NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Kαλησπερίζω νικ, έρη , σαούλ και λάιφ.
Μια ξεχωριστή καλησπέρα στην εν διαστάσει σχέση μου
Kαλησπερίζω νικ, έρη , σαούλ και λάιφ.
Μια ξεχωριστή καλησπέρα στην εν διαστάσει σχέση μου
Αλλοι λενε ετσι, αλλοι λενε αλλοιωs...............χωριs ωστοσο να συμφωνω μαζι τουsΧαου μπου γιου μπου
οχι αλλα η χωρα εχει να κερδισει πολλα απο το ταλεντο μου στις μπισνεσΣαούλ είσαι αναπτυξιακος σύμβουλος ?
Καλησπέρα αγαπημένη :-*Ρετσινα καλώς την
Ολα αυτα θα ηταν καλα και αγια, αν υπηρχανε λεφτα ....Εχουμε πηξει στα στριγκακια αλλα λεφτα γιοκοχι αλλα η χωρα εχει να κερδισει πολλα απο το ταλεντο μου στις μπισνεσ
είναι μεγάλη μπιζνα αυτό με τα κιλοτακια. Εγώ υπόσχομαι να σου δίνω κιλοτακια ερι ώστε να έχεις μια καλή μαγιά. Πείσε κ Ρετσινα θα μοσχοπουλησεις. Χρειάζεται μόνο να βρεις το κεφάλαιο. Ίσως ο διομήδης η ο Νικ η ο Λάκης γιατί όχιοχι αλλα η χωρα εχει να κερδισει πολλα απο το ταλεντο μου στις μπισνεσ
Υπαρχει αθεμιτοs ανταγωνισμοs......Η Νωαινα πωs διαλο την λενε, ταδειξε απο μονη τηs και χωριs λεφταείναι μεγάλη μπιζνα αυτό με τα κιλοτακια. Εγώ υπόσχομαι να σου δίνω κιλοτακια ερι ώστε να έχεις μια καλή μαγιά. Πείσε κ Ρετσινα θα μοσχοπουλησεις. Χρειάζεται μόνο να βρεις το κεφάλαιο. Ίσως ο διομήδης η ο Νικ η ο Λάκης γιατί όχι
εμείς είμαστε φίρμες η κοπελίτσα τώρα ξεκινάει. Θα μας στηρίξει η μπουρδελικη κοινοτηςΥπαρχει αθεμιτοs ανταγωνισμοs......Η Νωαινα πωs διαλο την λενε, ταδειξε απο μονη τηs και χωριs λεφτα
Ενα κιλοτακι να παρει το καθε μελος εδω θα εξασφαλησω γουφερ για πανταείναι μεγάλη μπιζνα αυτό με τα κιλοτακια. Εγώ υπόσχομαι να σου δίνω κιλοτακια ερι ώστε να έχεις μια καλή μαγιά. Πείσε κ Ρετσινα θα μοσχοπουλησεις. Χρειάζεται μόνο να βρεις το κεφάλαιο. Ίσως ο διομήδης η ο Νικ η ο Λάκης γιατί όχι
Ναι...........αλλα η κωλοκοπελίτσα βγηκε στην τιβι.......Πανελλαδικη εμβελειαεμείς είμαστε φίρμες η κοπελίτσα τώρα ξεκινάει. Θα μας στηρίξει η μπουρδελικη κοινοτης
η εισαγγελας θα μου δωσει το βρακι της?Παιδιά εδώ πρόκειται για σοβαρή μπιζνα κ εσείς συγκρίνετε το πουθτσον με τις βουρτσες
Θα ημασταν εκτοs πνευματοs μπου........εαν δεν ειχαμε σε καθημερινη βαση την συγκρισην τοιαυτηνΠαιδιά εδώ πρόκειται για σοβαρή μπιζνα κ εσείς συγκρίνετε το πουθτσον με τις βουρτσες