Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 174 άτομα (0 μέλη και 174 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ασε, φίλε μου, όποτε έρχομαι εδώ αρρωσταίνω. Βρίσκομαι διαρκώς με συμπτώματα πριαπισμού,
και ειδικά τώρα με τις ζέστες τα έχουν πετάξει όλα έξω. Εχτές που ήμουνα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ
ήταν μπροστά μου μια τύπισσα μιλφού, ξανθιά με μαλλί πιασμένο ψηλά, στο 1,80+ με ψιλοτάκουνα, ποδάρες
και μίνι. Να τον πετάς έξω, και να της λές: σκόλκα ζα αντίν τσας....  :o
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πειρασμό είναι να ενδώσεις ... Oscar Wilde

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ασε, φίλε μου, όποτε έρχομαι εδώ αρρωσταίνω. Βρίσκομαι διαρκώς με συμπτώματα πριαπισμού,
και ειδικά τώρα με τις ζέστες τα έχουν πετάξει όλα έξω. Εχτές που ήμουνα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ
ήταν μπροστά μου μια τύπισσα μιλφού, ξανθιά με μαλλί πιασμένο ψηλά, στο 1,80+ με ψιλοτάκουνα, ποδάρες
και μίνι. Να τον πετάς έξω, και να της λές: σκόλκα ζα αντίν τσας....  :o

Σε ποια χώρα είσθε αγαπητέ κύριε ?  :sunglasses:

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τα γυναικεια νικ του νηματος τι γινανε; Ηθελα τη γνωμη τους για ενα θεμα.
Το πρωι που ανοιξα το μαγαζι, ειπα να σφουγγαρισω κιολας. Στη δουλεια ειμαι παντα με κουστουμι και γραβατα (εννοειται οτι το αιρ κοντισιον δουλευει).
Οπως τελειωνα το σφουγγαρισμα, περασε απο εξω μια απο τις γειτονισσες μου, η πιο ωραια, αλλα επισης και η πιο ξυνη (λογω του οτι προερχεται απο τα πρωην ανατολικα κρατη- βγαζουν μια ξυνιλα οι περισσοτερες απο αυτες) και οταν με ειδε ειπε: Γουσταρωωωωω.
Το ειπε αυτο επειδη με ειδε να σφουγγαριζω, αρα επαιρνε την εκδικηση του το γυναικειο φυλλο, η επειδη ημουνα κουστουματος και οπως εγω οταν βλεπω μια καλοντυμενη μουνιτσα με δωδεκαποντα να κανει δουλειες, γουσταρω;
Η γειτονισσα σου ειναι η κλασικη κομπλεξικη ρουμανοβουλγαρα πλυστρα.
Αυτο που γουσταρε ειναι που ειδε τον καθως πρεπει δυτικο με κοστουμι και γραβατα να κανει φασινα. Αυτο στο κεφαλι της υποβαθμιζει εσενα και αναβαθμιζει την ιδια που παρατησε τη λατρα και το εριξε στις πιπες :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795
Αυτο που γουσταρε ειναι που ειδε τον καθως πρεπει δυτικο με κοστουμι και γραβατα να κανει φασινα. Αυτο στο κεφαλι της υποβαθμιζει εσενα και αναβαθμιζει την ιδια που παρατησε τη λατρα και το εριξε στις πιπες :hi:
Αυτη ειναι και η πιθανοτερη εκδοχη. Καταγωγη της απο εκει που ειναι τωρα ο Ποπωφ.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

:wanker: :wanker: :wanker:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μας μαθαίνεις μπαλίτσα

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
είναι για υπογραφή Χάουζ, μόνο πούτσα και ξύλο χωρίς προδέρμ
ειναι απο αυτες που ολη νυχτα κανουν τσιμπουκια για 10 € και το πρωι το παιζουν κυριες και φραγκατες... Ξερεις ποσες εχω ξεφτυλισει στη δουλεια μου απο δαυτες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom