blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σε ποιόν φούρνο πάει;
Στη Πανορμου. Δεν ξερω αριθμο. Τρωει πεινιρλι καθε πρωι. Εχει πολλους φουρνους στη Πανορμου;
Σε ποιόν φούρνο πάει;
Βαριεμαι να λογκαρω ως Εριναλ...
DOUBLE VISION κ Αλεκος σταματησαν τις αναρτησεις σχεδον ταυτοχρονα.
Τυχσιο;
Εικοτολογείτε ή στηρίζεστε σε αντικειμενικά δεδομένα ότι double vision = wild rose ?
Να παραγγειλω γυρο η να φαω σαλατα;
Τεραστιο διλημμα...
Ποθείτε ευτελή φαγητά που καταναλίσκουν οι μάζες.
Εβαδανισθη διαλεκτικως. Καθα αναρτησις του νηματοθετου ητο προσεκτικως διατυπωμενη. Λεπτομερειες δεν ενδιαφερουν τα μελη επειδη γνωριζω την κα. Wilde Rose στην πραγματικη ζωη αλλα η ιδια δεν το ξερει.
Και στην τελικη (δανειζομενος εκφρασιν της ελεεινης δημωδους) νικ που ισχυριζεται οτι παρακολουθει το μπου για δυο μηνες κ συζητα με τον Αλεκο απο την 20 αναρτησιν της και επειτα δεν εχει θεσιν εις το νημα μας.
Δεν θα απαντησω σε σλλες ερωτησεις.
τελικα ειναι πραγματικα δυσκολο να διαχειριστεις κλωνο.μπαμ κανεις..
ανευ ελαιου?ουτε κατσικα ρε μπλιζΣτιγμιαιος πειρασμος ητο.
Συγχωρειστε με.
Εφαγον σαλατα ανευ ελαιου και ως επιδορπιο cranberries light. Η Αγγλις τροφος μου τα συνιστα κατα των ουρολοιμωξεων.
αν και αλλα λεει η βετερανα εμπειρια μου
Φαίνεται να γνωρίζετε πολλά κύριε. Κάθε φράση σας υποκρύπτει και έναν ακόμη δηλητηριώδη υπαινιγμό.
Στη Πανορμου. Δεν ξερω αριθμο. Τρωει πεινιρλι καθε πρωι. Εχει πολλους φουρνους στη Πανορμου;
Στιγμιαιος πειρασμος ητο.
Συγχωρειστε με.
Εφαγον σαλατα ανευ ελαιου και ως επιδορπιο cranberries light. Η Αγγλις τροφος μου τα συνιστα κατα των ουρολοιμωξεων.