The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Υπάρχει καποιος λόγος που με διώχνουν η μόνο οτι έχω γυναικείο προφίλ;
Εμμονές καποιου εμμονικού ημίτρελου καίσαρα, μαμζέλ. Μην δίδετε σημασία.
Υπάρχει καποιος λόγος που με διώχνουν η μόνο οτι έχω γυναικείο προφίλ;
Καλησπέρα φίλτατε
Ο κ. Νηματοθέτης μας, αναφέρει επίσης ότι χτυπάτε κι από ένα πεϊνιρλί κάθε πρωί, από γνωστό φούρνο της Πανόρμου...
Αληθεύει;
Τακτικά, αλλά όχι κάθε μέρα. Έχουμε και ουρικό οξύ στην ηλικία μας βλέπετε.
Σηκωθείτε κ. νηματοθέτα, ήγγικεν η ώρα. Μη λησμονήσετε να πλύνετε το μασελάκι σας και να βάλετε κολώνια!Υπαγω εις τα εσωτρρα δωματα της οικιας μου προς νυκτερινην κατακλισιν.
Αυριο θα δεχθω τηλεφωνο απο θηλυ στις 7:15. Το τελευταιο τηλ απο θηλυ ητο προ 40 ετων. Υπαρχει νευρικοτης!
Προφανώς γιατί ο σκιτσογράφος του δεν ήταν ο Leonardo da Vinci ;)Pop Eye.
Γιατι εχει τους μυς τους τοσο χαμηλα σε σχεση με την πραγματικοτητα;
Εδω σας θελω, ξερολες μου.
Μάλλον αυτόν δίπλα στο σταθμό του μετρό.Καλησπέρα φίλτατε
Ο κ. Νηματοθέτης μας, αναφέρει επίσης ότι χτυπάτε κι από ένα πεϊνιρλί κάθε πρωί, από γνωστό φούρνο της Πανόρμου...
Αληθεύει;
Νομίζω αγαπητέ ότι το πεϊνιρλί είναι αρβανίτικης προέλευσης και όχι τούρκικης. Στην Ελλάδα ξεκίνησε από το Μπογιάτι, παλιό αρβανιτοχώρι, που ενσωματώθηκε στον Άγιο Στέφανο, πρόσφυγες από προάστιο της Κωνσταντινούπολης.Το ουρικό οξύ δεν είναι θέμα, σας χρειάζεται, άλλωστε, σαν καύσιμο για τα καυστικά σας σχόλια.
Άλλο με προβληματίζει εμένα: αυτό το τακτικό πεϊνιρλί πολύ τουρκολαγνικό μου ακούγεται...
Σε άλλο ποστάρισμα, διάβαζα ότι προτιμάτε γιαλαντζί τα γεμιστά...
Βρε, λέτε να σας χάλασε τελικά η στενή μας σχέση;; :-*
Καλημέρα Νικ. Ο Ζιγκ τι κάνει; Από του χρόνου άκουσα θα κάνει δήλωση. Τεκμήριο ιδιοκατοίκησης ...καλημέρα βλου
καλημέρα και στους επόμενους
ΕΝΦΙΑ; Παροχές σε είδος (σκυλοτροφή); Δε μπορεί, κάπου θα τον πιάσει!το κτίσμα του είναι ασκεπές, άρα δεν αναγράφεται στο ε9
ΕΝΦΙΑ; Παροχές σε είδος (σκυλοτροφή); Δε μπορεί, κάπου θα τον πιάσει!
Σαλάτες! Ελαιόλαδο! Παροχές σε είδος που δε δηλώνονται, μαύρα εισοδήματα! Έτσι καταστρέψαμε την οικονομία!δεν αγοράζει τίποτα, τρέφεται με ότι μένει, μου στέλνει και ο Μπλιζ σαλάτες
βέβαια προσθέτω μια κουταλιά ελαιόλαδο, αλλά μην το πεις πουθενά, κρυφά το κάνω
Η έκφραση "λάδωσε το αντεράκι του" από τη διατροφή του Μπλιζ βγήκε ...δεν αγοράζει τίποτα, τρέφεται με ότι μένει, μου στέλνει και ο Μπλιζ σαλάτες
βέβαια προσθέτω μια κουταλιά ελαιόλαδο, αλλά μην το πεις πουθενά, κρυφά το κάνω
Όλα γύρω μου είναι υπέροχα!
Συνομίλησα με πραγματική γυναίκα στα τηλέφωνο!!!