Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Καλο βράδυ σε όλους παιδάκια καλα περάσατε νομιζω  :grin:
5O0PLpvTH08.jpg
Καλό ξημέρωμα Μπράμπ  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλο βράδυ σε όλους παιδάκια καλα περάσατε νομιζω  :grin:
Ηδη  μεχρι  τωρα  καλα  περασαμε.....Αν  τυχον  και  με παρει  ο υπνοs στο  λαπι-τοπι   συνηθισμενα  τα βουνα.........Αν  και  ειμαι σταθεροs χαρακτηρ .......
URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Γιατί αγαπητέ φίλε είστε πάντα τόσο εριστικός; Δεν υπονόησα κάτι αρνητικό ή ειρωνικό.
Μίλησα για τις πίπες καπνίσματος και μάλιστα για να μην παρεξηγούμαι, έβαλα και συγκεκριμένη φωτογραφία γέροντος καπνιστού.
Είδατε πουθενά ειρωνεία στο μήνυμά μου; Είδατε να σας βάζω περίεργα εμότικονς του τύπου  :grin: :grin: :grin: :grin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;;;;
Είδατε να σας βάζω ύποπτες φωτογραφίες, σαν αυτή του κ. Μπραμπούς; Γιατί λοιπόν δεν διακρίνετε μια φορά έστω, το ειλικρινές και ευγενικό
ερώτημα, και αντιμετωπίζετε τα πάντα και τους πάντες με καχυποψία; Δεν είναι άδικο; Και τώρα εσείς, που τόσο έξυπνα και όμορφα κλείσατε
τον προηγούμενο κύκλο των συζητήσεών μας, έρχεστε πάλι με υπονοούμενα ξεκινώντας νέο κύκλο "φιλοφρονήσεων"; Σας είχα για έξυπνο άνθρωπο
και σπόρτσμαν, αλλά με απογοητεύετε. Εκτιμώ τους μερακλήδες και τους μπον βιβέρ, και εκτιμώντας τις γνώσεις σας επάνω στα πούρα (αν και δεν είμαι καπνιστής) έθεσα ένα απλό ερώτημα, όπως θα έθετα σε έναν μερακλή και γνώστη του οίνου, π.χ. σχετικά με το κονιάκ ή την αμπελουργία.
Βρίσκετε κάτι το μεμπτό; Ειλικρινά λυπάμαι, διότι με την απάντησή σας, μου δίνετε δικαίωμα να σηκώσω το γάντι από το πάτωμα (εαν όντως αυτό επιθυμείτε). Αν όχι, μια απλή συγγνώμη, αρκεί.

Εν πρώτοις θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι το εριστικό βρίσκετε στο να  αφήνω τις καπνοσύριγγες σε κάποιον πιο μεθοδικό,  πιο λεπτολόγο, και κυρίως, πιο συμβολιστή από εμένα, όπως εσείς. Οι καπνοσύριγγες ξεύρετε δεν είναι φτιαγμένες για οιονδήποτε καπνιστή. Απευθύνονται μόνον σε άτομα που έχουν τις αρετές που προανέφερα. Και αυτό, διότι χρήζουν προσεκτικού χειρισμού τόσο κατά το κάπνισμα (σωστή ποσότητα καπνού, προσεκτικά κατανεμημένη, ούτε πολύ αφράτο, ούτε πολύ συμπαγή, ανάδευση κατά την καύση ούτως ώστε να είναι ομοιόμορφη κλπ), όσο και ιδιαίτερης φροντίδας μετά το κάπνισμα (μεθοδικός και λεπτομερής καθαρισμός, επαλλοίψεις με οινοπνευματώδη διαλύματα καί έλαια, στέγνωμα κλπ). Επίσης έχουν και πολυ μεγάλη ιστορία. Θα γνωρίζετε βέβαια το πανάρχαιο έθιμο της Ιερής Πίπας των Ινδιάνων και του ρόλου της στην πνευματική εξύψωση και εξέλιξη του ανθρώπου. Συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι τι το εριστικό βρίσκετε στο να κρίνω, ότι εσείς ως πιο εξυψωμένος και πιο εξελιγμένος πνευματικά απο εμένα, είστε καταλληλότερος στο να τις εκτιμήσετε.

Εν δευτέροις, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι αρνητικό ή ειρωνικό βρίσκετε στην φωτογραφία που σας παρέθεσα. Κατ εμέ πρόκειται για έναν όμορφο και εύρωστο νεαρό που σφίζει από ζωντάνια και υγεία (οπως  φαντάζομαι ότι είστε από τα όσα μας έχετε διηγηθεί), που έχει δεχθεί το Θειο άγγιγμα  της μούσας Ευτέρπης και παίζει το μπαντονέον του (Θείο δώρο που αν δεν απατώμαι έχετε δεχθεί και εσείς) και καπνίζει χαρούμενος την Ιερή του πίπα. Δεν βλεπω λοιπόν τον λόγο για τον οποίον (και για ακόμα μια φορά) με εγκαλείτε.

Τέλος, επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω τα υπόλοιπα παιδαριώδη μυξοκλάματά σας, και να αρκεστώ  απλώς να σας γράψω, πως αν το θεωρήσετε ως δέον σηκώστε και το γάντι, και την καλτσοδέτα, και το φρύδι, και τα χαλιά για τίναγμα, και ό,τι άλλο τέλος πάντων κρίνετε σκόπιμο.

