Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.866
Πόντοι
2.606
Μην τους ακούς. Ζηλεύουν και θέλουν να μας χωρίσουν  :uglystupid: :uglystupid:
και ταιριαζαμε πολυ ρε γαμωτο  :-
ade.jpg
f65a98e9b2c82ebd3d31166d6f876189.jpg

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ υπάγω σε ένα συνεργείο αυτοκινητων για να επισκευάσω για άλλη μια φορά το σαράβαλο μου.  :tickedoff: :tickedoff:
:-* :-*

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον αγαπητοι φιλοι το σκεφτηκα…  Δεν εχει νοημα το κρυφτουλι!

Φανταζομαι δεν χρειαζεται να σας πω ποιος και τι… Ο λογος που μπηκα τοσο συντομα είναι για να ευχαριστησω τον καθενα από εσας προσωπικα. :grouphug:

Αγιε σε σενα τι να πω; Στα λεω και μου τα λες, νομιζω ότι και να γραψω στο φορουμ θα είναι μαλακια…

Διομηδη και δευκα με κανατε κομματια με τα αβαταρ. Και καλα ο δευκα είναι φιλος αλλα από τον διο δεν το περιμενα με τιποτα.

Ερη κουκλακι μου, νομιζω ότι η συμπαθεια σου είναι ο πιο μεγαλος μου αθλος στο σαιτ. Πριν χρονια θα μου φαινοταν ανεκδοτο αλλα σε ένα σαιτ ανωμυμων δυο ιδεολογικα αντιπαλοι εγιναν φιλαρακια χωρις καν να γνωριστουν.  Σ ευχαριστω για όλα μα πιο πολύ που μου αλλαξες την γνωμη για το ιντερνετ

Τομα, Κωλογερε,  και Ιρεισερ  σας ευχαριστω για την υποστηριξη

Νικ, Βλαντις, Ποποφ τι να λεμε;; Οι καλημερες σας με εκαναν να επισπευσω… Να ξερετε μονο ότι δεν είναι ευκολο και θα διαρκεσει λιγο….

Μπλιζ, περα από την υποστηριξη και τις καλημερες σ ευχαριστω και για την φιλοξενια και δεν τρολαρω, ουτε το λεω για πλακα… Δυσκολα θα μπορουσε να υπαρξει βλαχαντερ και ζιγκ χωρις τα νηματα σου.

Παρακαλω να με συγχωρεσει αν ξεχασα καποιον αλλα είναι πολύ δυσκολο να παρακολουθησει καποιος την ροη του νηματος και να μην χασει σελιδες αν δεν είναι μελος! :dunno:

Σε κανονικες συνθηκες τωρα θα εβριζα το μπος, αλλα μετα την στηριξη σας θεωρω ότι δεν εχει κανενα νοημα…  :sunglasses:
Να ξερετε ότι οταν ξαναχαθω εγω θα σας βλεπω και με την πρωτη ευκαιρια θα τα ξαναλεμε!!!

Βιβα λα ρεβολουθιον που λεει και ο Αγιος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρακαλω σε περιπτωση που χαθει το ποστ να ενημερωθουν αυτοι που θα το χασουν  :hi: :hi:

Καλα να περναμε :orchestra:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Λοιπον αγαπητοι φιλοι το σκεφτηκα…  Δεν εχει νοημα το κρυφτουλι!

Φανταζομαι δεν χρειαζεται να σας πω ποιος και τι… Ο λογος που μπηκα τοσο συντομα είναι για να ευχαριστησω τον καθενα από εσας προσωπικα. :grouphug:

Αγιε σε σενα τι να πω; Στα λεω και μου τα λες, νομιζω ότι και να γραψω στο φορουμ θα είναι μαλακια…

Διομηδη και δευκα με κανατε κομματια με τα αβαταρ. Και καλα ο δευκα είναι φιλος αλλα από τον διο δεν το περιμενα με τιποτα.

Ερη κουκλακι μου, νομιζω ότι η συμπαθεια σου είναι ο πιο μεγαλος μου αθλος στο σαιτ. Πριν χρονια θα μου φαινοταν ανεκδοτο αλλα σε ένα σαιτ ανωμυμων δυο ιδεολογικα αντιπαλοι εγιναν φιλαρακια χωρις καν να γνωριστουν.  Σ ευχαριστω για όλα μα πιο πολύ που μου αλλαξες την γνωμη για το ιντερνετ

Τομα, Κωλογερε,  και Ιρεισερ  σας ευχαριστω για την υποστηριξη

Νικ, Βλαντις, Ποποφ τι να λεμε;; Οι καλημερες σας με εκαναν να επισπευσω… Να ξερετε μονο ότι δεν είναι ευκολο και θα διαρκεσει λιγο….

Μπλιζ, περα από την υποστηριξη και τις καλημερες σ ευχαριστω και για την φιλοξενια και δεν τρολαρω, ουτε το λεω για πλακα… Δυσκολα θα μπορουσε να υπαρξει βλαχαντερ και ζιγκ χωρις τα νηματα σου.

Παρακαλω να με συγχωρεσει αν ξεχασα καποιον αλλα είναι πολύ δυσκολο να παρακολουθησει καποιος την ροη του νηματος και να μην χασει σελιδες αν δεν είναι μελος! :dunno:

Σε κανονικες συνθηκες τωρα θα εβριζα το μπος, αλλα μετα την στηριξη σας θεωρω ότι δεν εχει κανενα νοημα…  :sunglasses:
Να ξερετε ότι οταν ξαναχαθω εγω θα σας βλεπω και με την πρωτη ευκαιρια θα τα ξαναλεμε!!!

Βιβα λα ρεβολουθιον που λεει και ο Αγιος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρακαλω σε περιπτωση που χαθει το ποστ να ενημερωθουν αυτοι που θα το χασουν  :hi: :hi:

Καλα να περναμε :orchestra:

Είσαι πάντα μέλος του νήματος η καλημέρα θα λέγεται πάντα, είτε είσαι εδώ είτε όχι, είτε παρακολουθείς είτε όχι.

Μας λείπεις όταν δεν είσαι εδώ, αλλά υπάρχεις πάντα.  ;)

barbaroja

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
1
τι κάνει ο μικρός φίλος μας, για πες καμιά περιπέτειά του
τωρα αρχιζει και ψιλοτρωει "ξυλο" για να μην τα κανει μεσα αλλα ειναι αξιολατρευτος. Καμια σχεση με την χρουσουζα την μεγαλη  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν καταλαβαινω τα συνθηματικα σας. Ποιος ειναι ο κυριος;  :grin:

NICK TRIVE