kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Toυς εδωσες στεγνα (στον Αστατο)
Toυς εδωσες στεγνα (στον Αστατο)
Εγω κλεισει San Andrasέχω κλείσει Liah Palad
τον παιζεις στο νημα του τωρα?Ωραίο νήμα Βασιλόφρων
τον παιζεις στο νημα του τωρα?
α νταξει...ουτε και γω τον παιζω...δεν έχει παγκάκι και δε βολεύει στα όρθια :-
Δεν παιζουν πολλα καλα μουνετα στις κερκιδες μεχρι τωρα ομως ρε γαμτ,καμια σχεση με το Μουντιαλ που γινοτανε πασαρελα.Ελπιζουμε σε βελτιωση οσο προχωραει το τουρνουαΩραίο νήμα Βασιλόφρων
Δεν παιζουν πολλα καλα μουνετα στις κερκιδες μεχρι τωρα ομως ρε γαμτ,καμια σχεση με το Μουντιαλ που γινοτανε πασαρελα.Ελπιζουμε σε βελτιωση οσο προχωραει το τουρνουα
Δεν παιζουν πολλα καλα μουνετα στις κερκιδες μεχρι τωρα ομως ρε γαμτ,καμια σχεση με το Μουντιαλ που γινοτανε πασαρελα.Ελπιζουμε σε βελτιωση οσο προχωραει το τουρνουα
ψοφια πραγματα μαγκες...σαν τα μουνετα του μουντιαλ δεν είναι...που να ξεχασω εκεινο το κορεατακι που τον ειχα ξεπετσιασει για παρτη του...
παλιες καλες εποχες, που τον επαιζα ολημερίς...
όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, κάτι θα γίνει
ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον,τελος...
Άγιε, πάλι παρεξηγείς; Δεν έκανα παράθεση σχολίου σε κανέναν, ούτε και χαρακτήρισα κάποιον.
Απλώς κάποιος ανήρτησε μια φωτογραφία χοντρού γυμνού πεοφόρου, και εγώ έγραψα το αυτονόητο ότι: είναι ένας χοντρομαλάκας
(αφού ετοιμάζεται να τον παίξει). Τι πιο λογικό...
Αν κάποιος ανέβαζε π.χ. αυτή τη φωτογραφία:
Θα σχολίαζα, ευλόγως και αναλόγως: Είναι ένας γεροντομαλάκας...
Τα άλλα, περί ανδρισμού και βαρβατίλας τα αφήνω ασχολίαστα, καθώς όπως λέει κι ένας καλός φίλος
"η επίδειξη διαδικτυακής μαγκιάς, έχει τόση αξία όσo και τα λεφτά στο μονόπολι"...
Δεν προκαλούν Λάκη. Η Πενταγιώτισσα τρολάρει και το γουστάρει το παιχνίδι. Αυτές δεν προκαλούν. Ούτε βγάζουν φώτο, ούτε μπλέκουν σε κουβέντες με πμ, ούτε τίποτα. Και στο φινάλε δε φυτρώνουν όπου. Γράφουν μόνο εδώ. Τι ζόρι τραβάς εσύ?
Ναι.
Γνωρίζω.
Πάλι παρεξήγησα τις αγνές και άδολες προθέσεις σας, που δεν ήταν άλλες από το να κάνετε πνευματώδη χιουμοριστικά σχόλια.
Τυχαίο γεγονός ότι στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση ο κος Γιαννοχάρχας απευθύνεται στον κο Λάκη και αναρωτιέται:
Επίσης τυχαία εσείς σε προηγούμενη αναρτησή σας και χωρίς να σας έχω παραθέσει, με ρωτήσατε το γιατί το καρναβάλι στην Ν. Ορλεανη αρχίζει με το "When the Saints Go Marching In", όπως τυχαία αναρτήσατε και μετά φωτό με τον Καραγκιόζη, αναφερόμενος σε σχόλιό μου στην δίδα Πεντεγκιογκιό.
Και κάτι άλλο... Αυτό που πολύ σωστά λέει ο φίλος σας, ισχύει και για τις λοιπές ιντερνετικές επιδείξεις.
Δεν έχω πρόβλημα να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους...
Οριστε, σχόλιο που σας διέφυγε...