NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Δίο έλα πλατεία για μπυρα, τινγκα στα μουνέτα
Πλατεια ρε πουστη μου, για μπυρες, ποσα χρονια εχω να παωΔίο έλα πλατεία για μπυρα, τινγκα στα μουνέτα
Δίο έλα πλατεία για μπυρα, τινγκα στα μουνέτα
Πλατεια ρε πουστη μου, για μπυρες, ποσα χρονια εχω να παω
Εδω που ειμαι δουλευω απο το πρωι στις 9 μεχρι τις 11.30 το βραδι με 2 ωρες διακοπη το μεσημερι. Εχω ομως καθε πρωι θαλασσα στα 50 μετρα.Eκει που θασαι μαλλον δεν θαχειs πλατεια ε?????????
Nαι μας αρέσει.Ρε παιδια,αυτο με το κορμι αδυνατο που σε κανονικες συνθηκες επρεπε νε υπαρχει βυζι το πολυ 1,5, αλλα ειναι 3αρι τουμπανο, σας αρεσει; Δεν ειναι λιγο αφυσικο; Λεω τωρα, εγω, ενας κωλογερος που εχει αρχισει και παθαινει αλτσχαιμερ
Η καλύτερη περίοδος για καμάκι είναι όταν υπάρχουν μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα.Δίο έλα πλατεία για μπυρα, τινγκα στα μουνέτα
Στη συγκεκριμενη πλατεια ομως, που λεει ο Νικ εφαγα τα νειατα μου.Eκει που θασαι μαλλον δεν θαχειs πλατεια ε?????????
Εδω που ειμαι δουλευω απο το πρωι στις 9 μεχρι τις 11.30 το βραδι με 2 ωρες διακοπη το μεσημερι. Εχω ομως καθε πρωι θαλασσα στα 50 μετρα.
Αρα εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση.......Τι να φτουρησει τωρα η πλατεια σε κοτζαμαν θαλασσα
Για δεστε ρε παιδια πωs ειπε την αποσταση και δεν κοκινισε
50 μ [size=60pt]50 μετραααααα[/size]
Στη συγκεκριμενη πλατεια ομως, που λεει ο Νικ εφαγα τα νειατα μου.
Εισαστε νεα παιδια γι αυτο. Ενω εγω στη ηλικια μου πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου. Κυριως φυσικα προιοντα.Nαι μας αρέσει.
Οχι δεν είναι αφύσικο.
Η καλύτερη περίοδος για καμάκι είναι όταν υπάρχουν μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα.
Ευχαριστώ για την πρόταση αδερφέ αλλά πρέπει να την πέσω νωρίς και εσυ δεν είσαι και η καλύτερη παρέα γι'αυτόν τον σκοπό
δεν είναι κακό αλλά όντως δείχνει κάπως...
σε άλλα νέα, ο Άλεξ κήρυξε πανστρατιά για την ανάπτυξη!!
Καρανίκα ζεις, εσύ μας οδηγείς (στον γκρεμό...)
Πεσμου οτι εισαι πιο κοντα να αυτοχειρισω......Το πηρουνι το στρεφω προs το φαι, δεν τοχω γι αυτοκτονιαμακρυά είναι...
Τελευταία φορά που με είπανε νέο ήταν πριν απο 70 χρόνια.Εισαστε νεα παιδια γι αυτο. Ενω εγω στη ηλικια μου πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου. Κυριως φυσικα προιοντα.
Μεπιασε νοσταλγια με τη πλατεια. Σανραις, Αδωνις, Γαλαξιας, παγωτο καιμακι στο Γιωργο......γκομενες που δεν μας δινανε σημασια....Αρα εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση.......Τι να φτουρησει τωρα η πλατεια σε κοτζαμαν θαλασσα
Για δεστε ρε παιδια πωs ειπε την αποσταση και δεν κοκινισε
50 μ [size=60pt]50 μετραααααα[/size]
κουφαλα ειπε οτι εισαι με τα λιγαΔίο γιατί δεν είμαι καλή παρέα ;
αναις ξέχασεςΜεπιασε νοσταλγια με τη πλατεια. Σανραις, Αδωνις, Γαλαξιας, παγωτο καιμακι στο Γιωργο......γκομενες που δεν μας δινανε σημασια....
Μεπιασε νοσταλγια με τη πλατεια. Σανραις, Αδωνις, Γαλαξιας, παγωτο καιμακι στο Γιωργο......γκομενες που δεν μας δινανε σημασια....