artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Aπεναντι μου καθεται ενα μωρο, πρωην μις Σερβια, που το πηδαει 63χρονος Ελληνας εισοδηματιας
ειμαι σιγουρος ιτι θα το φωτογραφισεις
Aπεναντι μου καθεται ενα μωρο, πρωην μις Σερβια, που το πηδαει 63χρονος Ελληνας εισοδηματιας
Κωλογερος πεσμας και τα α.φ.μ τους αν θελεις..χαχαχαAπεναντι μου καθεται ενα μωρο, πρωην μις Σερβια, που το πηδαει 63χρονος Ελληνας εισοδηματιας
ειχα μαυρο αλφα
ειχα μαυρο αλφα
και φυσικα στο μέγεθος που επρεπε, γιατι οι περισσοτεοοι το γυριζαν από μεσα
το κλασικο παπουτσι εκεινης της εποχης ηταν το κιτρινο μποτακι τυπου τιμππερλαντ παντως. οι μαρτινς ηταν πιο ακραιες
ΑΦΜ δεν ξερω, ξερω ομως για ενα εισοδημα απο ενοικια στα 4.000.000Κωλογερος πεσμας και τα α.φ.μ τους αν θελεις..χαχαχα
Νταξει, ο ερως χρονια δεν κοιταΑΦΜ δεν ξερω, ξερω ομως για ενα εισοδημα απο ενοικια στα 4.000.000
ειχα μαυρο αλφα
και φυσικα στο μέγεθος που επρεπε, γιατι οι περισσοτεοοι το γυριζαν από μεσα
το κλασικο παπουτσι εκεινης της εποχης ηταν το κιτρινο μποτακι τυπου τιμππερλαντ παντως. οι μαρτινς ηταν πιο ακραιες
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/miscothers/_%20_________%20_________%20___%20_'_______%20______%20topless%20____%20_______%20(3).jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
προσωπικα οχι ακουστα εχω οτι ηταν γαμω τους τυπουςΡε τυπε εναν ζιγκ για τον οποιο μας εχουν σπασει τα αρχιδια ολοι εδω μεσα τον ξερεις???
τι εγινε γουνακια;; Πηγατε ολοι για.... παραλια;
Για να δω αυριο πρωινη αναφορα
Εγώ δεν θα δώσω το πρωί, αφού δούλευα ως τώρα Σαββατιάτικα καβαλώ πάπια και την κάνω