pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Εκτός από τον alex71 (που τον έχω σίγουρο), σας έχει στείλει "καμακερο" π.μ. και ο κ. Αδοιοβαγόνης;![]()
και σενα τι σε νοιαζει ?
το ψωμι σου τρωω?
Εκτός από τον alex71 (που τον έχω σίγουρο), σας έχει στείλει "καμακερο" π.μ. και ο κ. Αδοιοβαγόνης;![]()
Γιατί όλοι εσείς με τους πληθυντικούς θέλετε να εκθέσω πμ;
Χάνω κάποιο παιχνίδι;
αν ποσταρουμε τα μηνυματα που σας ζητουσαν συναντηση με πμ ειναι καλα ?
Βεβαίως! Με πρίντ σκρίν.
Αυτό ισχύει ήδη από χθές και σας έχω δώσει διορία μέχρι και την Κυριακή.
Αν δεν τα καταφέρετε όμως, θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας;
και σενα τι σε νοιαζει ?
το ψωμι σου τρωω?
Γιατί όλοι εσείς με τους πληθυντικούς θέλετε να εκθέσω πμ;
Χάνω κάποιο παιχνίδι;
τα μηνυματα που σου ζηταγαν συναντηση τα ποσταρες ο ιδιος εχθες
στο φορουμ σε κοινη θεα
σου ειπανε να μιλησετε σε πμ
Αν δεν το καταλάβατε, σας το ξαναγράφω: ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ Π.Μ. ΜΕ ΝΙΚ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΜΕΣΩ Π.Μ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΖΑΜΑΠΑΜΑΓΚΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.
Όποιος έχει τα αρχίδια να υποστηρίξει αυτά που γράφει, προσκαλεί δημόσια. Και αυτό για να υπάρχουν πολλά και διάφορα μέλη μάρτυρες των γεγονότων (αν ενδιαφέρονται φυσικά), και όχι μονον το παρεάκι του που θα είναι "μιλημένο", και θα τα μεταφέρει στον παρόντα όπως συμφέρει.
Εντάξει τώρα;
αρα τα βλεπετε αλλιως τα πραματα
εσυ το βλεπεις ετσι οι αλλοι το βλεπουν αλλιως
προφανως και δεν υπηρχε περιπτωση να τα βρειτε
Και δεν μου λέτε;
Αφού είναι καλά και αγνά παιδιά, και με καλές προθέσεις, γιατί δεν μου έστελναν π.μ. για να συναντηθούμε;
Και εφόσον το βλέπουν αλλιώς από εμένα και συνεπώς τα του ραντεβου έπρεπε να "προστατευθουν" από τους αδιάκριτους, γιατί ζητούσαν κι αυτοί (ομοίως με εμένα) συνάντηση στα φανερά; Μήπως για να κάνουν μόνο ντόρο και όλα τα έκαναν για το θεαθήναι;
καλα τα αγνα παιδια και με καλες προθεσεις δεν τα οικειοποιουμαι οχι γιατι διαφωνω αλλα γιατι δεν ειναι αυτο η ουσια του θεματος
ξερω και εγω μπορει να τους αποπηρες και να φοβηθηκαν
Καλά...
Εσάς σας καίει ακόμα που κόπηκαν τα φλογερα π.μ. που ανταλλάσατε με τον Τρανσέξουλο.
Τυπε παιχτηκε καμια μανουρα?Και δεν μου λέτε;
Αφού είναι καλά και αγνά παιδιά, και με καλές προθέσεις, γιατί δεν μου έστελναν σιωπηλά και χωρίς πολλές μαγκιές και φανφάρες ένα π.μ. για να συναντηθούμε;
Και εφόσον το βλέπουν αλλιώς από εμένα και συνεπώς τα του ραντεβου έπρεπε να "προστατευθουν" από τους αδιάκριτους, γιατί ζητούσαν κι αυτοί (ομοίως με εμένα) συνάντηση στα φανερά; Μήπως για να κάνουν μόνο ντόρο και όλα τα έκαναν για το θεαθήναι;
Τυπε παιχτηκε καμια μανουρα?
Για τα παλια ρωταω και εγω,αν ειχε γινει κανα σκηνικο ομορφοοχι συζηταμε τα παλια σαν τους γερους του μαπετ
Για τα παλια ρωταω και εγω,αν ειχε γινει κανα σκηνικο ομορφο
οι πουτανες που ειναι τυπε? εμεις θελουμε να πηδηξουμε οχι να τσακωθουμεΓια τα παλια ρωταω και εγω,αν ειχε γινει κανα σκηνικο ομορφο