brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.894
- Πόντοι
- 2.606
μπουμπουκι? μαλλον τοτε ζυγιστηκες μαζι με τη γλαστραΜπουμπούκι είμαι. Μήν ακούς τον άγιο που τα πιπίνια τα βλέπει μόνο σε φωτογραφία
μπουμπουκι? μαλλον τοτε ζυγιστηκες μαζι με τη γλαστραΜπουμπούκι είμαι. Μήν ακούς τον άγιο που τα πιπίνια τα βλέπει μόνο σε φωτογραφία
το φαγάκι μ αρέσει λίγο παραπάνω...
Τι να τις κάνεις τις στέκες; Με μένα μπορείς να βγεις να φας τα μπριζολάκια σου, να κάνεις τις παπάρες σου... Και στο τέλος κιολας
αυτο μου ακουγεται σαν ενα τυπικο απογευμα παντρεμενου ζευγαριου στη λουτσα μετα το μπανιοτο φαγάκι μ αρέσει λίγο παραπάνω...
Τι να τις κάνεις τις στέκες; Με μένα μπορείς να βγεις να φας τα μπριζολάκια σου, να κάνεις τις παπάρες σου... Και στο τέλος κιολας
katalavaτο φαγάκι μ αρέσει λίγο παραπάνω...
βαλε φωτο μπριτζολα αλλιως δεν πιστευω τιποταμε την γοητεία του καινούργιου και τη φρεσκάδα της νεαρής ηλικείας...
Οχι επείδη είμαι μπροστά, αλλά είμαι κελεπούρι
Καταλαβα,εισαι οπως μια γνωστη μου 150+ κιλα τα τρως ολα και ψαχνεις να γαμηθεις με τον οπιοδηποτε γιατι δεν σου καθεται κανενας.χαχα να σε παρηγορισω και να σε πω οτι η γνωστη μου αφου πρωτα την επεσε σε οτι κινητε, βρηκε τελικα ενα παλικαρι βεβαια αυτο το παλικαρι ειναι λιγο κουτσο και αλληθωρο αλλα κατα τ' αλλα ειναι καλο παιδι.το φαγάκι μ αρέσει λίγο παραπάνω...
Δεν ξερω τι να κανω σημερα,να παω παραλια η να μην παω :- εριξε και μια ψιχαλα το πρωι και δεν λεει η φαση σημερα για μπανιο αλλα και τι να κανεις στην πολη αφου δεν λεει για καφε τωρα.Αστα ειμαι σε αδιεξοδο
Δεν ξερω τι να κανω σημερα,να παω παραλια η να μην παω :- εριξε και μια ψιχαλα το πρωι και δεν λεει η φαση σημερα για μπανιο αλλα και τι να κανεις στην πολη αφου δεν λεει για καφε τωρα.Αστα ειμαι σε αδιεξοδο
Δυσθεώρητα προβλήματα!
Σε λιγο θα μας πουν και οι οτι νταξει τι να τις κανεις τις γκομενες...θα βγαινεις ψωλομαντρι...θα κανεις τα μπαντιλικια σου...θα βλεπεις τη μπαλα σου...θα πινεις τα μπυρωνια...και μετα θα κιολαςτο φαγάκι μ αρέσει λίγο παραπάνω...
sta mparakia afineis tips an einai kalo moyni h serbitora?raypapy
εσυ εριναλ αφηνεις τιπς αν ειναι καλο γκομενακι η σερβιτορα?Ραι παπί λέει αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Ραι παπί λέει αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