zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
φαφούτης
Αυτό με το τρυπάνι και μερικές βίδες,
λύνεται σε dt ...
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.caid.com.au/wp-content/uploads/2014/11/ALL-ON-4-CLINIC_Dental-Implants-5202A.jpg[/img[/URL]])
φαφούτης
Αφού θέλετε το μουνί στο πιάτο, πάρτε το:
![]()
Σε τέτοιο κορίτσι πως να μην είμαστε φιλόξενοι!καλημέρα στο φιλόξενο νήμα![]()
Το σήμα της νίκης κάνεις με το αριστερό σου χέρι; Και γιατί μας δείχνεις μόνο τα οπίσθια σου; Υπονοείς κάτι ή είσαι ντροπαλή;καλημέρα στο φιλόξενο νήμα![]()
Αν είναι στα σωστά σημεία δε μας χαλάει ...υπερβολές. Έχω πάρει απο τότε 5-6 κιλάκια :S
Είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο; Εγώ ήμουν πεπεισμένος από τη πρώτη στιγμή για τους λεπτούς σου τρόπους ...Θες να πείς ότι δεν θα μ έχετε για χοντρή γρια τώρα;
Είσαι πολύ δυνατή!Είναι το δυνατό μου σημείο. Το σήμα της νίκης κάνω φαίνεται;![]()
![]()
Με τους νορμάλ να συναναστρέφεσαι κούκλα μου. Τι τους θέλεις τους extravaganza; Εμείς εδώ θεά θα σ' έχουμε!Όχι εσύ είσαι νορμάλ. Τα χούφταλα φαγώθηκαν.
Ο Ένας μάλιστα τρέχει από νήμα σε νήμα και μίλαει για μένα επείδη τον έκανα ρόμπα με τα παπούτσια![]()
![]()
![]()
Με αναστατώνεις πρωί πρωί ...:-* :-*
Κολπάκια είναι αυτά, είναι το στυλ τους. Μη μου πεις ότι δεν έχεις διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη μεταστροφή και των δύο τις τελευταίες ημέρες; Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα! Δεν μπορείς να χαλιναγωγήσεις το sex appeal σου κουκλάρα μου!Μέχρι να μπει ο Άγιος ν αρχίσει τις ταυτοποιήσεις και ο νηματοθέτης τα ΟΥΣΤ!![]()
![]()
Μην παρασύρεσαι κι εσύ βρε παιδί μου!Τσαλιμάκια μου κάνουν για να τους δώσω σημασία;;;
το ήξερα![]()
Σε αυτούς να δεις, όλο σε αγνοούν! Φταίει το βρετανικό τους φλέγμα που θα έλεγε και ο νηματοθέτης.Μου αρέσει να τους πειράζω![]()
Σάββατο σήμερα, θα κυνηγάει τα σπουργίτια μη κουτσουλίσουν στο κήπο του!αλήθεια που είναι αυτός;;![]()
Έχει μείνει στο βινύλιο ...να βάλει cd
Κυρία μου, να μου επιτρέψετε, ελπίζω να τα πούμε αργότερα
μοναξιές![]()
θες να μας πεις εσαι εσυ στο αβαταρ? μαλισταΘες να πείς ότι δεν θα μ έχετε για χοντρή γρια τώρα;