erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειχα ματια μονο για νικeides kanena kamaki dipla soy na moy to perigrapseis
ειχα ματια μονο για νικeides kanena kamaki dipla soy na moy to perigrapseis
το πουλι αρεσκεται στα τοπλες να βαλουμε και εισητηριο να βγαλουμε διακοπεχαχαχαχαχαχαχα τόπλες
τι ηπια μωρε τι ηπια.. αλλη φορα θα βγω με μπραμπ που πινει ο ανθρωπος με εσκασεςΝερόφιδα πανάθεμά σε
ειχα ματια μονο για νικ
σημερα επρεπε να βγουμε που ειμαι ντυμενος εντελως γκεητι ηπια μωρε τι ηπια.. αλλη φορα θα βγω με μπραμπ που πινει ο ανθρωπος με εσκασες
ναι ισχυειΠαιδια θελω να ρωτησω κατι στους αθηναιους της παρεας..πηγαν σε καφετερια φιλοι ενος γνωστου μου και σχετικα μεγαλη σε ηλικια και ο αντρας παρηγγειλε μια αμστελ και το γκαρσονι του ειπε δεν εχουμε αλβανικες μπυρες :o δεν ξερω μαγαζι και περιοχη που πηγαν..πειτε μου ισχυει κατι τετοιο..
θελω να παιξετε γκραπλινγκ με μαγιο μπορατ σε παιδικη πισινα γεματη λιωμενη σοκολατατο πουλι αρεσκεται στα τοπλες να βαλουμε και εισητηριο να βγαλουμε διακοπε
καλα ποια υπόλοιπα ειμαι αγια εχω μονο ματια και αυρα. ειμαι ιδεα δεν εχω σωμα ακομα να το καταλαβεις;Ενταξει για τα μάτια.
Τα υπόλοιπα όμως;
δηλαδη;σημερα επρεπε να βγουμε που ειμαι ντυμενος εντελως γκεη
Παιδια θελω να ρωτησω κατι στους αθηναιους της παρεας..πηγαν σε καφετερια φιλοι ενος γνωστου μου και σχετικα μεγαλη σε ηλικια και ο αντρας παρηγγειλε μια αμστελ και το γκαρσονι του ειπε δεν εχουμε αλβανικες μπυρες :o δεν ξερω μαγαζι και περιοχη που πηγαν..πειτε μου ισχυει κατι τετοιο..
την άλλη φορα που θα έρθει η ερινάλ να πάρετε κ μένα.συνοδευόταν
το μαγιο μπορατ με ενθουσιασε.. χαχααχαχχαχαθελω να παιξετε γκραπλινγκ με μαγιο μπορατ σε παιδικη πισινα γεματη λιωμενη σοκολατα
γαμησε τα αστο αλβανοτρεντηςδηλαδη;
μα τι φοραςγαμησε τα αστο αλβανοτρεντης
τυπε σε μια καφετερια στην αθηνα ενας τυπος παρηγγειλε ενα "fruit punch του αλβανου" και το γκαρσονι του εφερε αμστελ ραντλερΠαιδια θελω να ρωτησω κατι στους αθηναιους της παρεας..πηγαν σε καφετερια φιλοι ενος γνωστου μου και σχετικα μεγαλη σε ηλικια και ο αντρας παρηγγειλε μια αμστελ και το γκαρσονι του ειπε δεν εχουμε αλβανικες μπυρες :o δεν ξερω μαγαζι και περιοχη που πηγαν..πειτε μου ισχυει κατι τετοιο..
ειμαι ντυμενος εντελως γκεη
ειμαι ντυμενος ντισκουερ αγιας βαρβαραςμα τι φορας