Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (0 μέλη και 217 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
σημερα εκει που σκεφτομουν εντονα (τον επαιζα) σκεφτικα να ανοιξω ενα e shop με χρισημοποιημενα στριγκακια με την τιμη να ανεβαινει οσο πιο μυρωδατο ειναι το τεμαχιο.

Ποιος ψηνεται να επενδυσει στα ονειρα μου???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σαούλ είσαι αναπτυξιακος σύμβουλος ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οχι αλλα η χωρα εχει να κερδισει πολλα απο το ταλεντο μου στις μπισνεσ  :rockon:
Ολα  αυτα  θα ηταν καλα και αγια,  αν υπηρχανε λεφτα  ....Εχουμε  πηξει στα στριγκακια αλλα  λεφτα  γιοκ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οχι αλλα η χωρα εχει να κερδισει πολλα απο το ταλεντο μου στις μπισνεσ  :rockon:
είναι μεγάλη μπιζνα αυτό με τα κιλοτακια. Εγώ υπόσχομαι να σου δίνω κιλοτακια ερι ώστε να έχεις μια καλή μαγιά. Πείσε κ Ρετσινα θα μοσχοπουλησεις. Χρειάζεται μόνο να βρεις το κεφάλαιο. Ίσως ο διομήδης η ο Νικ η ο Λάκης γιατί όχι  :orchestra:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
είναι μεγάλη μπιζνα αυτό με τα κιλοτακια. Εγώ υπόσχομαι να σου δίνω κιλοτακια ερι ώστε να έχεις μια καλή μαγιά. Πείσε κ Ρετσινα θα μοσχοπουλησεις. Χρειάζεται μόνο να βρεις το κεφάλαιο. Ίσως ο διομήδης η ο Νικ η ο Λάκης γιατί όχι  :orchestra:
Υπαρχει  αθεμιτοs ανταγωνισμοs......Η  Νωαινα  πωs διαλο  την  λενε,  ταδειξε  απο μονη τηs και  χωριs λεφτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Υπαρχει  αθεμιτοs ανταγωνισμοs......Η  Νωαινα  πωs διαλο  την  λενε,  ταδειξε  απο μονη τηs και  χωριs λεφτα
εμείς είμαστε φίρμες η κοπελίτσα τώρα ξεκινάει. Θα μας στηρίξει η μπουρδελικη κοινοτης

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ενα κιλοτακι να παρει το καθε μελος εδω θα εξασφαλησω γουφερ για παντα  :cum: :cum: :cum:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εμείς είμαστε φίρμες η κοπελίτσα τώρα ξεκινάει. Θα μας στηρίξει η μπουρδελικη κοινοτης
Ναι...........αλλα  η  κωλοκοπελίτσα  βγηκε  στην τιβι.......Πανελλαδικη  εμβελεια 
Υπαρχει  οπτικη  επαφη .......Στο  μπου  ειναι  απλα  νικ με  αβεβαιο  παρελθον παρον  και μελλον

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παιδιά εδώ πρόκειται για σοβαρή μπιζνα κ εσείς συγκρίνετε το πουθτσον με τις βουρτσες

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παιδιά εδώ πρόκειται για σοβαρή μπιζνα κ εσείς συγκρίνετε το πουθτσον με τις βουρτσες
Θα  ημασταν  εκτοs  πνευματοs  μπου........εαν  δεν  ειχαμε  σε  καθημερινη  βαση  την  συγκρισην  τοιαυτην
Ειναι  σαν  την  πρωινη  προσευχη αναφορα  ειs  το  προσκλητηριον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom