dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σε ζηλεύω . Θα θελα πολύ να φύγω από Αθήνα.Απόκεντρο
Εκεί κοντά έχει μπαράκια/pub?k ego kentro meno στην αγγλια
Σε ζηλεύω . Θα θελα πολύ να φύγω από Αθήνα.
Αυτό θα το έκανα μόνο αν ήμουν απόλυτα αναγκασμένη. Αλλά την Αθήνα την έχω σιχαθεί.Κι' εγώ θα φύγω.
Ετοιμάζομαι...
Όχι από Αθήνα, από την συριζοχώρα...
Ε τότε άλλαξε περιοχή. Κέντρο όμως... τραγικό.Αυτό θα το έκανα μόνο αν ήμουν απόλυτα αναγκασμένη. Αλλά την Αθήνα την έχω σιχαθεί.
Εκεί κοντά έχει μπαράκια/pub?
Κέντρο όχι Πατήσια, Κυψέλη, Εξάρχεα κλπ. Μη φανταστείς. Κεντρο προς νότια.Ε τότε άλλαξε περιοχή. Κέντρο όμως... τραγικό.
Κέντρο όχι Πατήσια, Κυψέλη, Εξάρχεα κλπ. Μη φανταστείς. Κεντρο προς νότια.
Νέα Σμύρνηkalithea?
εζησες ποτε επαρχια να δεις τα καλα αλλα και την γλυκα στα αναποδα της;Αυτό θα το έκανα μόνο αν ήμουν απόλυτα αναγκασμένη. Αλλά την Αθήνα την έχω σιχαθεί.
Όχι, δεν έχω ζήσει. Και ούτε θέλω να ζήσω σε χωριό λέγοντας επαρχία γιατί θα λαλήσω. Αλλα μένουν αρκετοί φίλοι εκτός Αθηνών, σε πολλά μέρη και έχουν άλλη ποιότητα ζωής. Αλλους ρυθμούς, άλλο περιβάλλον, μικροτερο κόστος διαβίωσης.εζησες ποτε επαρχια να δεις τα καλα αλλα και την γλυκα στα αναποδα της;
Νέα Σμύρνη
Εχεις ιδέα τι παίζει από ενοίκια όσο πλησιάζεις στην παραλία? Οι άνθρωποι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπανΑν δεν είναι δικό σου πήγαινε λίγο παρακάτω, παραλία.
Εχεις ιδέα τι παίζει από ενοίκια όσο πλησιάζεις στην παραλία? Οι άνθρωποι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ναι, το έψαχνα παλιότερα αν και μένω σε δικό μου. Κοίταζα λόγω θάλασσας...
Τέλος πάντων, καλό βράδυ!
κανενος δεν ειμαι κλωνος. Απλως μεγαλωσα μεχρι τα 29 μου σε επαρχια και ξερω.Επίσης, ποιανού κλώνος είσαι εσύ?
Εχεις ιδέα τι παίζει από ενοίκια όσο πλησιάζεις στην παραλία? Οι άνθρωποι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ότι οι τιμές τους είναι δυσανάλογες και με την εποχή αλλά και με τα σπίτια αυτά καθεαυτά. Αν εξαιρέσεις τη θέα, μέσα είναι ερείπια.ζουνε σε παραλληλο συμπαν τι εννοεις?