blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εγώ σας τα έλεγα οτι είναι καλό μουνέτο αλλά εσείς φαγωθήκατε να τη διώξετε.![]()
![]()
![]()
Δεν έχει φύγει.
Εικοτολογώ ότι είναι σε διακοπές.
Εγώ σας τα έλεγα οτι είναι καλό μουνέτο αλλά εσείς φαγωθήκατε να τη διώξετε.![]()
![]()
![]()
Ο νηματοθετης εδω και μερες εχει δηλωσει οτι γνωριζει το μητρικο νικ της κας. DOUBLE VISION.
Εν τουτοις ουδεις το επροσεξε.
Κατοπιν τουτου και μετα το υπερτατο παιχνιδι της κας. DOUBLE VISION δηλωνω οτι παραμενει στο νημα μας και την καλωσοριζω. Ειναι πλεον ισοτιμο μελος με εμας και γνωριζω οτι ειναι γραια κ αγαμητη και αρα μας μοιαζει αφου και εμεις ειμεθα γεροι και αγαμητοι.
Crashtest λέγεται, κύριε!
Crashtest λέγεται, κύριε!
Δεν έχει φύγει.
Εικοτολογώ ότι είναι σε διακοπές.
Ναι.
Ξέρω.
Έτσι τις μετονομαζε τις κωλοτούμπες η Αγγλίς τροφός σας.![]()
1. Δεν είμαστε φίλοι και ούτε θα γίνουμε.
2. Τελειώνετε από εδώ μέσα και γρήγορα ...
Ο νηματοθετης εδω και μερες εχει δηλωσει οτι γνωριζει το μητρικο νικ της κας. DOUBLE VISION.
Εν τουτοις ουδεις το επροσεξε.
Κατοπιν τουτου και μετα το υπερτατο παιχνιδι της κας. DOUBLE VISION δηλωνω οτι παραμενει στο νημα μας και την καλωσοριζω. Ειναι πλεον ισοτιμο μελος με εμας και γνωριζω οτι ειναι γραια κ αγαμητη και αρα μας μοιαζει αφου και εμεις ειμεθα γεροι και αγαμητοι.
Αφήστε τον στον πόνο του τον καημενούλη.
Δεν είναι και λίγο, από αριστοκράτης του english countryside, να ξεπέσεις σε θυρωρός νήματος στο Bou.![]()
Με αυτά και με τα άλλα, λησμονήσατε να μας ενημερώστε για το πόνημα του κ. Γιωρίκα Α' Πορθητή, καθώς και να περιαυτολογίσετε για το σχόλιο που συντάξατε και αποστείλατε.
Παρακαλώ να μην επαναληφθεί τέτοια παράληψη.![]()
![]()
![]()
Μάλλον τα έχετε μπερδέψει τα σχόλια ... Συμβαίνει στην κατάστασή σας.
Σας αγαπάμε!
Εξαιρετο το πονημα του κ. Vlandis περι της εργαζομενης Αλεξανδρας. Ο νηματοθετης συνετσξε και απεστειλε σχολιο!
Πούλο πήρε?? ε καιρός ήτανε,άντε με τη κάθε σαλαμούρα ελεεινίδα!!!!