Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ανθρωποειδες που θέλει παραδειγματική τιμωρία.στο σύνταγμα..να πεθαίνω κάθε μέρα προς παραδειγματισμό...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ανθρωποειδες που θέλει παραδειγματική τιμωρία.στο σύνταγμα..να πεθαίνω κάθε μέρα προς παραδειγματισμό...
πως γινεται να φτασει ενας γονιος σε τετοια πραγματα πως γινεται..;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

υπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πως γινεται να φτασει ενας γονιος σε τετοια πραγματα πως γινεται..;
Οπως υπαρχουν ανωμαλοι που βιαζουν τα παιδια τους. Μερικοι ανρθωποι ειναι απλα αρρωστοι και ανωμαλοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν μπορω να το διανοηθω δεν χωραει στο κεφαλι μου ολο αυτο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
υπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία  :S
Δυστιχως οτι και να του κανεις ο ομοιοι του δεν θα πτοηθουν απο καμια τιμωρια.Γιατι απλα δεν εχουν τα λογικα τους

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Δε ξέρω..έχω απλα πει σε ολους τους γνωστούς κ φιλους.αν δω κάποιον να πειράξει όχι μονο το δικο μου παιδι,αλλά οποίο παιδι κ νάναι...θα τον σκοτώσω.νόμος δεν υφίσταται για αυτους...ΤΕΛΟΣ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε ξέρω..έχω απλα πει σε ολους τους γνωστούς κ φιλους.αν δω κάποιον να πειράξει όχι μονο το δικο μου παιδι,αλλά οποίο παιδι κ νάναι...θα τον σκοτώσω.νόμος δεν υφίσταται για αυτους...ΤΕΛΟΣ
Δυστιχως ο κοσμος αυτος δεν ειναι φτιαγμενος για τα παιδια.Τα μισα παιδια του κοσμου στο 2015 υποφερουν απο κακομεταχειριση.Στην Ελλαδα δεν ειμαστε σε τοσο ασχημη κατασταση.Δες σε κατι χωρες οπως ειναι η κινα,η ινδια...και ποιο υποαναπτικτες...μη το παμε μακρια...στην τουρκια...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δυστιχως οτι και να του κανεις ο ομοιοι του δεν θα πτοηθουν απο καμια τιμωρια.Γιατι απλα δεν εχουν τα λογικα τους
απλά εξαλείφεις την πιθανότητα ο ίδιος να το ξανακάνει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα θα κανεις

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
απλά εξαλείφεις την πιθανότητα ο ίδιος να το ξανακάνει
ρε φιλεεεεεεεεε......
σκοπος ειναι να μην το κανουν αλλοι αυτος χαμενος ειναι....
θα αναλαβουν αλλοι την τιμωρια.Θυμοσαστε τον Δουρη???

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
υπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία  :S

Μόνο οι βαρυποινίτες μπορούν να αποδώσουν στοιχειωδώς δικαιοσύνη σ΄αυτό το πράγμα, η οποία ποτέ δεν θα είναι αρκετή αλλά είναι κάτι.  Να τον αποδώσουν όμως πλήρως στους βαρυποινίτες, ξέρουν, θα τον κρατήσουν ζωντανό όσο πρέπει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε φιλεεεεεεεεε......
σκοπος ειναι να μην το κανουν αλλοι αυτος χαμενος ειναι....
θα αναλαβουν αλλοι την τιμωρια.Θυμοσαστε τον Δουρη???
Γι αυτο ειχα πει και παλαιοτερα, οτι οι ποινεs ειναι "παναλαφρεs" για τετοια ζωαδια
Δεν κανουν καν την σκεψη των επιπτωσεων πριν την εγκληματικη τουs πραξη..Απλα σκοτωνουν
Η λεξη "ισοβια" εχει γινει περιγελωs
Η θανατικη καταδικη θα επρεπε να φιγουραρει πρωτη πρωτη στην λιστα τηs "ανταμοιβηs" και του παραδειγματισμου....Κι οποιοs κοταει αs το κανει

Καλησπερα  παντου

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Η Θανατική ποινή δεν είναι τίποτα γι' αυτό που έκανε.  Φυλακή, στους βαρυποινίτες και όχι βέβαια σε απομόνωση ή ξεχωριστή πτέρυγα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η Θανατική ποινή δεν είναι τίποτα γι' αυτό που έκανε.  Φυλακή, στους βαρυποινίτες και όχι βέβαια σε απομόνωση ή ξεχωριστή πτέρυγα.
ετσι θα γινει....σιωπηρα....και για χαρη του πολιτισμου θα πουμε "αυτοκτονησε"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η κοινωνια θελει "ηχηρο" παραδειγματισμο για να βαζει σταθερεs....Τα κρυφα και τα σιωπηρα μπορει να τα αποδωσει σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεσα στη φυλακη....Σαν το επεισοδειο που εγινε χτεs με 2 νεκρουs
Δεν εδωσε παραδειγμα , δεν περασε μηνυμα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γι αυτο ειχα πει και παλαιοτερα, οτι οι ποινεs ειναι "παναλαφρεs" για τετοια ζωαδια
Δεν κανουν καν την σκεψη των επιπτωσεων πριν την εγκληματικη τουs πραξη..Απλα σκοτωνουν
Η λεξη "ισοβια" εχει γινει περιγελωs
Η θανατικη καταδικη θα επρεπε να φιγουραρει πρωτη πρωτη στην λιστα τηs "ανταμοιβηs" και του παραδειγματισμου....Κι οποιοs κοταει αs το κανει

Καλησπερα  παντου
Ισχυει.Η θανατικη ποινη ειναι μαλλον δορο.Ενας τροπος να ξεφυγουν απο τις συνεπειες των πραξεων τους.Λενε οτι η μακροχρονια απομωνοση ειναι χειροτερη ολων.Αλλα παλυ οταν μιλαμε για ανρθωπους που δεν στεκουν στα καλα τους και η απομονοση μπορει να ειναι δωρο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η κοινωνια θελει "ηχηρο" παραδειγματισμο για να βαζει σταθερεs....Τα κρυφα και τα σιωπηρα μπορει να τα αποδωσει σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεσα στη φυλακη....Σαν το επεισοδειο που εγινε χτεs με 2 νεκρουs
Δεν εδωσε παραδειγμα , δεν περασε μηνυμα
αν δεν εχεις μυαλο....αν φοβασαι πολυ....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
H τιμωρία του συγκεκριμένου πράγματος ξεπερνάει τις δυνατότητες ή ανοχές μια πολιτισμένης και έννομης κοινωνίας.
Η λύτρωση μέσω του θανάτου θα πρέπει να έρθει αφού το δοθεί η δυνατότητα να διαστανθεί το μέγεθος της ύβρεως του μέσω του πόνου και του εξευτελισμού που μόνο ο κώδικας τιμής των βαρυποινιτών μπορεί να αποδώσει στην έκταση που του αξίζει.  Η κοινωνία δε χρειάζεται να γνωρίζει, αρκεί να στρέψει το βλέμμα της αλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom