blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σήμερα βρώμαγε όλη η Καλλιθέα απο την ζημιά στην δεη στην Αραπάκη
Ιδου λοιπον η αιτια της διακοπης στον οικο της καε. Ρεγγινας.
Σήμερα βρώμαγε όλη η Καλλιθέα απο την ζημιά στην δεη στην Αραπάκη
Το οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι μόλις ήρθε.Ιδου λοιπον η αιτια της διακοπης στον οικο της καε. Ρεγγινας.
Πάρε το μέτρα σου, θα ξανακοπεί.Το οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι μόλις ήρθε.
Με την ευκαιρια υπενθυμιζουμε οτι το νημα μας ευνοει τους καταδοτες και την αλληλοδιαβολη.
Οποιος επιθυμει να καταδωσει η να διαβαλει, το inbox του νηματοθετου ειναι φιλοξενο γι αυτον!
άντε τώρα φαντάσου τι άλλο του καρφώθηκε
Ειπαμε.. Ειναι η κα. Wilde Rose.
Δεν επιδεχεται αμφισβητηση.
Δεν περασε τα crash tests.
Αυτο αφορα την κα. Ροζυ και εχω καταληξει οτι δεν εισθε αυτη.
Θα σας προτεινω μια συμφωνια.
Δωστε μας τα π.μ. που σας εστειλε ο Αλεκος και παραμενετε στο νημα.
Και ξανακόπηκε. αχαχαχαχα.Πάρε το μέτρα σου, θα ξανακοπεί.
Δεν έχουν χρήματα για ανταλλακτικά.
Και ξανακόπηκε. αχαχαχαχα.
αν το π.μ ήταν μουνί θα το βλέπανε πολλοί
Φίλτατε, ένας νηματοθέτης του δικού σας βεληνεκούς δεν πρέπει να καταλήγει σε τέτοιες εκκωφαντικές αντιφάσεις.
Αφετέρου δε χρησιμοποιείτε δόλια μέσα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Μεγαλειότατος δεν σας είναι καθόλου συμπαθής
Σε 16 ημέρες, 17 ώρες, 15 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα βγαίνω σε άδειαΜήπως είναι ώρα για διακοπές?
Σολώμος
΄Εγώ στη φάση που είμαι, θα έλεγα έτσι για την αλητεία, και για την αλίντισσα που έχει χαθεί, πούτσα, λούσα και μπλακ τζακΠροτιμώ χαβιαρι βότκα κ συμπαθεια
Προτιμώ χαβιαρι βότκα κ συμπαθεια
΄Εγώ στη φάση που είμαι, θα έλεγα έτσι για την αλητεία, και για την αλίντισσα που έχει χαθεί, πούτσα, λούσα και μπλακ τζακ
Σε 16 ημέρες, 17 ώρες, 15 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα βγαίνω σε άδεια
Περπατώ εις το δάσος και βλέπω μαύρα φίδιαΣε 16 ημέρες, 17 ώρες, 15 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα βγαίνω σε άδεια