Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Ο Τρίβης για μπάνιο (απ´ το καλό). Ο Μπλιζ περνάει μια στρώση σάλιο το μαξιλαράκι του ...Τριβης και Μπλιζ Α.Α.
Ο Τρίβης για μπάνιο (απ´ το καλό). Ο Μπλιζ περνάει μια στρώση σάλιο το μαξιλαράκι του ...Τριβης και Μπλιζ Α.Α.
κ εγω αλλα για λιγο. Μετα εχει μπαρμπεκιου και ειμαι σε διλημμα...Κι εγώ δουλεύω σήμερα γμτ μου! Εσύ;
Φιλε νομιζω οτι πρεπει ν αρχισουμε να κοιμομαστε λιγο κ εμεις :-Ο Τρίβης για μπάνιο (απ´ το καλό). Ο Μπλιζ περνάει μια στρώση σάλιο το μαξιλαράκι του ...
Τζατζίκι, λιγότερες θερμίδεςκ εγω αλλα για λιγο. Μετα εχει μπαρμπεκιου και ειμαι σε διλημμα...
Πατατοσαλατα η τζατζικι;;
Αυτό να το πεις στη σκύλα μου που τώρα ροχαλίζει ...Φιλε νομιζω οτι πρεπει ν αρχισουμε να κοιμομαστε λιγο κ εμεις :-
ναι αλλα με το τζατζικι θα εχει στανταρ τηγανι.. Πατατες μελιτζανες κλπΤζατζίκι, λιγότερες θερμίδες
Ειμαστε καταδικασμενοι.Αυτό να το πεις στη σκύλα μου που τώρα ροχαλίζει ...
Πατάτες, μελιτζάνες στη χόβολη. Πιο εύκολο, πιο νόστιμο, ιδιαίτερα η μελιτζάνα.ναι αλλα με το τζατζικι θα εχει στανταρ τηγανι.. Πατατες μελιτζανες κλπ
Ειμαστε καταδικασμενοι.
μελιτζανα στη χοβολη.... Δεν ειναι κακοΠατάτες, μελιτζάνες στη χόβολη. Πιο εύκολο, πιο νόστιμο, ιδιαίτερα η μελιτζάνα.
Σούπερ γίνεται. Κι αντί για πατάτα μπορείς να βάλεις γλυκοπατάτα. Γίνεται αμέσως, πιο νόστιμη, διατροφικά συμβατή.μελιτζανα στη χοβολη.... Δεν ειναι κακο
Οι γλυκοπατατες δεν μου πολυαρεσουν, αλλα με την μελιτζανα μου εδωσες ιδεα..Σούπερ γίνεται. Κι αντί για πατάτα μπορείς να βάλεις γλυκοπατάτα. Γίνεται αμέσως, πιο νόστιμη, διατροφικά συμβατή.
καλημεραΚαλημέρα στους παμφάγους νεολαίους!
το εφτιαξες; τι ηταν;Επιτέλους ποτίζω!
το εφτιαξες; τι ηταν;