brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
θα ειναι κριτικη δωρικου ρυθμουΘα είναι λακωνική η κριτική. "Δε γάμησα"
θα ειναι κριτικη δωρικου ρυθμουΘα είναι λακωνική η κριτική. "Δε γάμησα"
Οκ παρεξηγα τοτε παιρνω πισω τα γαμωσταυριδια και παω να γαμησω και εγω καμια πουταναΟυστ ρε αθεε ναι ξερεις εδω μεσα συζηταμε εμεις η δυο για κατι και πεταγονται δεκα να πουν την μλκ τους..τοσα μνμ περασαν μπορει να μην το ειδα..τεσπα, φευγω..
Α καλα..στην κοσμαρα σου εσυΌχι.
Μιλάμε για το αν υπάρχει κάποια σεξουαλική πρακτική που δείχνει ότι είναι πιο επιρρεπείς στο κέρατο.
Να ξερεις η ποτανα που δινει κωλο ειναι πιο ακριβηΟκ παρεξηγα τοτε παιρνω πισω τα γαμωσταυριδια και παω να γαμησω και εγω καμια πουτανα
Μην καθεσαι πολλες ωρες στον ηλιο εσυ..γιατι δεν γινεται παρθενα να στα φορεσει εκτος και αν δεν θελεις να κανεις σεξ μαζι της εσυ..ε τοτε λογικα θα παε σε αλλον αφου πρωτα σε χωρισει
απο τι τυπε?απ το χεντ και σολντερς?Να ξερεις η ποτανα που δινει κωλο ειναι πιο ακριβη
Να ξερεις η ποτανα που δινει κωλο ειναι πιο ακριβη
Κουβέντα του κώλουνα συνεχίσουμε στο σημερινό κλίμα
από μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα
Ο Βίκινγκ μου θυμίσε μια γνωστή μου που ξάπλωνε στο κρεβάτι, άνοιγε τα πόδια και έλεγε κάνε γρήγορα και μη με λερώσεις
μη νομιζεις.το πληρωνεις κατι παραπανω αυτο συνηθωςΓιατί;
Επειδή είναι πιο επιρρεπής στο να σε απατήσει;
ΤασούλαΡε τη Μαιρούλα...
Τι κάνει βρε αυτή η ψυχή;
Κουβέντα του κώλου
Κουβέντα του κώλου
εσυ κανονισε να λες αυριο ημουν μελατοςΟ Βίκινγκ μου θυμίσε μια γνωστή μου που ξάπλωνε στο κρεβάτι, άνοιγε τα πόδια και έλεγε κάνε γρήγορα και μη με λερώσεις
μη νομιζεις.το πληρωνεις κατι παραπανω αυτο συνηθως