erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ο μαθητής ... αλλά έμεινε κρυφό ... ;)
τι κάμεις αγιε; κανα μπανακι εκαμες;Ενδιαφέρον
Δεν το ήξερα ότι ως μαθητής, ντυνόσαστε μαθήτρια. Μπράβο που καταφέρατε και το κρατήσατε κρυφο. Φαντάζομαι θα πλήρωσε πολλά ο πάππος σας ο μεγαλοτσέλιγκας, για να εξαγοράσει την σιωπή των Μ.Μ.Ε.
Χμμμ...
Στην αρχή ξεγαλάστηκα κι εγώ.
Αυτός είναι, μεταμφιεσμένος την Αγγλίδα τροφό του. Τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ η σχέση τους, που θεωρεί την Αγγλίδα τροφό του, μέρος του εαυτού του. Άλλωστε, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από το πόσες φορές αναφέρεται σε αυτήν.
Ενδιαφέρον
Δεν το ήξερα ότι ως μαθητής, ντυνόσαστε μαθήτρια. Μπράβο που καταφέρατε και το κρατήσατε κρυφο. Φαντάζομαι θα πλήρωσε πολλά ο πάππος σας ο μεγαλοτσέλιγκας, για να εξαγοράσει την σιωπή των Μ.Μ.Ε.
σε ματιασαν τυπε...Έχω πονοκέφαλο σήμερα...
Νομίζω ότι τον φθονείτε κύριε.
Ο νηματοθέτης είναι ένας ακραιφνής αριστοκράτης που διαθέτει μια αξιοζήλευτη, ριζοσπαστική μοντερνιτέ
σε ματιασαν τυπε...
Μερααααα.
ραο παο μου καλο μηνα να εισαι γερός και πολλα μουνια στο πουτσο σου
Μοναδικη εμπειριαΒλέπω ότι η συνάντησίς σας με τον ανεψιό μου άλλαξε το attitude σας!
Προς άρσιν οιασδήποτε παρανοήσεως και επειδή καλό είναι να μαθαίνετε από τα λάθη σας, παραθέτω πραγματική εικόνα της Αγγλίδος τροφού μου. Προ ετών βεβαίως ...
Βλέπω ότι η συνάντησίς σας με τον ανεψιό μου άλλαξε το attitude σας!
Μερααααα.
Οι ευχές μου πιάνουν. Φυσικά θα ευχόμουν αλλά μου ζήτησες χθες να αποποιηθώ τα πιστεύω μου για τα χρήματα. Και τούτο ήτο λάθος.Αυτός έχει γκόμενα, κυρία. Γιατί του εύχεσθε για επιπλέον;
Εμείς που δεν έχουμε, τι θα κάνουμε;