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να μου στέλνετε ραβασάκια ( π.μ.) για να δω τις απαντήσεις σας. Μνησίκακος είμαι... Δεν είμαι τυφλός.  :)  

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημερα κρανμπερις, καρπουζακια, ροδακινακια και κουκουναρακια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημερα και στα κερασακια και τα παξιμαδακια!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εν πρώτοις θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι το εριστικό βρίσκετε στο να  αφήνω τις καπνοσύριγγες σε κάποιον πιο μεθοδικό,  πιο λεπτολόγο, και κυρίως, πιο συμβολιστή από εμένα, όπως εσείς. Οι καπνοσύριγγες ξεύρετε δεν είναι φτιαγμένες για οιονδήποτε καπνιστή. Απευθύνονται μόνον σε άτομα που έχουν τις αρετές που προανέφερα. Και αυτό, διότι χρήζουν προσεκτικού χειρισμού τόσο κατά το κάπνισμα (σωστή ποσότητα καπνού, προσεκτικά κατανεμημένη, ούτε πολύ αφράτο, ούτε πολύ συμπαγή, ανάδευση κατά την καύση ούτως ώστε να είναι ομοιόμορφη κλπ), όσο και ιδιαίτερης φροντίδας μετά το κάπνισμα (μεθοδικός και λεπτομερής καθαρισμός, επαλλοίψεις με οινοπνευματώδη διαλύματα καί έλαια, στέγνωμα κλπ). Επίσης έχουν και πολυ μεγάλη ιστορία. Θα γνωρίζετε βέβαια το πανάρχαιο έθιμο της Ιερής Πίπας των Ινδιάνων και του ρόλου της στην πνευματική εξύψωση και εξέλιξη του ανθρώπου. Συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι τι το εριστικό βρίσκετε στο να κρίνω, ότι εσείς ως πιο εξυψωμένος και πιο εξελιγμένος πνευματικά απο εμένα, είστε καταλληλότερος στο να τις εκτιμήσετε.

Εν δευτέροις, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι αρνητικό ή ειρωνικό βρίσκετε στην φωτογραφία που σας παρέθεσα. Κατ εμέ πρόκειται για έναν όμορφο και εύρωστο νεαρό που σφίζει από ζωντάνια και υγεία (οπως  φαντάζομαι ότι είστε από τα όσα μας έχετε διηγηθεί), που έχει δεχθεί το Θειο άγγιγμα  της μούσας Ευτέρπης και παίζει το μπαντονέον του (Θείο δώρο που αν δεν απατώμαι έχετε δεχθεί και εσείς) και καπνίζει χαρούμενος την Ιερή του πίπα. Δεν βλεπω λοιπόν τον λόγο για τον οποίον (και για ακόμα μια φορά) με εγκαλείτε.

Τέλος, επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω τα υπόλοιπα παιδαριώδη μυξοκλάματά σας, και να αρκεστώ  απλώς να σας γράψω, πως αν το θεωρήσετε ως δέον σηκώστε και το γάντι, και την καλτσοδέτα, και το φρύδι, και τα χαλιά για τίναγμα, και ό,τι άλλο τέλος πάντων κρίνετε σκόπιμο.

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να μου στέλνετε ραβασάκια ( π.μ.) για να δω τις απαντήσεις σας. Μνησίκακος είμαι... Δεν είμαι τυφλός.  :)  

Καλά, αν είναι έτσι αγαθέ μου κύριε Άγιε, τότε να αλλάξω και το nickname μου από Ποπώφ σε Ποπάυ δε σέιλορμαν, σύμφωνα με το "εύρωστο" πορτρέτο του ναύτη που μου φιλοτεχνήσατε.   :grin:

ΥΓ. Μετά την ανοιχτή παραδοχή σας για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, βλέπω κάνατε σήμερα και άλλες παραδοχές. Είστε σε καλό δρόμο: η παραδοχή απελευθερώνει τον άνθρωπο. Όπως σωστά έχει πεί και ο Οβίδιος: Fas est et ab hoste doceri  :grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ααααασ!
Γι αυτο λοιπον ο κ. The Saint μνημονευει τοσο συχνα το πεος του κ. NICK TRIVE;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νημα μας τασσεται υπερ της ελευθεριας της διαθεσεως του σωματος!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπαγω να ποτισω τους κηπους μου.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ααααασ!
Γι αυτο λοιπον ο κ. The Saint μνημονευει τοσο συχνα το πεος του κ. NICK TRIVE;

Είναι το συγκρουσιακό κομμάτι μέσα του. Συγκινείται, όπως φαίνεται, μόνο από το εύρωστο πέος του κ. Τρίβη. Τον σπρώχνουν, ίσως, οι εσωτερικές τάσεις του, τις οποίες, τελικά, παραδέχτηκε, όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τις απωθήσει στο υποσυνείδητό του.  :grin:
Απ' την μια παραδέχεται ότι δεν ασχολείται με αλλότριες πούτσες, απ' την άλλη, όμως, έχει εμμονή με το πέος του κ. Τρίβη (και η λέξη τριβή
εδώ, μπορεί να λειτουργεί στο υποσυνείδητό του). Αρχίζω να σκέφτομαι, μήπως τελικά είναι αυτός ο βασικός λόγος που συμμετέχει και στο νήμα των παππούληδων. Γνώμη σας  :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να 'σαι καλά μου έφτιαξες το κέφι. έχεις εκπληκτική πένα και εσύ και ο popov. κρίμα που αναλώνεστε σε τρολικές, αλλά ομολογουμένως διασκεδαστικές μαλακίες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα σας κ.κ. Τρίβη και Vlandis  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom