astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ανεψιέ μου!!!
Έτσι απλόχερα και εγώ μοιράζω τόσο καιρό την αγάπη μου προς εσάς!
αι γαμης ρε θειο!!! ........
Ανεψιέ μου!!!
Έτσι απλόχερα και εγώ μοιράζω τόσο καιρό την αγάπη μου προς εσάς!
ειναι κατι μαλ/σμενες απο κατω σε κατι παραθυρα και μου λενε οτι θελουν δωρεαν βιντεοσυνομιλια και αλλοτε βαζουν δονητες στο μουνι τους. πιστευω οτι ειναι φιλες του κωλογερου . γνωμη σουωραια τοτε απλοχερα μοιραζω τις ευχες μου για να καμει μεταπτυχιακο η Ερη να βανει βυζα και να παει διακοπες με τονμαιντανοβασιλικο της!
κανε οτι θελεις αλλα φροντισε να μην δωκεις την περιουσια σου σε εμενα γιατι θα καταληξει εκει που δεν θελειςΘα εμμέσσω!
για εσενα δουλευωαι γαμης ρε θειο!!! ........
κανε οτι θελεις αλλα φροντισε να μην δωκεις την περιουσια σου σε εμενα γιατι θα καταληξει εκει που δεν θελεις
Η κα. Έριναλ μετά το άνοιγμα της διαθήκης μου.
Τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να σκέπτομαι την ανεψιά μου ...
Οχι τυπε μου,ειπαμε Μαστερ,Βυζα,Διακοπες, αντε να δωσουμε και κανα ψιλο στον ερανο της ενοριαςΤότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να σκέπτομαι την ανεψιά μου ...
πες τα στον μπλιζ ειναι το ιδιο εγω ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα
Οχι τυπε μου,ειπαμε Μαστερ,Βυζα,Διακοπες, αντε να δωσουμε και κανα ψιλο στον ερανο της ενοριας
Ένά έχω να πω . Παράγγειλαμε και πήγα στη τουαλετα να πλύνω τα χέρια μου. Όταν γύρισα και οι δύο πιατέλες με τα παιδάκια ήταν άδειες . Φοβηθηκα μην φάει και εμενα και το έβαλα στα ποδιαεκει που τρωγαμε μου λεει καποια στιγμη!
νεαρε .....πρεπει να παω τουαλετα!!! ο προστατης βλεπεις!!!
ε ...να πας του λεω ! εγω εδω θα ειμαι και θα ξεμαγουλιαζω τα μπριζολακια που ειχαν μεινει στα πιατα!!!......
μετα απο κανενα τεταρτο και χωρις να εχει φανει ο κωλογερος ! παω να δω μην επαθε κανενα εγκεφαλικο!......και τον βλεπω να πηγαινει με χιλια αναποδα στην Ευριπιδου!!!!! ........πιστολερο η κουφαλα!!! εγω τα πληρωσα τα κερασμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι κατι μαλ/σμενες απο κατω σε κατι παραθυρα και μου λενε οτι θελουν δωρεαν βιντεοσυνομιλια και αλλοτε βαζουν δονητες στο μουνι τους. πιστευω οτι ειναι φιλες του κωλογερου . γνωμη σου
Εδώ είμαι!
πες του οτι θελω να φαω πουτσα
Και εγώ αυτό του λέω αλλά δεν με πιστεύει.
Ένά έχω να πω . Παράγγειλαμε και πήγα στη τουαλετα να πλύνω τα χέρια μου. Όταν γύρισα και οι δύο πιατέλες με τα παιδάκια ήταν άδειες . Φοβηθηκα μην φάει και εμενα και το έβαλα στα ποδια
μπλιζ ο βασιλοφρων ειναι ο αντρας του σπιτιου οτι κανονισετεΗ κυρία σας με ξενέρωσε τελείως... Ούτε ευρώ στην οικογένειά σας... Λυπάμαι!