κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.070
- Πόντοι
- 19.795
Eνω αν δεν το ξυρισουμε θα ειναι σαν κινεζικο(μουνακι)αμα ξυρισετε το πουλι σας κ πεσμενο το κρυψετε αναμεσα στα μπουτια σας ειναι σαν να εχετε μουνακι
Eνω αν δεν το ξυρισουμε θα ειναι σαν κινεζικο(μουνακι)αμα ξυρισετε το πουλι σας κ πεσμενο το κρυψετε αναμεσα στα μπουτια σας ειναι σαν να εχετε μουνακι
Nτοπα βαδιζεις σε επικινδυνα μονοπατιααμα ξυρισετε το πουλι σας κ πεσμενο το κρυψετε αναμεσα στα μπουτια σας ειναι σαν να εχετε μουνακι
δεν εχω γαμησει καμια απο αυτέςΟι 35 Ελληνίδες μοντέλα που σαρώνουν το Instagram
www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/oi-35-ellhnides-montela-poy-sarwnoyn-to-instagram.4114250.html?utm_source=Contra&utm_medium=AllesEidiseis_article&utm_campaign=24MediaWidget]http://www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/oi-35-ellhnides-montela-poy-sarwnoyn-to-instagram.4114250.html?utm_source=Contra&utm_medium=AllesEidiseis_article&utm_campaign=24MediaWidget[/url[/video]]
Ωραιος τυπε και εγω τις εχω χυλοπιτιασει ολες αυτες τις ψωλεςδεν εχω γαμησει καμια απο αυτές
Γιατι????....Αυτεs εχουν παει μ εναν απο μαs?????? Οχι αρα ειμαστε πατσιδεν εχω γαμησει καμια απο αυτές
Nα κάνεις παρέα με τον Σπαλιάρα αυτός θα σου μάθει τον τρόποδεν εχω γαμησει καμια απο αυτές
ερη εχει παρει ; Δεν εχει παρειNα κάνεις παρέα με τον Σπαλιάρα αυτός θα σου μάθει τον τρόπο
[/URL]
Δεν ξερουμε αν ειχε συμπεριλαβει και την Σαλονικη σαν ποληερη εχει παρει ; Δεν εχει παρει
δεν ήθελε να την παρει για να μην κλείσει σαν άντρας πρόωραΔεν ξερουμε αν ειχε συμπεριλαβει και την Σαλονικη σαν πολη
Η ακομα και αν πηρε απ την Σαλονικη , εκεινη την μερα η Ερη ειχε παρει μεροs στο διαγωνισμο???
Ηταν ααρωστη......ελευθερη υπηρεσιαs???? Εμ να τα λεμε αυτα
Δεν ξερουμε αν ειχε συμπεριλαβει και την Σαλονικη σαν πολη
Η ακομα και αν πηρε απ την Σαλονικη , εκεινη την μερα η Ερη ειχε παρει μεροs στο διαγωνισμο???
Ηταν ααρωστη......ελευθερη υπηρεσιαs???? Εμ να τα λεμε αυτα
Εμ ειδεs?????? Αυτο μαλιστα.........Ειναι σοβαρη δικαιολογιαδεν ήθελε να την παρει για να μην κλείσει σαν άντρας πρόωρα
Εχω χαστουκισει πολλεs επειδη τολμησαν να μου μιλησουν χωριs πρωτα να τουs εχω δωσει σημασια:εχω παει με χίλιες και δεν βάζω μεςα και τις κατσίκες
δεν εχω γαμησει καμια απο αυτές
τυπε είπαμε ειμαι μαλακας οχι τυφλόςΤύπε, την ερι τη γάμαγες;;;;