blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
οπου γουσταρω θα τα δωκω δικα μου ειναι
Οι δωρεοδόχοι σας αναμένουν, κυρία!
οπου γουσταρω θα τα δωκω δικα μου ειναι
ελα σκάσε θείε είσαι καλός μην μου κρατάς κακία τώρα
Οι δωρεοδόχοι σας αναμένουν, κυρία!
http://[URL unfurl="true"]www.frontpagemag.com/sites/default/files/styles/article_full/public/uploads/2015/09/re_1.jpg?itok=BNQA91on[/img[/URL]]
[/quote] μπλιζ υπαρχουν φτωχοι και ελληνες και προσφυγες . και μην μιλας υποτιμητικά για τους πτωχους :hi:
Ναι για να ξέρω αν με συμφέρεις
θα σου προσφέρω μια υπέροχη ανατολή ηλίου
[/url][/img]
μπλιζ υπαρχουν φτωχοι και ελληνες και προσφυγες . και μην μιλας υποτιμητικά για τους πτωχους
καλοο
κυμα λατρειας εχω προς ολους τους ανθρωπους του κοσμου. Αδυνατεις να το κατανοήσεις;Δεν ομιλώ υποτιμητικά για τους πτωχούς.
Συμφωνώ άλλωστε να τα δώσετε σε έλληνες πτωχούς. Το κύμα λατρείας προς τους μουσουλμάνους πρόσφυγες αδυνατώ να κατανοήσω αφού εξελίχθηκε να είναι σε βάρος των ελλήνων πτωχών.
κυμα λατρειας εχω προς ολους τους ανθρωπους του κοσμου. Αδυνατεις να το κατανοήσεις;
Εγω την δικη μου περιουσια θα την δωκω στους πλουσιους
καλοο
που είναι αυτό
ο φιλος σας μηπως παιρνει λεφτα απο ουνεσκο; γιατι τρεχουν κατ προγραμματα ... χεχεχΕσάς επειδή σας ξέρω, το κατανοώ και είναι έτσι ακριβώς. Δεν ισχύει όμως για τους υπόλοιπους.
Φίλος μου παρέχει διαμονή σε οικογένειες Σύρων αλλά ουδέποτε σε άστεγους της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω.