brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.857
- Πόντοι
- 2.606
στο δικο σουστο δικό σου γάμο εγώ θα σε καλέσω ?η ζέστη μας δυσκολεύει την επικοινωνία
Ετσι.......Ο ερωsΣημερα παιδια ειδα 75αρη με X5 να χωνετε σε μπουρναζιοτισα σερβιτορα και μαλλον να την φορτωνει στο X5 για παραλλαβη
Εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ειμαι στη σωστη ηλικια γιαυτο δε γαμαω
Αν εξαιρέσεις ότι είμαι ξανθιά, στην αρχή μπερδεύτηκα
δεν τα χωνευω τα μπατσελορ πάμε να τα πιούμε με ζιγκ Σαούλ ερειζερ άγιο βλουβλου λαιφ σε κανένα κωλομπαρον η ωραία βουλγαρα κ για φαΐ με νικ αστατο Τομα βλιζ ποποφ. Με το ντόπα άλλη μέρα μόνο του στο Γκάζι
Μαλλον τον ηθελε εμπειρο τον αντραΕτσι.......Ο ερωsτσεπηχρονια δεν κοιτα
αν εξαιρεσεις κι εγω οτι φοραγα το ιδιο σωβρακο, ακριβως το ιδιο επαθα και γω πρινΑν εξαιρέσεις ότι είμαι ξανθιά, στην αρχή μπερδεύτηκα
Αν εξαιρέσεις ότι είμαι ξανθιά, στην αρχή μπερδεύτηκα
αν εξαιρεσεις κι εγω οτι φοραγα το ιδιο σωβρακο, ακριβως το ιδιο επαθα και γω πριν
Η πειρα παντα ειναι ακαταμαχητη...........Επισηs και η μπυραΜαλλον τον ηθελε εμπειρο τον αντρα
Κακό είναι?ξανθιά κι' εσύ?
εχεις και μεγαλα βυζια?Κακό είναι?
έχω ήδη συνάψει γάμο με Βασιλόφρωνα εάν θέλει να με παντρευτεί ξανά με κόσμο οκ θα σε καλέσωστο δικο σου
Εχουμε ελλειψη μελαχροινου στοκ......Πρεπει να γινει παραγγελιαξανθιά κι' εσύ?
Κακό είναι?
με μιση καρδια το λες δεν με θελεις? αν ειναι να μην ερθω με το ζοριέχω ήδη συνάψει γάμο με Βασιλόφρωνα εάν θέλει να με παντρευτεί ξανά με κόσμο οκ θα σε καλέσω
τυπε εγω εχω γυναικομαστια σου κανει?εχεις και μεγαλα βυζια?
ναι μαν αν εχεις λεφτα και κονε στην εφοριατυπε εγω εχω γυναικομαστια σου κανει?
μονο στην εφορια τυπεναι μαν αν εχεις λεφτα και κονε στην εφορια
ναι μαν αν εχεις λεφτα και κονε στην εφορια