως τεκμηριωμένο σενάριο, αλλά επιτρέψτε μου να σας γράψω, ότι είστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Και ήδη ξέρετε, ότι όταν ο Άγιος επιμένει για κάτι, έχει πάντα τους λόγους του.    :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
το οτι ο ιδιος ανθρωπος που λεει οτι με ξερει μεχρι το τατου λεει οτι ειμαι κλωνος πως σου φαινεται; :think:

Προσωπικά, συνεχίζω να πιστεύω, ότι το συγκεκριμμένο νικ έχει δύο "αφεντάδες", εκ των οποίων  ο ένας είναι σίγουρα άνδρας. 

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Πολύ ευφάνταστο και αρκούντως τεκμηριωμένο σενάριο, αλλά επιτρέψτε μου να σας γράψω, ότι είστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Και ήδη ξέρετε, ότι όταν ο Άγιος επιμένει για κάτι, έχει πάντα τους λόγους του.    :)

το γνωρίζω κύριε αλλά πείτε μου όμως.
Γιατί χώρισαν η Ρόζυ και ο Μεγαλειότατος?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Mina.

Oi mesiedes xelogaran kai emeine mono o Anti.

Poios kerdise sthn prefa gnwmh sou...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
το γνωρίζω κύριε αλλά πείτε μου όμως.
Γιατί χώρισαν η Ρόζυ και ο Μεγαλειότατος?

Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι η σχέση τους είναι πιο στέρεα από ποτέ. Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες ζηλόφθονων μικροπρεπών  ατόμων που δεν αντέχουν να βλέπουν γύρω τους ευτυχία.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
mina

lew na parw Anastasia+ton kwlo ths, apo Glamour.

gnwmh sou...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ρε αρχηγέ μου τι είναι αυτό δε κατάλαβα?? διάλογος μεταξύ ποιανού με ποιά?

Μεταξύ εμού και
index.php

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Βουέλω φόρια, να καγκελοσβωλιάσετε τη γοργοτζόλα την διπλογαλοφουσκού  :grin:  :effemine:

Θα της αβέλω σερμελόζουμο στην πούλη που θα βουέλει τρεις γκαζόζες για να συνέλθει.  :)  :effemine:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
mina

To nick mou mazi me to diko sou tou alex kai tou kaizer emfanizontai tautoxrona bold ston pinaka me ta sindedemena melh.

gnwmh sou

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom