NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Τα γυναικεια νικ του νηματος τι γινανε;
βαριέμαι να τα λογκάρω
Τα γυναικεια νικ του νηματος τι γινανε;
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πειρασμό είναι να ενδώσεις ... Oscar WildeΑσε, φίλε μου, όποτε έρχομαι εδώ αρρωσταίνω. Βρίσκομαι διαρκώς με συμπτώματα πριαπισμού,
και ειδικά τώρα με τις ζέστες τα έχουν πετάξει όλα έξω. Εχτές που ήμουνα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ
ήταν μπροστά μου μια τύπισσα μιλφού, ξανθιά με μαλλί πιασμένο ψηλά, στο 1,80+ με ψιλοτάκουνα, ποδάρες
και μίνι. Να τον πετάς έξω, και να της λές: σκόλκα ζα αντίν τσας.... :o
Θα μεινει με το γουστοκι αν γουστάρει κάτι άλλο?
βαριέμαι να τα λογκάρω
Ασε, φίλε μου, όποτε έρχομαι εδώ αρρωσταίνω. Βρίσκομαι διαρκώς με συμπτώματα πριαπισμού,
και ειδικά τώρα με τις ζέστες τα έχουν πετάξει όλα έξω. Εχτές που ήμουνα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ
ήταν μπροστά μου μια τύπισσα μιλφού, ξανθιά με μαλλί πιασμένο ψηλά, στο 1,80+ με ψιλοτάκουνα, ποδάρες
και μίνι. Να τον πετάς έξω, και να της λές: σκόλκα ζα αντίν τσας.... :o
Η γειτονισσα σου ειναι η κλασικη κομπλεξικη ρουμανοβουλγαρα πλυστρα.Τα γυναικεια νικ του νηματος τι γινανε; Ηθελα τη γνωμη τους για ενα θεμα.
Το πρωι που ανοιξα το μαγαζι, ειπα να σφουγγαρισω κιολας. Στη δουλεια ειμαι παντα με κουστουμι και γραβατα (εννοειται οτι το αιρ κοντισιον δουλευει).
Οπως τελειωνα το σφουγγαρισμα, περασε απο εξω μια απο τις γειτονισσες μου, η πιο ωραια, αλλα επισης και η πιο ξυνη (λογω του οτι προερχεται απο τα πρωην ανατολικα κρατη- βγαζουν μια ξυνιλα οι περισσοτερες απο αυτες) και οταν με ειδε ειπε: Γουσταρωωωωω.
Το ειπε αυτο επειδη με ειδε να σφουγγαριζω, αρα επαιρνε την εκδικηση του το γυναικειο φυλλο, η επειδη ημουνα κουστουματος και οπως εγω οταν βλεπω μια καλοντυμενη μουνιτσα με δωδεκαποντα να κανει δουλειες, γουσταρω;
Αυτη ειναι και η πιθανοτερη εκδοχη. Καταγωγη της απο εκει που ειναι τωρα ο Ποπωφ.Η γειτονισσα σου ειναι η κλασικη κομπλεξικη ρουμανοβουλγαρα πλυστρα.
Αυτο που γουσταρε ειναι που ειδε τον καθως πρεπει δυτικο με κοστουμι και γραβατα να κανει φασινα. Αυτο στο κεφαλι της υποβαθμιζει εσενα και αναβαθμιζει την ιδια που παρατησε τη λατρα και το εριξε στις πιπες
Η γειτονισσα σου ειναι η κλασικη κομπλεξικη ρουμανοβουλγαρα πλυστρα.
Αυτο που γουσταρε ειναι που ειδε τον καθως πρεπει δυτικο με κοστουμι και γραβατα να κανει φασινα. Αυτο στο κεφαλι της υποβαθμιζει εσενα και αναβαθμιζει την ιδια που παρατησε τη λατρα και το εριξε στις πιπες
Αυτη ειναι και η πιθανοτερη εκδοχη. Καταγωγη της απο εκει που ειναι τωρα ο Ποπωφ.
Αυτη ειναι και η πιθανοτερη εκδοχη. Καταγωγη της απο εκει που ειναι τωρα ο Ποπωφ.
αληθεια που ειναι ο ποπωφ ρε παιδια;
συμφωνω με το παραπανω σχολιο σου!ουκρ .............
συμφωνω με το παραπανω σχολιο σου!
ειναι απο αυτες που ολη νυχτα κανουν τσιμπουκια για 10 € και το πρωι το παιζουν κυριες και φραγκατες... Ξερεις ποσες εχω ξεφτυλισει στη δουλεια μου απο δαυτες;είναι για υπογραφή Χάουζ, μόνο πούτσα και ξύλο χωρίς προδέρμ
ntopa ;) ;)retsina :-* :-* :-*