κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.070
- Πόντοι
- 19.795
Kαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)αν φορέσεις κάτι διάφανο και ποστάρεις φωτό, θα μαζέψεις χαρτί
Kαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)αν φορέσεις κάτι διάφανο και ποστάρεις φωτό, θα μαζέψεις χαρτί
για τον όροφο προφανώς, δεν καταλάβατε, άκου εκεί 5ο- 6ο , χάθηκε ο 2ος?
τι παιδι εισαι εσυ :-*συ μίλησες για διαφάνεια
σου στέλνω λευκή επιταγή και βάλε το νούμερο
κατι ειναι και αυτο θα ανοιξω λαικη και θα βγαλω τα πρωτα εξοδα...και ντομάτες, και αγγούρια, και κρεμμυδια, και ραπανάκια... τα πάντα θα της πετάνε.
τι παιδι εισαι εσυ :-*
Της επρότεινα τον 5ο ή 6ο επειδή εκεί βάζουν τις εκ Ρωσίας εργαζόμενες. Για να έχει παρέα και να ομιλεί την Ρωσικήν. ΄Οταν δεν λείχει ... εννοείται!
ο ανθρωπας ειναι κυριος δεν μιλησε για σεκθ σου λεει βαλε οτι θε και καλυπτει τα εξοδα α να χαθεις πχιαΜε τον παρά του, κυρία!
Που είναι ο κ. Vikings και η ανεψιά μου να δούνε πως ρίχνουμε τις γυναίκες!!!
μην τα λες αυτα μην μπει κανενας την σδοεKαι μαλιστα αφορολογητο. (Να τα λεμε και αυτα)
αντισθενη τι κανεις; ολα καλα μας ειχες λειψει. Να σε χαιρετισουμε γιατι βλεπω παρακολουθεις το θρεντ στενα
αντισθενη τι κανεις; ολα καλα μας ειχες λειψει. Να σε χαιρετισουμε γιατι βλεπω παρακολουθεις το θρεντ στενα
Δεν προλαβαίνω πάντα...
από κάτω έχω μία που μου κουνάει τα βυζγιά με ένα μπλουζάκι που γράφει "yeah"
τι να κάνω?
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
εν όψει του νεου μου μεταπτυχιακού θα αναρτήσω λογαριασμό στον οποίο ο καθένας σας ας βάλει τον οβολό του για να μπορέσω να σπουδάσω εκ νέου . ευχαριστώ
μπροστά στη φίλη της?
από κάτω έχω μία που μου κουνάει τα βυζγιά με ένα μπλουζάκι που γράφει "yeah"
τι να κάνω?
Που να τα καταθέσουμε? Στον 5ο ή στον 6ο όροφο του Καψής?