brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.854
- Πόντοι
- 2.606
μπορει να πέσω πάνω σε καμια δυσμορφικια να κάνω την τύχη μουΔε θα χει Ρετσινα το άλλο θρεντ
μπορει να πέσω πάνω σε καμια δυσμορφικια να κάνω την τύχη μουΔε θα χει Ρετσινα το άλλο θρεντ
Να ανοίξετε νήμα "τρεις γαμάνε, δυο σφυράνε", να μην προλαβαίνετε να γαμάτε
Εχω στο νου μου και τους 3 "εραστές του ονείρου" αλλά επειδή βαριέμαι τα επακόλουθα, θα σας τους πω μιαν ετέραν φορά ;)Και που θα ανευρωμεν τους τρεις;
Και που θα ανευρωμεν τους τρεις;
Εχω στο νου μου και τους 3 "εραστές του ονείρου" αλλά επειδή βαριέμαι τα επακόλουθα, θα σας τους πω μιαν ετέραν φορά ;)
Μην πέσεις σε κανα δυσμορφικό μόνο πρόσεχεμπορει να πέσω πάνω σε καμια δυσμορφικια να κάνω την τύχη μου
Προσωρινα αs τουs βαλουμε να σφυρανε.............και μολιs φυγει το ΔΝΤ θα........
Μην πέσεις σε κανα δυσμορφικό μόνο πρόσεχε
καποτε είχες πει οτι μονο σε έναν απο δω μεςα θα έστελνες φωτο ποιος ηταν αυτος;Μην πέσεις σε κανα δυσμορφικό μόνο πρόσεχε
11 μέλη και κάμποσοι επισκέπτες παρακολουθούν κι εχω άγχος μήπως δεν μου σηκωθεί
Παντωs...................η σωστη σταση για καταναλωση μπυραs οπωs με πληροφορουν ειναι........11 μέλη και κάμποσοι επισκέπτες παρακολουθούν κι εχω άγχος μήπως δεν μου σηκωθεί
Καλώς το αγόρι :-*
Raopau και σεις...
Σε αυτόν που θα έστελνα φώτο, με γνωρίζει ήδη εκτός μπου. ;)καποτε είχες πει οτι μονο σε έναν απο δω μεςα θα έστελνες φωτο ποιος ηταν αυτος;
εγινε το κονε τελικάΣε αυτόν που θα έστελνα φώτο, με γνωρίζει ήδη εκτός μπου. ;)
Τον γνώριζα πριν γεννηθεί αυτό το φοβερό νικ Ρετσίνα, που ο ράο βγάζει σπυριά μόνο που το βλέπει.εγινε το κονε τελικά
Ατυχησατε, κ. brabus.εγινε το κονε τελικά
ποιος ο λόγος να στείλεις φωτο σε κάποιον που ήδη σε ξέρει ;Τον γνώριζα πριν γεννηθεί αυτό το φοβερό νικ Ρετσίνα, που ο ράο βγάζει σπυριά μόνο που το βλέπει.