Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τώρα που τις επιβεβαίωσες βάλε καμιά τσόντα να στανιάρεις...
:jerking: :jerking: Που ψάχνεις μοντέλο να κάνεις κονέ στο μπου.

Εσύ μωρή τι θες εδώ????παλιοτσούχτρα της ξηράς,θυλαστικό της ζούγκλας αμφίβιο της κουζίνας,τα χάπια μου ρε θα μου ανεβάσεις τη πίεση στο 20 θες??κακούργα λυσασμένη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ο οποίος Άγιος ξέρει ΜΙΑ γκόμενα, απο ΕΝΑΝ τύπο και αυτή πρέπει να είμαι εγω...

Κάθε μέρα και καλύτερα το πάτε εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο άγιος μανίτσα μου είναι μορφωμένος και αξιόλογος τύπος,έτσι τον κόβω,ότι λέει για τις γυναίκες υσχίει διότι κατέχει κληρονομικό χάρισμα απο μια θειά του στο Τσιμπουντί.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Την πεταλούδα παραδίπλα στο μνι λες????  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Ναι, μια πεταλουδιτσα λιγο πιο μικρη. Ειχε ερθει με το γκομενο, σηκωσε τη φουστα και κατεβασε λιγο το βρακακι και μου ειπε οτι ηθελε να κανει ενα τατου σε αυτο τυο σημειο. Ισα- ισα αφησε να φανει το πανω μερος απο το μουνοχειλο της, αλλα οταν τελειωσαμε της ειπα οτι δεν επρεπε να ακουμπησει τιποτα για καμμια ωρα, μεχρι να στεγνωσει. Τοτε αυτη σηκωσε τη φουστα και ο γκομενος εσκυψε και της εβγαλε το βρακι προσεκτικα.
Αυτο εγινε, μπροστα σε τουλαχιστον 8 ατομα. :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ο άγιος μανίτσα μου είναι μορφωμένος και αξιόλογος τύπος,έτσι τον κόβω,ότι λέει για τις γυναίκες υσχίει διότι κατέχει κληρονομικό χάρισμα απο μια θειά του στο Τσιμπουντί.

Την οποία αν μάθει οτι τη ζαχαρώνεις δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Την οποία αν μάθει οτι τη ζαχαρώνεις δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ζαχάρωμα που είδες δε ξέρω!!Άμα έχουν νταλαβέρι έχει ωραία χοτέλια-λιβάδεια να βγάλει τα μάτια του με τη δαμάλα των 100 κιλών όπως είπατε ότι είναι,εμείς εδώ έχουμε ελευθερία λόγου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δυστυχώς πρόλαβε άλλος να τη νυμφευθεί αλλά είμαι σίγουρος ότι θα χωρίσει και πιστεύω ότι είμαι πρώτος στη λίστα και θα τη νυμφευθώ!
ebde07decd0429692f9fbfa96dbf8cf8.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ναι, μια πεταλουδιτσα λιγο πιο μικρη. Ειχε ερθει με το γκομενο, σηκωσε τη φουστα και κατεβασε λιγο το βρακακι και μου ειπε οτι ηθελε να κανει ενα τατου σε αυτο τυο σημειο. Ισα- ισα αφησε να φανει το πανω μερος απο το μουνοχειλο της, αλλα οταν τελειωσαμε της ειπα οτι δεν επρεπε να ακουμπησει τιποτα για καμμια ωρα, μεχρι να στεγνωσει. Τοτε αυτη σηκωσε τη φουστα και ο γκομενος εσκυψε και της εβγαλε το βρακι προσεκτικα.
Αυτο εγινε, μπροστα σε τουλαχιστον 8 ατομα. :grin:

Πω ρε φίλος, όλα αυτά χωρίς καν υποψία πιθανότητας να της τον ακουμπήσεις έστω λίγο ούτε κατα λάθος. Και παρά τρίχα θα έγραφες σήμερα στο νήμα "ακρωτηριασμένοι παππούληδες και Α-τσούτσουνοι". Αυτά είναι, μη σου τύχει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Κύριε Άγιε, αυτή την "λυράτη κότα" που σας αρέσει τόσο συχνά να αναφέρετε, γιατί δεν την ορθογραφείτε
με "ει", είναι άραγε της Λυρικής Σκηνής ή μήπως κακαρίζει με τη συνοδεία λύρας (κι αν ναί, με δοξάρι ή την κλασική αρχαιοελληνική);;  :think:

Τίποτα από τα δύο. Απλώς το ύφος του ειναι πάντα λυρικό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Το ζαχάρωμα που είδες δε ξέρω!!Άμα έχουν νταλαβέρι έχει ωραία χοτέλια-λιβάδεια να βγάλει τα μάτια του με τη δαμάλα των 100 κιλών όπως είπατε ότι είναι,εμείς εδώ έχουμε ελευθερία λόγου.

Τη θειά του από το Τσιμπουτί λέω μπρε!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom