erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε δεν ειμαι κοσμογυρισμένη που να τσερωσαν την χαλκιδικη δεν εχει
ε δεν ειμαι κοσμογυρισμένη που να τσερωσαν την χαλκιδικη δεν εχει
τι έχεις μανα μου. ελα να τα πεις στην θεια έρι..
βρες εναν γκομενο της προκοπης εστω κι ετοιμοθανατοε δεν ειμαι κοσμογυρισμένη που να τσερω
δεν μου καθεται κανεις :-βρες εναν γκομενο της προκοπης εστω κι ετοιμοθανατο
γιατι να τα πλύνουμε; εγω γενικα θεωρώ ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό χωρίς λόγοερη το καλοκαιρι φορας πεδιλα???
τα ποδια σας τα πλενετε μετα που πατε σπιτι ??
δεν μου καθεται κανεις :-
θα με πας σε αυτο που ειπε ο βραβ;Μωρή (σε αυτάκια) σε παρακαλάω εδώ και πέντε ολόκληρες μέρες να μου κάτσεις (χωρίς αυτάκια).....
Μόνο κατάθεση ψυχής δεν έχω κάμει ακόμα.
Μωρή (σε αυτάκια) σε παρακαλάω εδώ και πέντε ολόκληρες μέρες να μου κάτσεις (χωρίς αυτάκια).....
Μόνο κατάθεση ψυχής δεν έχω κάμει ακόμα.
γιατι να τα πλύνουμε; εγω γενικα θεωρώ ότι δεν πρέπει να καταναλώνουμε νερό χωρίς λόγο
αυτό φταίει, ξεκίνα...
είμαστε όλο αυτάκια!
θελω σε αυτη την κοσμικοτητα που ειπε ο βραβΓια σένα πέφτω στο γκρεμό
αν έχει ύψος χαμηλό
Για σένα πέφτω στη φωτιά
αν έχει σβήσει φυσικά
Για σένα πέφτω στο νερό
αν έχει βάρκα να σωθώ
Πλάκα κάνω
Σ΄αγαπώ!!!
θελω σε αυτη την κοσμικοτητα που ειπε ο βραβ
θελω σε αυτη την κοσμικοτητα που ειπε ο βραβ
Ερη, κυκλοφορει 22χρονος παρθενος στο μπου. Δεν του λες αυτουνου να ερθει στη θειαδεν μου καθεται κανεις :-
Ερη, κυκλοφορει 22χρονος παρθενος στο μπου. Δεν του λες αυτουνου να ερθει στη θεια
μωρη που να την παω την ρετσινα?
Ερη, κυκλοφορει 22χρονος παρθενος στο μπου. Δεν του λες αυτουνου να ερθει στηθεια
τι να τον καμω; εδω σου λεει πρεπει να βρω ενα κανονικο γκόμενο με σκοπο να ξεφυγω απο το σλιπινγκ μπαγκ και να ανεβω επιπεδο και εσυ μου μιλας για αφραγκο 22 ετωνανε;Ερη, κυκλοφορει 22χρονος παρθενος στο μπου. Δεν του λες αυτουνου να ερθει στη θεια