Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (1 μέλη και 70 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ωραίο νήμα Βασιλόφρων  :hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Ωραίο νήμα Βασιλόφρων  :hi:
Δεν παιζουν πολλα καλα μουνετα στις κερκιδες μεχρι τωρα ομως ρε γαμτ,καμια σχεση με το Μουντιαλ που γινοτανε πασαρελα.Ελπιζουμε σε βελτιωση οσο προχωραει το τουρνουα  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν παιζουν πολλα καλα μουνετα στις κερκιδες μεχρι τωρα ομως ρε γαμτ,καμια σχεση με το Μουντιαλ που γινοτανε πασαρελα.Ελπιζουμε σε βελτιωση οσο προχωραει το τουρνουα  :grin:

όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, κάτι θα γίνει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006

ψοφια πραγματα μαγκες...σαν τα μουνετα του μουντιαλ δεν είναι...που να ξεχασω εκεινο το κορεατακι που τον ειχα  ξεπετσιασει για παρτη του... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
παλιες καλες εποχες, που τον επαιζα ολημερίς... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον,τελος... :grouphug:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
dra2140616.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Άγιε, πάλι παρεξηγείς; Δεν έκανα παράθεση σχολίου σε κανέναν, ούτε και χαρακτήρισα κάποιον.
Απλώς κάποιος ανήρτησε μια φωτογραφία χοντρού γυμνού πεοφόρου, και εγώ έγραψα το αυτονόητο ότι: είναι ένας χοντρομαλάκας
(αφού ετοιμάζεται να τον παίξει). Τι πιο λογικό...

Αν κάποιος ανέβαζε π.χ. αυτή τη φωτογραφία:

1414821388.95982.jpg

Θα σχολίαζα, ευλόγως και αναλόγως: Είναι ένας γεροντομαλάκας...  :grin:

Τα άλλα, περί ανδρισμού και βαρβατίλας τα αφήνω ασχολίαστα, καθώς όπως λέει κι ένας καλός φίλος
"η επίδειξη διαδικτυακής μαγκιάς, έχει τόση αξία όσo και τα λεφτά στο μονόπολι"...

Ναι.  :)

Γνωρίζω.  :)

Πάλι παρεξήγησα τις αγνές και άδολες προθέσεις σας, που δεν ήταν άλλες από το να κάνετε πνευματώδη χιουμοριστικά σχόλια.  :)

Τυχαίο γεγονός  ότι στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση ο κος Γιαννοχάρχας απευθύνεται στον κο Λάκη και αναρωτιέται:

Δεν προκαλούν Λάκη. Η Πενταγιώτισσα τρολάρει και το γουστάρει το παιχνίδι. Αυτές δεν προκαλούν. Ούτε βγάζουν φώτο, ούτε μπλέκουν σε κουβέντες με πμ, ούτε τίποτα. Και στο φινάλε δε φυτρώνουν όπου. Γράφουν μόνο εδώ. Τι ζόρι τραβάς εσύ?

Επίσης τυχαία εσείς σε προηγούμενη αναρτησή σας και χωρίς να σας έχω  παραθέσει, με ρωτήσατε το γιατί το καρναβάλι στην Ν. Ορλεανη αρχίζει με το "When the Saints Go Marching In", όπως τυχαία  αναρτήσατε και μετά φωτό με τον Καραγκιόζη, αναφερόμενος σε σχόλιό μου στην δίδα Πεντεγκιογκιό.

Και κάτι άλλο... Αυτό που πολύ σωστά λέει ο φίλος σας, ισχύει και για τις λοιπές ιντερνετικές επιδείξεις.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ναι.  :)

Γνωρίζω.  :)

Πάλι παρεξήγησα τις αγνές και άδολες προθέσεις σας, που δεν ήταν άλλες από το να κάνετε πνευματώδη χιουμοριστικά σχόλια.  :)

Τυχαίο γεγονός  ότι στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση ο κος Γιαννοχάρχας απευθύνεται στον κο Λάκη και αναρωτιέται:

Επίσης τυχαία εσείς σε προηγούμενη αναρτησή σας και χωρίς να σας έχω  παραθέσει, με ρωτήσατε το γιατί το καρναβάλι στην Ν. Ορλεανη αρχίζει με το "When the Saints Go Marching In", όπως τυχαία  αναρτήσατε και μετά φωτό με τον Καραγκιόζη, αναφερόμενος σε σχόλιό μου στην δίδα Πεντεγκιογκιό.

Και κάτι άλλο... Αυτό που πολύ σωστά λέει ο φίλος σας, ισχύει και για τις λοιπές ιντερνετικές επιδείξεις.  :)

Όλα διαβολικές συμπτώσεις, Άγιέ μου!  :grin:
Όπως στις ταινίες που αναφέρεται συχνά :
"Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, ονόματα ή καταστάσεις είναι τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα".  :grin:
Είπαμε, μόνο πονηρά και καχύποπτα μυαλά υπάρχουν...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!