blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
χιουμορ απο τα lidl![]()
Θα κλαίω για τα χρόνια που πήγαν χαμένα :'(Τι κακό έχουν τα μουστάκια;![]()
![]()
![]()
Θηλυκό, ανταγωνιστικό της κας Ερινάλιας, Θα βλέπει πάντα την πόρτα της εξόδου από το νήμα.![]()
Θα κλαίω για τα χρόνια που πήγαν χαμένα :'(
Μετά τον τραμπούκο που ρίχνω εδώ μέσα στον nikos_plat και λοιπά κομμούνια θα είναι ο επόμενος σκόπος ζωής (ιντερνετικής).......... Να μείνει φορεβα η Autovision στο νήμα. Θα κάμουμε και μια τριμελή επιτροπή αγώνα αποτελούμενη από επτά άτομα!!
εγω μονος μου ειμαι οχταμελης!!!!!![]()
Καλά!
Φάτε τώρα...![]()
Άντε και έλατο εύχομαιΠοτέ δεν είναι αργά. Και ο Λίλας από ένα τόσο δα σπιρτάκι ξεκίνησε την "καριέρα" του.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι υπόλοιποι 7 κλώνοι, ποιοι είναι;![]()
Άντε και έλατο εύχομαι
Και αν συνεχίσεις έτσι όχι άδεια ταξί, άδεια υπεραστικού λεωφορείου θα βγάλεις κούτρα!!!!! Πλάκα σου κάνω, το φαί είναι η ΠΡΩΤΗ απόλαυση, μετά έρχεται η αφόδευσις, κοινώς ξαλάφρωμα για να ξανακάνουμε χώρο για φαί και μετά κάτι αμελητέες "απολαύσεις" τύπου σεχ κλπ κλπ κλπ.
Μετά τον τραμπούκο που ρίχνω εδώ μέσα στον nikos_plat και λοιπά κομμούνια θα είναι ο επόμενος σκόπος ζωής (ιντερνετικής).......... Να μείνει φορεβα η Autovision στο νήμα. Θα κάμουμε και μια τριμελή επιτροπή αγώνα αποτελούμενη από επτά άτομα!!
http://[URL unfurl="true"]www.appcloud.gr/DomainFileStorage/BD_Leto/News/proderm273x210.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ετσι!
παρε με με το καλο! να γινω μουσι να με ξουρισεις!!!
και ένας Αλέκος για πρόεδρος του 15μελούς και κλείσατε!