lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αναχωρώ για ταξίδι αναψυχης. Αν έχω δίκτυο θα τα ξαναπούμε. Καλό τριήμερο σε όλους. Φιλια στα μούτρα. :-* :-*
Αναχωρώ για ταξίδι αναψυχης. Αν έχω δίκτυο θα τα ξαναπούμε. Καλό τριήμερο σε όλους. Φιλια στα μούτρα. :-* :-*
δεν το αντέχω, φεύγω. κολλήσαμε...
καλο τριημερο ρετσινα να περασεις καλαΑναχωρώ για ταξίδι αναψυχης. Αν έχω δίκτυο θα τα ξαναπούμε. Καλό τριήμερο σε όλους. Φιλια στα μούτρα. :-* :-*
που πας μουρο μουΑναχωρώ για ταξίδι αναψυχης. Αν έχω δίκτυο θα τα ξαναπούμε. Καλό τριήμερο σε όλους. Φιλια στα μούτρα. :-* :-*
Καλό ταξίδι κουφετάκι μου. :-* :-*
Παω να κάνω bachelor ροδακινάκι μουπου πας μουρο μου
Μπορείς να πάρεις και το μπραμπ μαζί και να κανονίσεις να μην έχει δίκτυο;;;;;
σε ποιο μερος κουρκουμπινακι μου?Παω να κάνω bachelor ροδακινάκι μου
Αυτα ειναι...δ.υ σιγουρα εισαι και ο μηνας εχει 9 που λενε, διακοπουλες και αγιος ο θεος.Αρε ενα παπαδοπουλο χρειαζεται αυτη η χωρα να σας στρωσει ολους.Αναχωρώ για ταξίδι αναψυχης. Αν έχω δίκτυο θα τα ξαναπούμε. Καλό τριήμερο σε όλους. Φιλια στα μούτρα. :-* :-*
Αυτα ειναι...δ.υ σιγουρα εισαι και ο μηνας εχει 9 που λενε, διακοπουλες και αγιος ο θεος.Αρε ενα παπαδοπουλο χρειαζεται αυτη η χωρα να σας στρωσει ολους.
Κάπου που θα μαστε μόνο γυναίκες για να γιορτάσω τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας μουσε ποιο μερος κουρκουμπινακι μου?
δυο παπαδοπουλους ο ενας σε μπισκοτο ...Αυτα ειναι...δ.υ σιγουρα εισαι και ο μηνας εχει 9 που λενε, διακοπουλες και αγιος ο θεος.Αρε ενα παπαδοπουλο χρειαζεται αυτη η χωρα να σας στρωσει ολους.
Παπαδοπουλο; Ποιον παπαδοπουλο; "Στην υγεια μας ρε παιδια"Αυτα ειναι...δ.υ σιγουρα εισαι και ο μηνας εχει 9 που λενε, διακοπουλες και αγιος ο θεος.Αρε ενα παπαδοπουλο χρειαζεται αυτη η χωρα να σας στρωσει ολους.
χοχοχοχοχοχ...Μπά...
Μαλακίες μπισκότα βγάζει τώρα τελευταία.
στην ερεσο θα πας ?Κάπου που θα μαστε μόνο γυναίκες για να γιορτάσω τις τελευταίες μέρες της ελευθερίας μου