MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Ανθρωποειδες που θέλει παραδειγματική τιμωρία.στο σύνταγμα..να πεθαίνω κάθε μέρα προς παραδειγματισμό...
πως γινεται να φτασει ενας γονιος σε τετοια πραγματα πως γινεται..;Ανθρωποειδες που θέλει παραδειγματική τιμωρία.στο σύνταγμα..να πεθαίνω κάθε μέρα προς παραδειγματισμό...
Ανθρωποειδες που θέλει παραδειγματική τιμωρία.στο σύνταγμα..να πεθαίνω κάθε μέρα προς παραδειγματισμό...
Οπως υπαρχουν ανωμαλοι που βιαζουν τα παιδια τους. Μερικοι ανρθωποι ειναι απλα αρρωστοι και ανωμαλοι.πως γινεται να φτασει ενας γονιος σε τετοια πραγματα πως γινεται..;
........υπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία :S
Δυστιχως οτι και να του κανεις ο ομοιοι του δεν θα πτοηθουν απο καμια τιμωρια.Γιατι απλα δεν εχουν τα λογικα τουςυπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία :S
Δυστιχως ο κοσμος αυτος δεν ειναι φτιαγμενος για τα παιδια.Τα μισα παιδια του κοσμου στο 2015 υποφερουν απο κακομεταχειριση.Στην Ελλαδα δεν ειμαστε σε τοσο ασχημη κατασταση.Δες σε κατι χωρες οπως ειναι η κινα,η ινδια...και ποιο υποαναπτικτες...μη το παμε μακρια...στην τουρκια...Δε ξέρω..έχω απλα πει σε ολους τους γνωστούς κ φιλους.αν δω κάποιον να πειράξει όχι μονο το δικο μου παιδι,αλλά οποίο παιδι κ νάναι...θα τον σκοτώσω.νόμος δεν υφίσταται για αυτους...ΤΕΛΟΣ
απλά εξαλείφεις την πιθανότητα ο ίδιος να το ξανακάνειΔυστιχως οτι και να του κανεις ο ομοιοι του δεν θα πτοηθουν απο καμια τιμωρια.Γιατι απλα δεν εχουν τα λογικα τους
καλα θα κανειςΔε ξέρω..έχω απλα πει σε ολους τους γνωστούς κ φιλους.αν δω κάποιον να πειράξει όχι μονο το δικο μου παιδι,αλλά οποίο παιδι κ νάναι...θα τον σκοτώσω.νόμος δεν υφίσταται για αυτους...ΤΕΛΟΣ
ρε φιλεεεεεεεεε......απλά εξαλείφεις την πιθανότητα ο ίδιος να το ξανακάνει
υπάρχουν και δικηγόροι εδώ τύπε που θα σου πουν δεν είναι αυτή η σωστή τιμωρία :S
Γι αυτο ειχα πει και παλαιοτερα, οτι οι ποινεs ειναι "παναλαφρεs" για τετοια ζωαδιαρε φιλεεεεεεεεε......
σκοπος ειναι να μην το κανουν αλλοι αυτος χαμενος ειναι....
θα αναλαβουν αλλοι την τιμωρια.Θυμοσαστε τον Δουρη???
ετσι θα γινει....σιωπηρα....και για χαρη του πολιτισμου θα πουμε "αυτοκτονησε"Η Θανατική ποινή δεν είναι τίποτα γι' αυτό που έκανε. Φυλακή, στους βαρυποινίτες και όχι βέβαια σε απομόνωση ή ξεχωριστή πτέρυγα.
Ισχυει.Η θανατικη ποινη ειναι μαλλον δορο.Ενας τροπος να ξεφυγουν απο τις συνεπειες των πραξεων τους.Λενε οτι η μακροχρονια απομωνοση ειναι χειροτερη ολων.Αλλα παλυ οταν μιλαμε για ανρθωπους που δεν στεκουν στα καλα τους και η απομονοση μπορει να ειναι δωρο.Γι αυτο ειχα πει και παλαιοτερα, οτι οι ποινεs ειναι "παναλαφρεs" για τετοια ζωαδια
Δεν κανουν καν την σκεψη των επιπτωσεων πριν την εγκληματικη τουs πραξη..Απλα σκοτωνουν
Η λεξη "ισοβια" εχει γινει περιγελωs
Η θανατικη καταδικη θα επρεπε να φιγουραρει πρωτη πρωτη στην λιστα τηs "ανταμοιβηs" και του παραδειγματισμου....Κι οποιοs κοταει αs το κανει
Καλησπερα παντου
αν δεν εχεις μυαλο....αν φοβασαι πολυ....Η κοινωνια θελει "ηχηρο" παραδειγματισμο για να βαζει σταθερεs....Τα κρυφα και τα σιωπηρα μπορει να τα αποδωσει σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεσα στη φυλακη....Σαν το επεισοδειο που εγινε χτεs με 2 νεκρουs
Δεν εδωσε παραδειγμα , δεν περασε μηνυμα