NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Βλέπετε πως σκέπτονται τελικά;
να ρωτήσω για φτωχούς μεγαλοτσούτσουνους τη γνώμη της? έχουμε το ραοπάο
Βλέπετε πως σκέπτονται τελικά;
για σενα τα καλυτερα θα βρουμεκαμιά φίλη έχεις που να θέλει φτωχό μικροτσούτσουνο?
παιδια ο γαμος ειναι θαυμασιο πραγμα εγω με τον βασιλοφρωνα περναμε τελεια τοσο καλα δεν ημενα ποτε
τυπε φυσιολογικο το βρισκω :-
οταν ησουν εσυ 23 χρονων στη μυκονο δεν πηγαινε ως τουριστας ουτε ο πετρος ο πελεκανος
Tι να κληρονομησεις απο εμενα ματια μου; Τη συλλογη απο τις κωλοφωτογραφιες, και κατι στιχακια απο ημερολογια εχω να σου αφησω. Ολα τα αλλα ειναι στο ονομα της γυναικας μουπου ειναι ο κωλγερος εγω αυτον θελω να κληρονομησω
μια χαρα μου ακουγονται και οι αλλοι δεν εχουν περισσοτερα μην ακους..Tι να κληρονομησεις απο εμενα ματια μου; Τη συλλογη απο τις κωλοφωτογραφιες, και κατι στιχακια απο ημερολογια εχω να σου αφησω. Ολα τα αλλα ειναι στο ονομα της γυναικας μου
για σενα τα καλυτερα θα βρουμε
ο μπλιζ ζηλευει που θα σου δωκω τα καλυτερα γιαγιονια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:-* :-* :-*
ελα [size=15pt]σκάσε[/size] θείε είσαι καλός μην μου κρατάς κακία τώρα
ο μπλιζ ζηλευει που θα σου δωκω τα καλυτερα γιαγιονια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
του σαουλ του εδωσα ιδεα για επιχειρηση με βρακια . τα πρωτα βρακια εμου και ρετσινας για σεφτε και τα λεφτα του βασιλοφρωνα για να το ανοιξει . εχει και παραπονο; :S
ο μπλιζ ζηλευει που θα σου δωκω τα καλυτερα γιαγιονια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
του σαουλ του εδωσα ιδεα για επιχειρηση με βρακια . τα πρωτα βρακια εμου και ρετσινας για σεφτε και τα λεφτα του βασιλοφρωνα για να το ανοιξει . εχει και παραπονο; :Sο Σαούλ να δεις
Δεν ζηλεύω.
Άλλωστε όλο και κάποια φίλη θα έχουν οι γιαγιάδες!
του σαουλ του εδωσα ιδεα για επιχειρηση με βρακια . τα πρωτα βρακια εμου και ρετσινας για σεφτε και τα λεφτα του βασιλοφρωνα για να το ανοιξει . εχει και παραπονο; :S
πουλα του και εσυ εα δικο μου 200 χαχαχαχαχαχαχαχαχαμου πούλησε ένα βρακί σου 100€
Δεν ζηλεύω.
Άλλωστε όλο και κάποια φίλη θα έχουν οι γιαγιάδες!