st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
phgaine se rdelo kalyteraπου ειναι αυτο τυπε
κ τι ωρα να παω
phgaine se rdelo kalyteraπου ειναι αυτο τυπε
κ τι ωρα να παω
Στο Μπόκα συχνάζουν κάτι νοσοκόμες από τα γύρω νοσοκομεία. Μερικές είναι νοστιμούλες και καυλιάρες.![]()
Καλησπερα στην παρεαακομα ασχοληστε με ταχα μου γυναικια νικ
αντε ξυπνηστε επιτελους και μαθεται οτι η μοναδικη γυναικα στο σαη πλην της επαγγελματιες ειναι η ερη!
![]()
[size=18pt]ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size]
Παρακαλούνται οι κ.κ. Ζέλιγκας, Μαυροπερίστερος & Πρόσκοπας 3 ρ, να κάνουν τον γύρο του θριάμβου, γύρω από το νεκρό νικ της δίδος Διπλωπίας, και να το μεταφέρουν προς ταφή.
Παρακαλείται επίσης ο κ. Αιδοιοβαγόνης να μην φέρει πάνω από δυό βαγονίες νεκρολούλουδα, γιατί δεν έχουμε που να τα βάλουμε.![]()
Δεύτε τελευταίον ασπασμόν, αξιομακάριστη αδελφή υμών:
Και δεν μου λέτε, την δερματοστιξία με το όνομα του μπακαλιαροκαράφλα την έχετε σβήσει; Ή όποιος τύχει και σας κατεβάσει το βρακί την βλέπει φόρα παρτίδα; :-*
ναι ξέρω εσύ πρέπει να είσαι σ αυτούς με τα πμ απο τους λογαριασμούς των 5-10 ποστ , που με το καλό προφίλ το παίζουν άγριοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοειται κι εγω τυπε,αμα δεν δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα ;)απλα κανω λιγο πλακιτσα μπας και τσιμπισει κανεναςΠοια έρη τύπε??εγώ για καμία δε βάζω το χέρι στη φωτιά.
pes tou texnikes gia pesimo sto barSthn panormou konta ston sta8mo toy metro. Na pate meta ta mesanykta.
που ειναι αυτο τυπε
κ τι ωρα να παω
pes tou texnikes gia pesimo sto bar![]()
Καλησπέρα κύριε και συγνώμη που επεμβαίνω. Σεις που γνωρίζετε τα κατατόπια συχνάζει και η Διπλοβύζιον εκεί τώρα που μονάζει;Sthn panormou konta ston sta8mo toy metro. Na pate meta ta mesanykta.
Καλησπέρα κύριε και συγνώμη που επεμβαίνω. Σεις που γνωρίζετε τα κατατόπια συχνάζει και η Διπλοβύζιον εκεί τώρα που μονάζει;
αμπιεντοτLe Roi![]()
Χαλάνδρι; Όχι Αμπελόκηποι; Θα υπάγω να τη συναντήσω ...Le Roi![]()